Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Σουλεϊμάν επανέρχεται με καινούργιο πολύ σκληρό, άκρως… ανθελληνικό σήριαλ (vid)

f56e8d51b417a048bbc3d65dcfabaef8

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο περίφημος Σουλεϊμάν του γνωστού τουρκικού σήριαλ που έδειξε για άλλη μια φορά την νεοελληνική τουρκολαγνική ηλιθιότητα και βλακεία, Τούρκος ηθοποιός, Halır Ergenç, που αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό, (όπως πρόσφατα με τον Τουρκο ηθοποιό, Μπουράκ Οζτσιβίτ), επανέρχεται με ένα καινούργια άκρως ανθελληνικό σήριαλ με τον τίτλο, «Vatanım Sensin», δηλαδή, «Εσύ Είσαι η Πατρίδα μου».


Το σήριαλ αναφέρεται στην περίοδο του μικρασιατικού πολέμου όπου οι… «κακοί» και «αιμοβόροι» Έλληνες, κατέστρεφαν, έκαιγαν και έσφαζαν εν ψυχρώ τους… δυστυχισμένους Τούρκους, που υπέφεραν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια από την ελληνική κατοχή, ενώ αναδεικνύει τον μεγάλο ηρώα τον Τούρκων, (ο Σουλεϊμάν), που καταδιώκει και εξοντώνει τους διαφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες Έλληνες του κατοχικού στρατού. Μάλιστα!
Πρωταγωνιστές αυτού του νέου τουρκικού σήριαλ που δείχνει τον ελληνικό στρατό στην Σμύρνη σαν ένα στρατό στυγνής και βάρβαρης κατοχής, εκτός από τον Halır Ergenç, είναι και η Bergüzar Korel, που είναι και σύζυγος του εν ζωή, γνωστή ηθοποιός και αυτή από τα τουρκικά σήριαλ που ηλίθιοποίησαν τον ελληνικό λαό.
Αλήθεια τα ελληνόφωνα κανάλια της ελληνικής καταστροφής θα το φέρουν και αυτό το σήριαλ για να δούμε την… «ιστορική αλήθεια», (κατά Ρεπούση), ότι οι Έλληνες στην Μικρά Ασία ήταν στρατός κατοχής και σκότωναν, έκαιγαν και έσφαζαν αβέρτα τους καημένους τους Τούρκους, διαπράττοντας την μεγαλύτερη… γενοκτονία κατά των Τούρκων. ???


Παρακολουθείστε τις πολύ χαρακτηριστικές σκηνές από το διαφημιστικό τρέιλερ του σήριαλ που προβάλλουν οι Τούρκοι και που δείχνει και την ελληνική σημαία της… “στυγνής” κατοχής της Σμύρνης.




Το πρώτο επεισόδιο του σήριαλ την προσεχή Πέμπτη, 27/10 και ώρα 8.μμ στο τουρκικό κανάλι KanalD, για να… καλλιεργήσετε το δυνατόν περισσότερο το ανθελληνικό πνεύμα της… “ιστορικής αλήθειας”, όπως καλλιεργείται στην σύγχρονη Τουρκία του Ερντογάν που επιδιώκει να μας καταστήσει ξανά οθωμανική επαρχία.
Κατά τα άλλα… τρέξτε να αποθεώνετε τους Τούρκους ηθοποιούς που εδώ το παίζουν γοητευτικοί σταρ για τα ηλίθια κοριτσόπουλα, ενώ στην Τουρκία ήρωες κατά των δολοφόνων και διεφθαρμένων Ελλήνων.

tourkos-2a


Άρε κατακαημένο Γιουνανιστάν!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου