Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μόνο ένα ποτήρι από αυτό θα ανανεώσει το συκώτι σας!!


Το συκώτι μας είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση των πρωτεϊνών και την αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος. Έτσι, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ήπατος, η υγιεινή διατροφή και ένας υγιεινός τρόπο ζωής είναι εκείνα τα οποία έχουν την μεγαλύτερη σημασία.


Το σώμα μας είναι γεμάτο με βλαβερές τοξίνες που οφείλονται στις ανθυγιεινές συνήθειες μας, όπως η κατανάλωση επεξεργασμένων και ανθυγιεινών τροφών και η συχνή και μεγάλη κατανάλωση λίπους.

Συνήθως, οι ασθένειες του ήπατος είναι δύσκολο να ανιχνευθούν και αυτός είναι ο λόγος, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν διαγνωστεί πολύ αργά. Εξαιτίας αυτού, το σώμα μας χρειάζεται μια αποτοξίνωση η οποία  θα ξεπλύνει τις τοξίνες και έτσι θα βοηθήσετε το συκώτι σας να διατηρήσει την καλή του λειτουργία.

Και, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στο ήπαρ, θα πρέπει να καταναλώνετε υγιεινές τροφές και κατά καιρούς να δίνετε την ευκαιρία στο συκώτι σας να καθαρίζει.

Έτσι, σας παρουσιάζουμε ένα ποτό που θα σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση του ήπατός σας με φυσικό τρόπο. Είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία.

Το μόνο που χρειάζεται τα ακόλουθα συστατικά:

Χυμό λεμονιού μαζί με κομμάτια από την φλούδα του (κατά βούληση)
Χυμό πορτοκαλιού (κατά βούληση)
Βιολογικό μέλι (κατά βούληση)
1 λίτρο καθαρού ύδατος
Μια χούφτα φρέσκα φύλλα μέντας

Οδηγίες:
Πρώτον, θα πρέπει να βράσει το νερό. Στη συνέχεια και αφού βράζει, θα πρέπει να προσθέσετε τα φύλλα μέντας σε αυτό και να το κρατήσετε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά ακόμα. Εν συνεχεία, αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει, οπότε και μπορείτε να προσθέσετε τα υπόλοιπα υλικά σας.

Μπορείτε να καταναλώνετε αυτό το ποτό ζεστό ή κρύο, ανάλογα την προτίμησή σας.
Ότι και να επιλέξετε, θα καθαρίσει το συκώτι σας, βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία του!

Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, ειδικά του ήπατος.

Από την κατάσταση του συκωτιού μας εξαρτάται η υγεία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι` αυτό το καλλίτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποτοξινώνουμε συχνά!

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου