Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Καιρός:για Τρίτη 10-5-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και στον ορεινό άξονα της Πίνδου, περιμένουμε την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.

Πρόγραμμα ψεκασμών της ΠΚΜ για τα κουνούπια σε περιοχές του Δ. Δέλτα



Στο πλαίσιο του έργου της καταπολέμησης κουνουπιών 2016 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεργεία της εργολάβου εταιρείας είναι προγραμματισμένο να προβούν σε ψεκασμούς περιαστικού συστήματος στον Δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στις Δημοτικές Κοινότητες Καλοχωρίου (στις 9/5), Βραχιάς (στις 10/5), Ν. Μαλγάρων (12/5), Σίνδου (12/5), Χαλάστρας (13/5) και Κυμίνων (13/5) για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών καθώς και σε επίγειους ψεκασμούς φυσικού και περιαστικού συστήματος στην περιοχή της κοίτης του Αξιού ποταμού (στις 10/5), στις εκβολές του Γαλλικού ποταμού και στη λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου (12/05).

Αυτά είναι τα βότανα-σύμμαχοι της φυσικής αποτοξίνωσης, πριν το καλοκαίρι



Η Ελλάδα είναι πράγματι ένας ευλογημένος τόπος ειδικά στο θέμα της διατροφής. Εάν επομένως, αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε δίαιτα, ή να επιχειρήσουμε μία αποτοξίνωση, λίγο πριν το καλοκαίρι, τότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να το πετύχουμε, καθώς η ελληνική γη διαθέτει άπειρα βότανα στην υπηρεσία μας.

Ο «κρυφός» σκοπός που η Πασιέντζα και ο Ναρκαλιευτής μπήκαν στα Windows -Κι όμως, η ψυχαγωγία δεν ήταν το ζητούμενο

Αν δεν έχετε παίξει κάποιο παιχνίδι από τα «Πασιέντζα», «Ναρκαλιευτής» ή «Κούπες» στον υπολογιστή, τότε σίγουρα είστε ηχηρή μειονότητα. Πρόκειται για παιχνίδια ή ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών στα Windows που οφείλονται για τις περισσότερες χαμένες ώρες εργασίας παγκοσμίως.

Δείτε σε ένα βίντεο τα χοντρά ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ

Εάν υπήρχε διαγωνισμός κωλοτούμπας στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας πολλοί θα ήταν αυτοδικαίως υποψήφιοι, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κέρδιζε με διαφορά την πρώτη θέση.


Δεν έχει περάσει ούτε ενάμισης χρόνος από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε υπερηφάνως “go back κυρία Μέρκελ, go back κύριε Σόιμπλε, go back κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο”.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ την ώρα που σφαγιάζουν την κοινωνία! Εκατομμύρια ευρώ για άτοκα δάνεια (48 δόσεων) στους βουλευτές…

Αν νομίζατε ότι έχει αλλάξει κάτι έστω και τώρα σε σχέση με τους τριακόσιους της Βουλής,
δυστυχώς κάνετε πολύ μεγάλο λάθος!
Την ώρα που ετοιμάζονται να περάσουν νέα καταστροφικά μέτρα για την ελληνική κοινωνία, να πάρουν από τον Έλληνα και το τελευταίο ευρώ που του έχει απομείνει, αν του έχει απομείνει, στην τσέπη, να του καταργήσουν τη σύνταξη και να του αυξήσουν φόρους, εισφορές και κάθε είδους επιβάρυνση, οι ίδιοι ψηφίζουν νέες προνομιακές ρυθμίσεις προς όφελός τους.

Ο.Υ.Α προς κυβέρνηση . Προειδοποιούμε , εάν ¨κτυπήσετε ¨ οικονομικά τον πυρήνα του κράτους θα ¨πέσετε ¨σε 100 ημέρες .


oles-oi-allages-pou-etoimazei-o-panousis-stin-elas_8.w_l

Τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις είναι από τα διαχρονικότερα θεμέλια του Ελληνικού κράτους …. κύριοι .
Ο πυρήνας αυτός είναι ο θεματοφύλακας της κοινωνίας , οι φύλακές της .
Όποιος  θα πριονίζει τα θεμέλια του κράτους , απλά θα ¨πέφτει ¨, μέχρι να ¨έρθουν¨ αυτοί που θα σεβαστούν το 62% των Ελλήνων στο γνωστό δημοψήφισμα  , που ενσυνείδητα φώναξαν  , ΟΧΙ σε άλλη λιτότητα γνωρίζοντας τις συνέπειες .

Παραδέχτηκε ότι η χώρα έχει απολέσει την εθνική κυριαρχία και τάχθηκε υπέρ της επιβολής φόρων ο Χουλιαράκης

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο αναπληρωτής Υπουργός οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της φορομπηχτικής πολιτικής κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία επειδή τολμά να υπόσχεται φοροαπαλλαγές. «η ΝΔ λέει ότι θα μειώσει την φορολογία όταν θα έρθει στην εξουσία. Δεν λέει όμως πως μειώνοντας την φορολογία θα παράγει ελλείμματα ή θα αποδομήσει περαιτέρω το κοινωνικό κράτος.

Το ΤΕΕ διαγράφει Τσίπρα, Βούτση, Φωτίου, Σπίρτζη, Φάμελλο, Φλαμπουράρη

«Οι βουλευτές-μηχανικοί που τυχόν ψηφίσουν το ασφαλιστικό θα παραπεμθούν στο πειθαρχικό με εισήγηση διαγραφής» τονίζεται σε ανακοίνωσή του - Οικονομικό επιμελητήριο: Θα κληθείτε να λογοδοτήσετε για την ψήφο σας - Την επόμενη Πέμπτη η συνεδρίαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών - Αναμένεται αντίστοιχη κίνηση από δικηγορικούς συλλόγους

Ποια Ελλάδα? Ποιοι Έλληνες? ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς: Στρατηγό ε.α. κ. Φράγκο Φραγκούλη


eleftheriahthanatos

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς: Στρατηγό ε.α. κ. Φράγκο Φραγκούλη
Θέμα: Ποια Ελλάδα? Ποιοι
Έλληνες? Κοινοποίηση:

1. Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμοiaath.gr@gmail.com

Ψηφίστηκαν με 153 «Ναι» το Ασφαλιστικό «λαιμητόμος» & το Φορολογικό Τσίπρα

Χωρίς εκπλήξεις, και με τους 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να τα υπερψηφίζουν, πέρασε από τη Βουλή το Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα.
Με τη Βουλή να βρίσκεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας υπό κλοιό διαδηλωτών και σύσσωμη την Αντιπολίτευση, εντός, να εκτοξεύει πυρά κατά της κυβέρνησης κύλησε η τρίτη ημέρα της συζήτησης του Φορολογικού και Ασφαλιστικού νομοσχεδίου η οποία κορυφώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με την ψηφοφορία. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/5/2016

                           

                 Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.