Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 28-7-2016



Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία την κεντρική και δυτική στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου

Από αύριο 28 Ιουλίου μέχρι τις 2/8 θα πληρωθούν οι συντάξεις για τον μήνα Αύγουστο του 2016, από τα όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ και Δημόσιο).

Ειδικότερα:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη.

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη.

H φράση: Κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα.

panteleimon
Γύρω στο 1830, σ” ένα χωριουδάκι της Κυνουρίας, στο Άστρος, παρουσιάστηκε ένας περίεργος άνθρωπος, που άρχισε να διαδίδει επίμονα ότι ήταν ο… Άγιος Παντελεήμονας, που ήρθε να σώσει τον κόσμο από τις διάφορες αρρώστιες, που τον μάστιζαν.

Ημικρανίες: Ποια βότανα τις καταπολεμούν – Γιατροσόφια από όλο τον κόσμο

http://www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/07/herbal-first-aid-kit-666x399.jpg
Αν ανήκετε και εσείς στα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποφέρουν από συχνές ημικρανίες, τότε γνωρίζετε από “πρώτο χέρι” το πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς ανακούφιση. Σύμφωνα με έρευνες, το 90% των ατόμων που έχουν ημικρανίες αντιμετωπίζουν τόσο έντονα συμπτώματα, ώστε αδυνατούν να εργαστούν ή να λειτουργήσουν φυσιολογικά εκείνες τις ώρες της “κρίσης”.

Βράστε λεμόνια και πιείτε το υγρό αμέσως μόλις ξυπνήσετε ... θα σοκαριστείτε από τα αποτελέσματα!

http://healthyfoodworld.net/wp-content/uploads/2016/07/Boil-Lemons-And-Drink-The-Liquid-As-Soon-As-You-Wake-Up...-You-Will-Be-SHOCKED-By-The-Effects.jpg
Ο τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι πραγματικά σημαντικός, γιατί δείχνει το είδος της ζωής που ακολουθείται. 

Η πόση ζεστού νερού με λεμόνι έχει γίνει μόδα, ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν χρησιμοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες που το λεμόνι έχει.

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε η μελέτη αποκατάστασης του "Κόκκινου σπιτιού"



Εγκρίθηκε η μελέτη αποκατάστασης του "Κόκκινου σπιτιού" στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την απόφαση ενέκρινε ομόφωνα το Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Συγκλονίζει… το Μήνυμα του Ντελιβερά στο Facebook!


Συγκλονίζει… το Μήνυμα του Ντελιβερά στο Facebook!

Εργάζομαι για € 3,00 την ώρα (με τις βενζίνες δικές μου) και με ό,τι φιλοδωρήματα μου δίνετε για την εξυπηρέτηση… (που και αυτά τείνουν να εξαφανιστούν), στην πλέον ανθούσα οικονομική δραστηριότητα μιας ρημαγμένης χώρας, χωρίς … ασφάλιση και με το αφεντικό να κοιτάει το ρολόι για να δει αν είμαι γρήγορος.

ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ...



Για ..γιαγιάδες και μέλλουσες γιαγιάδες...

-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον
χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp …

- Εάν είσαι ένα απο τα παιδιά μου πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και
στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! (ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!) Η Δανία έχει "τεστ υπηκοότητος" για να... ΜΗΝ περνάει κανείς λαθρομετανάστης !!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlv2jHOLsI-yIZalclwoi2A2pGCSNZI5CC06wr7iu2KoGookftfAGDS83gYzSF53Uufz79qM6gchOayoXzPjVAJzD2oSffEVjpKnnMw-RY5E76YZ0XEnGTYWaFSdeckNCUaIX7aUKFkvQP/s640/024+%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF+1+.jpg
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ ...ΑΛΕΞΗΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΛΕΣ & ΣΤΙΣ ΤΑΣΙΕΣ!
Τα 2/3 των λαθρομεταναστών Α Π Ο Τ Υ Γ Χ Α Ν Ο Υ Ν !...
Είναι μάλλον το πιο δύσκολο και αυστηρό 'τέστ' υπηκοότητος στην Ευρώπη. καθώς τα 2/3 των υποψηφίων, ΔΕΝ καταφέρνουν να το περάσουν! Ο λόγος για την δανέζικη υπηκοότητα, η οποία δίνεται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, καθώς είναι γνωστό, πως η χώρα ακολουθεί πολύ σκληρή στάση απέναντι στους ξένους!

Η Ελληνική γη οδηγείται σε ολοκληρωτική καταστροφή.


Η Ελληνική γη οδηγείται σε ολοκληρωτική καταστροφή.

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Διατάξεις που ισχύουν και ψηφίσθηκαν τα προηγούμενα χρόνια έρχονται να δώσουν την τελική γροθιά στην ελληνική γη, που τόσα χρόνια έθρεψε γενιές και γενιές.

Με αφορμή τη φωτιά στη Χίο, δημοσιογράφος της περιοχής (Αλήθεια TV) έδινε στα χθεσινά δελτία την πραγματική είδηση πίσω από τις πυρκαγιές, αλλά οι δημοσιογράφοι είτε δεν καταλάβαιναν τι έλεγε  ή έκαναν πως δεν καταλάβαιναν.

ΟΙ «ΟΜΟΡΦΟΙ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΟΜΟΡΦΗΣ» ΟΘΟΝΗΣ ΟΜΟΡΦΑ…ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!


ΟΙ «ΟΜΟΡΦΟΙ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΟΜΟΡΦΗΣ» ΟΘΟΝΗΣ ΟΜΟΡΦΑ…ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τους βλέπουμε κάθε μέρα στις οθόνες να εμφανίζονται περιποιημένοι, πολλοί μαυρισμένοι από τον ήλιο σε κάποια ακριβή πλαζ, οι γυναίκες συνήθως με ακριβό κομμωτήριο και βαμμένα μαλλιά, οι άντρες με σκηνοθετημένο προσωπείο, να μιλούν σε μια άγνωστη γλώσσα και να επιμένουν σε ότι υποστηρίζουν συχνά με έντονο τρόπο. Μαζί τους και οι επωνυμοι δημοσιογράφοι της…μεγάλης τσέπης!

Η Ελλάδα είναι μακράν ο πρώτος ξένος επενδυτής στην Αλβανία.



  • «Καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου 2007 - 2014, η Ελλάδα αποτελεί μακράν τον πρώτο ξένο επενδυτή στην Αλβανία», όπως αναφέρει ο «Οδηγός Επιχειρείν στην Αλβανία» του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της πρεσβείας μας στα Τίρανα. Ο οδηγός αναρτήθηκε σήμερα στην.. ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών που αφορά στις εξαγωγές και όπως σημειώνεται:

Σύγκλητος ΑΠΘ: Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο βίωσε τις προηγούμενες 10 ημέρες μια ιδιότυπη κατοχή



Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη διοργάνωση του "No Border Camp", που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εξέδωσε, η σύγκλητος του ΑΠΘ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο βίωσε τις προηγούμενες 10 ημέρες μια ιδιότυπη κατοχή. Μια ομάδα Ελλήνων και αλλοδαπών αντιεξουσιαστών οργάνωσε, παντελώς ανενόχλητη, μια ελεύθερη κατασκήνωση στον υπαίθριο χώρο της πανεπιστημιούπολης,

Ολοκληρωτική καταστροφή στη Χίο: Η πυρκαγιά αφάνισε το 90% των μαστιχόδενδρων!


  • Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στις καλλιέργειες μαστίχας στη Χίο, αφού η πυρκαγιά που ακόμα καίει στο νησί έχει αφανίσει το 90% της παραγωγής.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω.. στις 3.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση μεταξύ των χωριών Βέσσα και Λιθί και εξαπλώθηκε γρήγορα, κυρίως προς τα νοτιοδυτικά,

Με το πρόβλημα της μετανάστευσης των νέων, ασχολείται κανείς;

Με το πρόβλημα της μετανάστευσης των νέων, ασχολείται κανείς;

Toυ Νίκου Καλιακούδα
Τη εβδομάδα που μας πέρασε, ένα σημαντικό κατά γνώμη μου γεγονός, πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων. Πρόκειται για τα συμπεράσματα έρευνας, που πραγματοποίησε ο διεθνής οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας (Endeavor Greece) και αφορά την αιμορραγία που έχει υποστεί η οικονομία μας, από την μετανάστευση 350.000 ανθρώπινου κεφαλαίου στο εξωτερικό (427.000 άτομα, κατά την Τράπεζα της Ελλάδος).

Παραγράφονται χιλιάδες πρόστιμα της Εφορίας με παρέμβαση του ΣτΕ.




  • Οι σύμβουλοι Επικρατείας υπογραμμίζουν ότι η παράταση των προθεσμιών παραγραφής που επήλθαν με νόμους, αντιβαίνει στις αρχές της ασφάλειας δικαίου και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης του διοικουμένου που επιβάλλουν τη σαφή διατύπωση των κανόνων δικαίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/7/2016

       

                       
                      
         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.