Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 26-9-2016



Τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένοι όμβροι θα σημειώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κυρίως στα ηπειρωτικά.

Έχετε Φάει Ποτέ Μπανάνες Με Μαύρες Κηλίδες; ΑΥΤΟ Κάνουν Στο Σώμα Σας! – ΘΕΕ ΜΟΥ


banananaa

Οι μπανάνες έχουν κάπως χαθεί ανάμεσα σε όλες τις τάσεις με τα καινούργια εξωτικά φρούτα που διαφημίζεται ότι κάνουν θαύματα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μπανάνες είναι ίσως το πιο υποτιμημένο φρούτο της φύσης.
Παρέχουν στο σώμα μας τόνους θρεπτικών ουσιών τις οποίες χρειαζόμαστε για να αναπτυχθούμε. Είναι γεμάτες θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες, φυτικές ίνες και μόνο φυσικά σάκχαρα.

Με νόμο της κυβέρνησης πλέον, οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα χωρίς άδεια διαμονής.


Το ΦΕΚ υπέπεσε στην αντίληψη μας και πραγματικά μας έχει προκαλέσει μεγάλες απορίες για την ορθή διαδικασία και την νομιμότητα κάποιων αποφάσεων του νομοθετικού σώματος της κυβέρνησης.
Η ερώτηση λοιπόν είναι προς την κυβέρνηση:

Παρουσιάστηκε το πρώτο τρένο υδρογόνου στον κόσμο



Η γαλλική εταιρεία μεταφορών Alstom παρουσίασε το πρώτο τρένο υδρογόνου στον κόσμο αυτή την εβδομάδα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο διεθνούς έκθεσης σιδηροδρομικών μεταφορών.
Το τρένο με όνομα «Coradia iLint» θα ξεκινήσει λειτουργία στη βόρεια Γερμανία, στη γραμμή Μπουξτεχούντε-Μπρεμερφέρντε-Μπερμερχάβεν-Κούξχαβεν, τον Δεκέμβριο του 2017.

«Τα χειρότερα έρχονται» μετά τον εφαρμοστικό νόμο. Τότε θα το καταλάβεις ...


ΔΝΤ: Εφιαλτικές προβλέψεις για ανεργία - Το Ταμείο ζητά και άλλη μείωση των συντάξεων - Άρον-άρον το νομοσχέδιο στη Βουλή για να κλείσουν τα προαπαιτούμενα - Σφυρίζουν αδιάφορα στο ΥΠΟΙΚ και «ακούνε» μόνον τα περί ελάφρυνσης του χρέους

Ξεσκεπάζουμε τη νοθεία στα καύσιμα και αποκαλύπτουμε τις ελληνικές «πονηριές»

Η δημοσιογραφική έρευνα προσεγγίζει το πρόβλημα της νοθείας στα καύσιμα, η οποία ταλανίζει, εκτός από την τσέπη του καταναλωτή και τον κινητήρα των οχημάτων χιλιάδων οδηγών.Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.
Τα βασικά στάδια στη διακίνηση των υγρών καυσίμων είναι:

Allianz: Πόσο μειώθηκε η περιουσία των Ελλήνων – Τι αναφέρει η Παγκόσμια Έκθεση Πλούτου


Allianz: Πόσο μειώθηκε η περιουσία των Ελλήνων – Τι αναφέρει η Παγκόσμια Έκθεση Πλούτου

Την έβδομη έκδοση της «Παγκόσμιας Έκθεσης Πλούτου» («Global Wealth Report») δημοσίευσε η Allianz, η οποία μελετά τα περιουσιακά στοιχεία και τις οφειλές των νοικοκυριών σε περισσότερες από 50 χώρες.
Με βάση τα πορίσματα της έκθεσης, φαίνεται ότι τα καλά χρόνια ανήκουν στο παρελθόν καθώς τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία των νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο αυξήθηκαν κατά 4,9% το 2015,

Ξυπνήστε ρεεεε…

Γράφει ο Θ.Κ.
Παρακολουθώ με καταφρόνηση, οίκτο και αηδία την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας για το… μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία.
Ακριβώς, έτσι: Καταφρόνια, οίκτο και αηδία!

Νεκρός άνδρας από δάγκωμα ποντικού



Θύμα της νόσου των ποντικών έπεσε ένας 68χρονος από την Αθήνα που κατέληξε στο νοσοκομείο Πύργου. Ο άτυχος άντρας που παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ροβιάτας έξω από την Αμαλιάδα, μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση. Γρήγορα όμως εμφάνισε συμπτώματα λεπτοσπείρωσης και τελικά σε λιγότερο από 24 ώρες κατέληξε.

Ο μαθητής που αρνήθηκε τη χειραψία με τον Τσίπρα

Τελικά ήταν πολλά τα απρόοπτα κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια των ΗΠΑ.

Αρχικά μία μαθήτρια λιποθύμησε από συγκίνηση. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός χαιρετά έναν έναν τους μαθητές, ωστόσο ένας νεαρός αρνείται να δώσει το χέρι του, κουνώντας αρνητικά το κεφάλι και ...μασώντας τσίχλα. 

Ανατροπές στο δίπλωμα οδήγησης. Οι αλλαγές από το Νοέμβρη

Σε εφαρμογή θα τεθεί από τον Νοέμβριο ο νέος τρόπος αναθεώρησης των αδειών οδήγησης, κυρίως για ηλικιωμένους άνω των 80 ετών και για άτομα με αναπηρία. Αυτές οι κατηγορίες οδηγών που πρέπει να εξετάζονται από τις δευτεροβάθμιες ιατρικές επιτροπές αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Πάλλας,

Μαθήματα ζωής από 26χρονο Θεσσαλονικιό



Ο Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση «C’ est La Vie» για τον Δημήτρη Αντωνίου
Η ιστορία του 26χρονου Δημήτρη Αντωνίου είναι ένα μάθημα ζωής και παράδειγμα δύναμης ψυχής. Η ζωή του Δημήτρη άλλαξε, όταν πριν από δέκα χρόνια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά έξω από το 7ο λύκειο Καλαμαριάς, το σχολείο όπου φοιτούσε, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας του συντριπτικό κάταγμα στον αυχένα, ολική ρήξη νωτιαίου μυελού και ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/9/2016


            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.