Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 25-9-2016



Την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις, κυρίως στα ηπειρωτικά, που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της δυτικής χώρας και πιθανώς στα νησιά του Ιονίου.

Μόνο ένα ποτήρι από αυτό θα ανανεώσει το συκώτι σας!!


Το συκώτι μας είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση των πρωτεϊνών και την αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος. Έτσι, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ήπατος, η υγιεινή διατροφή και ένας υγιεινός τρόπο ζωής είναι εκείνα τα οποία έχουν την μεγαλύτερη σημασία.

ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, Αττικό Μετρό στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων



Το δεύτερο πακέτο των ΔΕΚΟ που θα πρέπει να περάσει στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και περιλαμβάνει τις ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Αττικό Μετρό, ΕΛΒΟ και Κτιριακές Υποδομές, αλλά όχι την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ),
συμπεριλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πρέπει να νομοθετηθούν για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και να αποδεσμευθεί η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.

Τι κρύβεται πίσω από το πραξικόπημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ένα από τα τελευταία κάστρα άσκησης εξουσίας επιχειρεί να καταλάβει η κυβέρνηση.
Με νόμο επιχειρεί να «προσπεράσει» τις εκλεγμένες διοικήσεις των Δήμων και να τους επιβάλλει επιτροπεία, συγκεκριμένα αναφέρεται πως «συνιστώνται θέσεις Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών Γραμματέων στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας οι οποίοι τίθενται επικεφαλής της διοικητικής ιεραρχίας των υπηρεσιών του Δήμου, των οποίων και προΐστανται».

Οι 9 νέοι φόροι σοκ που έρχονται στην Ελλάδα από 1η Οκτωβρίου του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017

Το νέο «πακέτο» φέρνει αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, το ντίζελ και τις βενζίνες, νέα τέλη κυκλοφορίας, αυξήσεις στα τσιγάρα

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για το δεύτερο «πακέτο» φορο μέτρων που θα ξεκινήσει από 1ης Οκτωβρίου και θα ξεδιπλωθεί σταδιακά μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Αντίδραση Κυρίζογλου για επέμβαση της κυβέρνησης στο έργο των δημάρχων



Επιστολή  προς υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή και στον υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης απέστειλε, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, και δήμαρχος Αμπελοκήπων, Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.
Με την επιστολή του ο κ. Κυρίζογλου εκφράζει την έντονη αντίδραση του στο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση και επιβάλει διοικητικούς γραμματείς και αναπληρωτές διοικητικούς γραμματείς στους Δήμους,

Ντροπή: Τα Μνημόνια διαλύουν τους Έλληνες και τα κόμματα «τσεπώνουν» εκατ. ευρώ από «θαλασσοδάνεια»


2237721


Το μεγαλύτερο εν εξελίξει οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο – Όλη η αλήθεια για το απίστευτο «αλισβερίσι» που εξέθρεψε το τέρας της Διαπλοκής, τη στιγμή που ένας ολάκερος λαός «ματώνει» μέρα – νύχτα…

Ο Σεπτέμβριος του 2016 κοντεύει να τελειώσει, και την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται έρμαιο των δεσμεύσεών της απέναντι στους δανειστές και ο λαός «γονατίζει» καθημερινά

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης



Εθελοντική αιμοδοσία στο πάρκινγκ Φιλίππου διοργανώνει την Κυριακή  από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.μ , ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Προπαρασκευαστικές ισλαμοεξεγέρσεις στα νησιά - Το ακραίο σενάριο που ίσως ήδη σχεδιάζεται

του Στρατή Μαζίδη
Η ισλαμική εξέγερση στα διάφορα μικρο-Αουσβιτς βρίσκεται προ των πυλών και όλες οι πρόβες τζενεράλε πρέπει να άφησουν ικανοποιημένους τους αφανείς σχεδιαστές τους.

Μέσα όμως σε όλη αυτή την ανοργανωσιά και το μπάχαλο του ελληνικού κράτους μπορούμε να εξάγουμε ένα συμπέρασμα και να κάνουμε μια υπόθεση, πιθανώς ακραία, πιθανώς όμως όχι.

Ποιες αποδείξεις ισχύουν για την έκπτωση φόρου

Για τις δαπάνες που πληρώνονται με «πλαστικό» χρήμα ή μέσω e-banking οι μισθωτοί και συνταξιούχοι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να διαφυλάσσουν τις αποδείξεις ή τυχόν άλλα προβλεπόμενα παραστατικά, προκειμένου να κατοχυρώσουν την ετήσια έκπτωση φόρου των 1.900-2.100 ευρώ.

Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Η επίσχεση στον ΟΑΣΘ έχει παραλύσει την αγορά




Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) Μιχάλης Ζορπίδης ζητάει λύση «εδώ και τώρα» στα αλυσιδωτά προβλήματα που δημιουργεί η επίσχεση εργασίας των απασχολουμένων στον ΟΑΣΘ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/9/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.