Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ποια Ελλάδα? Ποιοι Έλληνες? ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς: Στρατηγό ε.α. κ. Φράγκο Φραγκούλη


eleftheriahthanatos

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς: Στρατηγό ε.α. κ. Φράγκο Φραγκούλη
Θέμα: Ποια Ελλάδα? Ποιοι
Έλληνες? Κοινοποίηση:

1. Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμοiaath.gr@gmail.com

2. Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλίας, Μητροπολίτη Αμβρόσιοimka@otenet.gr
3. Στρατιωτικό Σύνδεσμο…
4. Δικηγόρο κ. Μαρία Μαγδαληνή – Τσίπρα mtsipra@otenet.gr
5. Υπουργείο Εθνικής Άμυνας gg_ypetha@mod.mil.gr
6. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας generalpolicing.div@hellenicpolice.gr και dxk@hellenicpolice.gr
7. Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας της Αθήνας, κ. Αντρέϊ Μασλόβathenes@dks.ru
8. Πρόεδρος Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου gram@areiospagos.gr
9. Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την Unesco unescogr@mfa.gr
10. Ελληνική Κοινότητα Βοστώνης greekboston@worldwidegreeks.com
11. Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης info@bostonlykeion.org
12. Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ωνάσης του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης hellenic.studies@nyu.edu
13. Ελληνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Χάρβαρντharvardcollegehellenicsociety@gmail.com
14. Ελληνικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Σαν Ντιέγκο, ΚαλιφόρνιαHellenicCulturalSociety@gmail.com
15. Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος Νέας Υόρκης info@hmsny.org
16. Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου ninagatzoulis@yahoo.com
17. Παγκρητική Ένωση Αμερικής evelivasakis@thettgroup.com
18. Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Φλώριδας angelo@wzra48.com
19. Ελληνικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός
ΗΠΑ info@hellenicheartbeat.com
20. Ελληνική Κοινότητα Μητροπολιτικού Τορόντο, Καναδάinfo@greekcommunity.org
21. Ελληνική Κοινότητα Βανκούβερ admin@helleniccommunity.org
22. Ελληνική Ορθόδοξος Κοινότητα Λονδίνου και Περιχώρων «Αγία Τριάδα» londongreekcom@bellnet.ca
23. Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας, Αυστραλίαinfo@greekcommunity.com.au
24. Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Βόρειας Αυστραλίας info@gocna.com.au
25. Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Ουαλίας info@goc.com.au
26. Ένωση Θεσσαλονικέων Μελβούρνηςthessaloniki_association_au@langoo.com
27. Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Νότιας Αυστραλίαςmalavazos.michael@saugov.sa.gov.au
28. Παλλακωνικός Σύλλογος Νότιας Αυστραλίας «ο Λεωνίδας»laconians@hotmail.com
29. Ομοσπονδίες Ελληνικών Κοινοτήτων Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσηςinfo@oek-germany.de
30. Ελληνική Διασπορά Γαλλίας info@diaspora-grecque.com
31. Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Βερολίνου info@griechische-kultur.de
32. Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου info@helleniccentre.org
33. Μακεδονικός Σύλλογος Μεγάλης Βρετανίας sec@macedonia.org.uk
34. Ελληνική Ιατρική Κοινότητα Μεγάλη Βρετανίαςsecretary@hellenicmedicalsocietyuk.org
35. Πρόεδρος Ελληνο – Ιταλικού Συνδέσμου alexandris@grecia.it
36. Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας pr@greeks.ua
37. Ελληνική Κοινότητα Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία mail@pchela.ru
38. Russia Today press@rttv.ru
39. Dmitry Kikot demetreius@mail.ru
40. Παγκρητική Ένωση Αμερικής president@pancretan.org και
secretary@pancretan.org
41. Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίαςinfo@grekiskariksforbundet.se
42. Ράδιο Ηγουμενίτσα info@892.gr
43. Εφημερίδα Στόχος stoxos@gmail.com
44. Ιστοσελίδα Triklopodia triklopodia@hotmail.gr
45. Απανταχού Έλληνες της Διασποράς
Αξιότιμε Στρατηγέ, κύριε Φράγκο Φραγκούλη…..
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να εκφράσω την λύπη μου για όσα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά παράλληλα να εκφράσω την χαρά μου προς το πρόσωπο σας, που με σταθερή αλλά αργή πορεία, παίρνετε θέση για τα όσα συμβαίνουν, αλλά πρέπει να συνεχίσετε πιο δυναμικά.
Όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, την ευθύνη την έχουμε όλοι, από τους απλούς πολίτες, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας κλπ.
* Εμείς οι απλοί πολίτες θεωρώ πως έχουμε ευθύνη διότι εις γνώση όσων στήριξαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις είναι συμμέτοχοι μια φορά,,,
* Τα μεν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας είναι συμμέτοχοι και φέρνουν την ευθύνη 2 φορές, διότι η πρώτη ευθύνη είναι ως πολίτες (στην πρώτη κατηγορία που ανήκουν και περιγράφω παραπάνω) που είναι και οι ίδιοι, και η 2η ευθύνη την φέρουν διότι φοράνε στολή, έχουν ορκιστεί για ένα σκοπό, τιμάνε και προστατεύουν την χώρα, και μένουν αμέτοχοι. Δεν κατηγορώ ούτε την Αστυνομία, ούτε τον Στρατό, ούτε το Λιμενικό, (όπως γνωρίζετε έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα Σώματα Ασφαλείας), όμως πως είναι δυνατόν, από τον απλό οπλίτη, τον Υπαξιωματικό και τους Αξιωματικούς από τα παραπάνω Σώματα να δίνουν την ζωή τους καθημερινά, να τιμάνε την στολή τους, την σημαία, και να ανέχονται τον κάθε περαστικό πολιτικό που ουδεμία σχέση έχει με τον Πατριωτισμό, να τους υποβαθμίζει, να τους ξευτιλίζει, και να τους αφαιρεί από τις στολές την Ελληνική Σημαία, (και όχι μόνο)… Καμία αντίδραση, καμία κινητοποίηση, καμία ενέργεια. Για αυτό έχουν την ευθύνη 2 φορές.
* Και εσείς έχετε τρεις φορές την ευθύνη… τις 2 παραπάνω, συν το ότι πολύς κόσμος περιμένει κάτι από σας, κάτι εδώ και χρόνια, (από τότε που σας αποστράτευσε με συνοπτικές διαδικασίες ο Μπεγλίτης διότι φοβόντουσαν για πραξικόπημα, ενώ αμέσως μετά, με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου σας τοποθέτησαν Υπουργό Εθνικής Άμυνας,, τότε δεν φοβόντουσαν ξαφνικά? Πέρασαν τον κίνδυνο ύστερα από τις Κρίσεις? Αλλά εδώ έχω να σας πω το εξής, Δεν σας μισούν γιατί κάνατε κάτι κακό, αλλά επειδή κάνατε κάτι καλύτερο από αυτούς….), περιμένει μια πολιτική κίνηση σας που θα αλλάξει το κύρος σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα αναπτερωθεί το ηθικό των Ελλήνων, θα αποκατασταθεί η αδικία, θα αποδοθεί δικαιοσύνη εις άπαντες κατηγορουμένων και υπευθύνων για όλα όσα συμβαίνουν παράνομα και αντισυνταγματικά στην χώρα μας, με την λειτουργία της δικαιοσύνης στα πλαίσια της Δημοκρατίας και όπως το Σύνταγμα μας ορίζει, και τέλος θα κάνετε το καθήκον σας, Ήδη κάνατε τόσα πολλά για τις λίγες μέρες που ήσασταν στο Υπουργείο, όσα δεν κάνουν όλοι οι Υπουργοί μαζί αθροιστικά τα προηγούμενα χρόνια ως τώρα, και εμείς, οι πολίτες, περιμένουμε μέρα με την μέρα να ακούσουμε για εσάς, μα τίποτα. Για αυτό έχετε 3 φορές ευθύνη.
Διότι Στρατηγέ μου, τους άξιους και τους ικανούς, τους πατριώτες και Χριστιανούς Ορθόδοξους τους κυνηγάνε να τους φάνε, με κάθε μέσο και τρόπο, και εσείς αμερόληπτα είστε το αντίβαρο για εμάς, είστε η απάντηση με την γνώση και εμπειρία που έχετε.
Στρατηγέ, να είστε σίγουρος και σας διαβεβαιώνω για αυτό, πως την επιστολή ήθελαν να την υπογράψουν πάρα πολλοί, αλλά οι πλειοψηφία των 300 συν τους μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλοκαναλάρχες θα τους αποκαλούσαν φασίστες και χουντικούς, επειδή κάθε Έλληνας πατριώτης δεν έχει δικαίωμα εδώ στην Ελλάδα να αγαπάει την χώρα του, ούτε έχει δικαίωμα να έχει την σωστή μόρφωση, την σωστή υγειονομική περίθαλψη, την σωστή Θρησκευτική μάθηση, διότι είναι φασίστας και χουντικός.
Να προσθέσω εδώ ένα απόσπασμα από μια διανοούμενη Γαλλίδα φιλέλλην, και συγγραφέας του βιβλίου (Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα) την Simone Le Baron (Σιμόν Λε Μπαρόν), της οποίας τα λόγια συμφωνώ διότι είναι αληθινά:
“Ξέρουμε, ότι, εάν υπάρχει ακόμα σήμερα η Ελλάς, στο ίδιο μέρος, όπου οι κάτοικοι μιλάνε την ίδια γλώσσα χιλιάδες χρόνια, το οφείλουμε στους Έλληνες (περίπου 15 εκατομμύρια με τη διασπορά σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή) που συνεχίζουν την ιστορία του έθνους τους.
Ο Ελληνισμός είναι τρόπος ζωής, μήνυμα προς την ανθρωπότητα. Έδωσε τα φώτα στον πολιτισμό και συνεχίζει….. Στην κορυφή όλων των πανεπιστημίων του κόσμου βρίσκουμε Έλληνες καθηγητές.
Το να αρνηθούμε αυτό σημαίνει να αρνηθούμε τους εαυτούς μας, την ταυτότητά μας ως πολιτισμένοι πολίτες του κόσμου.
Συνεπώς, απαιτώ την προστασία του ελληνικού λαού από την UNESCO, την εγγραφή του ελληνισμού στην πολιτιστική παγκόσμια κληρονομιά και να παρθούν επειγόντως μέτρα, αφενός εναντίον των ανθρώπων, πολιτικών, δημοσιογράφων ή οποιουδήποτε προτρέπει σε μισελληνισμό, κι αφετέρου για την επιβίωση του ελληνικού λαού.”
Τα λόγια της υπάρχουν εδώ http://trelogiannis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_322.html
Και συνεχίζω πως πρέπει να απαλλαγούμε από την μειοψηφία που μας κυβερνάει και αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς, που παίρνουν δραματικές και εξευτελιστικές αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινή μας Ζωή, (σύμφωνα συμβίωσης αν είναι δυνατόν, αντί να επαναφέρουν τις ποδιές στα Σχολεία και να αποκατασταθεί ο σεβασμός μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιολογική μας ζωή και να αποδεχθούμε κάτι ως φυσιολογικό, κατάργηση Θρησκευτικών, κατάργηση Ελληνικής Σημαίας από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κλπ), πόσα άλλα να ανεχτούμε? και είναι επίσης σημαντικό να αναφέρω ότι η Αστυνομία και ο Στρατός έχουν εξευτελιστεί τόσο πολύ, που έχει βαλτώσει και δεν πάει παραπάνω.
Στους μεν Αστυνομικούς που ρισκάρουν την ζωή τους καθημερινά,,, αν κάποιος από τους πολυπολιτισμικούς τον βρει καμία συμφορά, κανένας βιασμός στην γυναίκα του ή στο παιδί του, ή καμία κλοπή,,, θα καλέσουν αμέσως την Αστυνομία, αλλά από την άλλη, αν οι Αστυνομικοί χτυπήσουν κάποιον σε περιστατικό που εγκυμονούν κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή, κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να ρισκάρουν την Ζωή τους καθημερινά, αλλά να μην μπορούν να αντιδράσουν…. Διότι οι Αστυνομικοί έχουν υποχρέωση και καθήκον να
προστατεύουν εμάς,,,, σωστό,,,,, αλλά όχι το εαυτό τους??? Μα τι ειρωνεία. Και ακόμα προσφέρουν το μέγιστο στην πατρίδα, με ζήλο και αγάπη,, παρόλο τις μειώσεις μισθών, και τον καθημερινό κίνδυνο της ζωής τους.
Άραγε όλα τα Σώματα Ασφαλείας, τι προσωπικό συμφέρον έχει ο καθένας τους που τα ανέχονται όλα αυτά? Αλλά ο Πατριωτισμός τους και η Αγάπη για την Πατρίδα είναι η αφορμή για να τους ξευτελίζει η κάθε περαστική ερασιτεχνική κυβέρνηση.
Και δεν είναι μόνο αυτό, έχουν μετατραπεί πλέον οι Αστυνομικοί φύλαξης προσώπων σε κουβαλητές (και όχι μόνο),,, μη μπορώντας να αντιδράσουν, να μιλήσουν, να απαιτήσουν τα δικαιώματα για τα οποία εργάζονται και έχουν προσληφθεί…. Ιδού το αληθές http://www.stoxos.gr/2016/04/blog-post_564.html?m=1 και συνεχίζω με ακόμα κάτι πιο εξωφρενικό,,, αναγκάζονται και οι Αξιωματικοί σε ανακοινώσεις που θέλω να πιστεύω ότι είναι αντίθετοι με τις ίδιες τους τις πράξεις, αλλά εκτελούν εντολές (για να μην βρεθούν το επόμενο πρωί χωρίς δουλειά?),,,, και όμως συμβαίνει και αυτό εδώ στην Ελλάδα http://www.stoxos.gr/2016/04/blog-post_691.html?m=1
Κάπως έτσι έχει και με τον Στρατό,,, τι νόημα έχει Στρατηγέ μου να ξοδεύουμε καθημερινά ως Κράτος (εφόσον αιμορραγούμε οικονομικά) εκατομμύρια ευρώ σε έξοδα για τις καταδιώξεις των γειτόνων? Ενώ με δραστικές απαντήσεις, κατάλληλες ώστε να μην επαναληφτούν παραβιάσεις, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα έξοδα των καταδιώξεων και να βελτιώσουμε το σύστημα υγείας, την παιδεία, κλπ.
Αυτό δεν είναι προσβλητικό για τα γεράκια των ουρανών μας? Να είναι κάθε μέρα στον ουρανό για να λένε στον εισβολέα σήκω φύγε??? Άντε μια παραβίαση, άντε δυο, στην Τρίτη να είναι φαρμακερή η απάντηση και όχι ως Ανθέλληνες μερικοί να λένε ότι την Σημαία μας την πήρε ο αέρας από τα Ίμια…..!!!!!!
Ντροπή τους, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ….. Για την Κίναρο ξέρω την άποψη σας, για τους νεκρούς Αξιωματικούς. Αλλά εξαιτίας όμως, όχι των προκλητικών γειτόνων, όπως σας άκουσα να λέτε στην ομιλία σας, (αυτοί τον χαβά τους έχουν, και κυρίως τον σκοπό τους), αλλά εξαιτίας των άβουλων υπεύθυνων πολιτικών διοικήσεων, που προσπαθούν να καλμάρουν τις καταστάσεις και τα γεγονότα χάνοντας έτσι εμείς καθημερινά μέτρα γης…..
Αυτό τι σημαίνει για τα στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων? Γιατί το ανέχονται? Δεν μπορούν να αντιδράσουν?
Ενώ το Ρωσικό Βομβαρδιστικό δεν έχει παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, το έριξε χωρίς προειδοποίηση η Τουρκία,,,,, και σε εμάς που μας κάνουν σουρωτήρι καθημερινά,,,, με τι κύρος και τιμή λεγόμαστε ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ?
Φοβούνται οι καλοβολεψάκηδες μην γίνουν τα ανυπάκουα παιδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ? Και μας κόψουν τους μισθούς? Τους μισθούς ούτως ή άλλως τους πετσόκοψαν σε όλους, ακόμα και στον Ιδιωτικό Τομέα, και στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, και έπεται συνέχεια χωρίς να αντιδράει κανείς…. Ιδού και αυτό το νέο http://www.stoxos.gr/2016/04/44_12.html?m=1
Στρατηγέ πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε αργήσει, εμείς είμαστε εδώ και σας περιμένουμε, δεν χρειάζεται να έχετε την στήριξη κανενός τηλεοπτικού καναλιού που λένε όσα τους βολεύει και παίρνουν τις παχυλές ευρωδεσμίδες, αλλά και καμιάς μεγάλης εφημερίδας που επίσης λένε για όσα πληρώνονται, ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια ή όχι.
Εσείς έχετε ανεξάντλητες πηγές κεφαλαίων που θα σας ανεβάσουν και θα σας αναδείξουν, έχετε
* Ελληνική Καθαρή Καρδιά
* Πατριωτισμό
* Ορθοδοξία
τι άλλο θέλετε? Αυτά είναι αρκετά……
Δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός Λαός, ούτε από ψέματα, ούτε από υποσχέσεις, ούτε τίποτα, θέλουμε πράξεις, θέλουμε κινητοποιήσεις, θέλουμε συνεργασίες ουσίας, δεν νοιαζόμαστε για κόμματα και χρώματα, αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους, νοιαζόμαστε μόνο για την Πατρίδα μας, για τις ζωές μας και την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας (?)
Δεν μπορώ να δεχθώ σαν Έλληνας πολίτης, ότι υπάρχει ομόδοξο κράτος, (Ρωσία), και στην σειρά όλες οι κυβερνήσεις, της έχουν γυρίσει την πλάτη ουκ ο λίγες φορές, και όχι μόνο έχουν γυρίσει την πλάτη αλλά ποτέ δεν εφάρμοσαν όλα όσα είχαν συμφωνήσει, λες και είναι τα μικρά παιδιά στον δρόμο που κοροϊδεύει το ένα το άλλο.
Αυτό είναι η μέγιστη ξεφτίλα, είναι προδοσία, είναι πισώπλατο χτύπημα, δεν μπορώ επίσης να ακούω ότι ανήκουμε στην Δύση,, όχι δεν ανήκουμε πουθενά, και η Εξωτερική Πολιτική του κάθε Κράτους πρέπει να είναι ανοιχτή παντού, είναι δικαίωμα του να δημιουργεί και να διατηρεί δεσμούς φιλίας και συνεργασίας για το όφελος του Λαού, και όχι για τον θάνατο του Λαού, ιδίως από τους δήθεν φίλους,
Το ότι ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Πούτιν ασχολείται ακόμα με την Ελλάδα, είναι ευχής έργο, είναι ηγέτης, έχει πλέον του 80% δημοτικότητα σε μια χώρα με πάνω από 140 εκατομ. Πολίτες. Υπάρχει εδώ στην Ελλάδα κάποιος με δημοτικότητα το 1/10 του κ. Πούτιν και με πληθυσμό δεκάδες φορές λιγότερο?
Στρατηγέ όσοι Έλληνες κληθούμε ως έφεδροι για κρίση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, θα τους γυρίσουμε την πλάτη (και εδώ καλώ αν υπάρχει κάποια σοβαρή εφημερίδα, σοβαρός δημοσιογράφος, να πραγματοποιήσει δημοσκόπηση σχετικά με τους Εφέδρους σε τυχόν κρίση μεταξύ ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑΣ, αλλά και τις σχέσεις των λαών των 2 χωρών), και αυτό δεν θα είναι προδοσία για την χώρα μας, αλλά τιμή να στηρίξουμε το ομόδοξο κράτος που προσπαθούν να αποκόψουν με κάθε μέσο από την Ελλάδα, το Κράτος που είναι το μοναδικό που αντιστέκεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στηρίζει έμπρακτα τον Χριστιανισμό. Αυτό το κράτος πρέπει να το βοηθήσουμε, πρέπει να στηρίξουμε τις προσπάθειες του με ότι έχουμε, με ότι μπορούμε, και όχι να ενεργούμε με πισώπλατα χτυπήματα.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους Ρώσους είναι να εφαρμόσουμε τις συμφωνίες που έχουμε ακυρώσει μαζί τους πάμπολλες φορές, ώστε να φανούμε και πάλι Έλληνες με Τιμή.
Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είναι τυχαίος ως συνηθίζουν μερικοί ερασιτέχνες από δω, και κατανοεί την κατάσταση των Ελλήνων απλών πολιτών, την γνώμη και τα πιστεύω των απλών πολιτών.
Το ΔΝΤ, η Ε.Ε., και όλοι οι θεσμοί, είναι τελείως απαράδεκτοι, πληρώνουμε τόκους στους τόκους, ποτέ δεν μειώνεται το κεφάλαιο, αλλά πάντα αυξάνεται, η ανεργία μεγαλώνει με δραματικούς ρυθμούς, μειώσεις μισθών, συντάξεων, τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις κλείνουν ταχύτατα, οι φόροι πολλαπλασιάζονται, τα σπίτια χάνονται, οι ζωές επίσης το ίδιο από απόγνωση,,, παίρνουν μέτρα και νέα μέτρα χωρίς τελειωμό για να εξοικονομήσουν χρήματα,,, αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι άχρηστοι, είναι Στρατηγικό σχέδιο, αλλά το παρουσιάζουν ότι πάλι το πρόγραμμα απέτυχε… Ανίκανοι λέγονται ή Επαγγελματίες Τραπεζο-Τεχνοκράτες?
Ποιός επενδυτής θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα χωρίς σταθερό φορολογικό σύστημα? Εδώ γελάμε όλοι μαζί…..
* Πάρτε αυτοκίνητα με χαμηλούς ρύπους για να έχετε μηδενικά τέλη,,, και μετά άλλαξαν γνώμη, και κάθε χρόνο νέους τρόπους υπολογισμών…. Τόσο ΆΧΡΗΣΤΟΙ
* Βάλτε φωτοβολταϊκά για πράσινη ενέργεια χωρίς φορολόγηση των εσόδων,,, και μετά άλλαξαν γνώμη
* Η φορολόγηση των επιχειρήσεων πλέον είναι δυσβάσταχτη, συνέταιρος το κράτος είτε το θες είτε όχι
* Ο ΕΝΦΙΑ πρόσθετος φόρ(τ)ος κατοικίας, λες και δεν πληρώσανε φόρο όσοι αγόρασαν ή έχτισαν κατοικία, πρέπει συνεχώς να πληρώνουμε πάντα φόρους επειδή έχουν μερικοί δικό τους σπίτι, ή επειδή άλλοι νοικιάζουν σπίτι,,,, με το ζόρι να μείνουμε σε σκηνές, αλλά και αυτές θα τις φορολογήσουν οι πολιτικάντηδες στο τέλος, όπως σκέφτηκαν να βάλουν τέλη κυκλοφορίας και στα ποδήλατα,,,, με υπολογισμό αντί για κυβικά,,,, την διάμετρο της γάμπας… ΈΛΕΟΣ
* Κάθε χρόνο, ή μάλλον κάθε μήνα και νέοι φόροι, τροποποιήσεις σε κάθε νόμο, σε κάθε απόφαση, και οι λογιστές δεν προλαβαίνουν να ενημερώνονται για τις αλλαγές…. Και μιλάνε οι ανίδεοι για επενδύσεις και θέσεις εργασίας?
Όχι σοβαρός επενδυτής δεν θα έρθει στην Ελλάδα για επενδύσεις διότι δεν είναι ευνοϊκός κανένας Νόμος, αλλά έχει χαθεί τελείως η εμπιστοσύνη του κράτους προς όλο τον επενδυτικό κόσμο, και ακόμα και αν το κράτος τους προσφέρει συμβόλαια μακροχρόνια για πλήρη απαλλαγή φόρων,,, την επόμενη μέρα θα βρεθούν χρεωμένοι……
Ε λοιπόν, σκύψτε το κεφάλι όλοι οι πολιτικοί, παραιτηθείτε το συντομότερο, και δώστε τις θέσεις σας σε άξιους ανθρώπους που ονειρεύονται μια Ελλάδα όπως των προγόνων μας, και όχι μια σκλαβωμένη Ελλάδα υπό αιώνια κατοχή.
Σας αναφέρω ένα γνωμικό από μια εμβληματική φυσιογνωμία της Αμερικανικής Λογοτεχνίας, έναν αδιαφιλονίκητο συγγραφέα, τον Μαρκ Τουαίην:
“Η κυβέρνηση είναι απλώς ένας υπηρέτης – ένας προσωρινός υπηρέτης. Δεν είναι στα καθήκοντά της να ορίζει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και να αποφασίζει ποιος είναι πατριώτης και ποιος δεν είναι. Η δουλειά της είναι να υπακούει σε εντολές, όχι να τις δίνει.”
Και εδώ να τονίσω ότι εννοεί πως πρέπει να υπακούει τις εντολές του Λαού και όχι αυτού που επιθυμεί να καταστρέψει τον Λαό……
Όμως ποιος το εφαρμόζει? Ποιος νοιάζεται Στρατηγέ μου?
Επίσης είπε πως
“Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο”
Κάτι ήξερε και εδώ…
Στρατηγέ μου μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνάνε κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ανόητοι που μιλάνε σοβαρά…
Ακούω και διαβάζω να σας κατηγορούν για τις πρόσφατες εκφράσεις που χρησιμοποιήσατε προς τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, στην ομιλία σας στην Κατερίνη, και διερωτώνται
“πως ένας ανώτερος αξιωματικός μιλάει έτσι και χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις?”
Εγώ όμως επίσης αυτό που αναρωτιέμαι είναι, γιατί παρεξηγήθηκαν αυτοί οι δοτοί που θέλουν πάλι να καταλογίσουν ευθύνες και να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπο σας? Δεν αναρωτήθηκαν οι ίδιοι ότι από όλη την ομιλία σας που αφορούσε και για τον
Μέγα Αλέξανδρο και για άλλα εξίσου σοβαρά θέματα, στάθηκαν σε μια έκφραση 5 δευτερολέπτων? Ναι, τόσο σοβαρούς δημοσιογράφους έχουμε, που τελικά δεν αξίζει Στρατηγέ μου να δείχνετε εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς.
Απλά να είστε ο εαυτός σας… Όλοι αυτοί που στάθηκαν στην λέξη “αδελφή” και παρεξηγήθηκαν, και το έκαναν θέμα, δεν είδα να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις των παρακάτω γελοίων και αηδιαστικών δηλώσεων….
Και αν κάποιος από αυτούς που παρεξηγήθηκαν, ή ακόμα και αυτός που αποκαλέσατε (όπως έπρεπε στην τελική), αν έχουν ίχνος ανδρισμού, και αν δεν ντρέπονται,,,, να πραγματοποιηθεί ένα debate μεταξύ σας να δούμε τον πατριωτισμό τους, τις γνώσεις τους, και πόσο χρόνο θα αντέξουν απέναντι σας………..
Όσοι όμως αντέδρασαν για την ομιλία σας δεν αντέδρασαν στα παρακάτω:
* Τον Βαρεμένου που δείχνει μίσος για την χώρα του http://fifo.blogy.gr/post/2168-baremenos-oi-poystides-kai-lathro-einai-pio-aksioi-apo-toys-ellines
* Τον Βίτσα για τον ξυλοδαρμό των κατοίκων που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στα σπίτια τους http://www.oparlapipas.com/2016/04/pe-b.html
* Τον Φίλη για την αλλαγή ή και κατάργηση των Θρησκευτικών http://www.kathimerini.gr/852889/article/proswpa/synentey3eis/n-filhs-ta-8rhskeytika-gia-na-meinoyn-8a-alla3oyn
* για την κατάργηση του Εθνόσημου από τις στολές http://www.kathimerini.gr/838202/article/epikairothta/ellada/katargeitai-apo-tis-stoles-twn-a3iwmatikwn-alla-oxi-apo-ta-phlhkia-to-e8noshmo
* Τον Φίλη για την κατάργηση της Προσευχής και των παρελάσεων http://www.e-radio.gr/post/54072/allages-sthn-istoria-kai-ta-thrhskeytika-ypo-katarghsh-proseyxh-kai-parelaseis
* και το πιο αηδιαστικό και πιο πρόσφατο ότι κάνει φραστική επίθεση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο http://www.stoxos.gr/2016/05/blog-post_402.html
Και μπορώ να γράψω ατελείωτες σελίδες από αηδιαστικά τέτοια άρθρα και αποφάσεις πολιτικών και δημοσιογράφων,,,,
Για ποια Ελλάδα μιλάμε λοιπόν? Για ποιούς Έλληνες?
Όταν οι ίδιοι θέλουν να μαυρίσουν, να λερώσουν, να προδώσουν, να ξεπουλήσουν, να εξαφανίσουν την Ελλάδα, οι δήθεν Έλληνες πολιτικοί, οι δικοί τους δημοσιογράφοι κλπ
Στρατηγέ, τα πράματα είναι στο απροχώρητο. Η δικαιοσύνη κάπου έχει κενά που δεν μπορούν να καλυφθούν, δεν μπορεί αυτοί που αποδεδειγμένα κλέβουν εκατομμύρια ευρώ, που εμείς δεν τα βγάζουμε σε 5 γενεές, να “καθαρίζουν” με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και ποινή φυλάκισης με αναστολή, όταν ο απλός πολίτης του παίρνουν το σπίτι για μερικά χρέη στην Εφορία. Αντί να τα κατασχέσουν όλα και να τα πουλήσουν να εισπράξουν χρήματα άμεσα μερικά εκατομμύρια,, ξεζουμίζουν εμάς και συνεχίσουν ακάθεκτοι…. Λέει ο κλέφτης τον κλέφτη κλέφτη???
Κάντε κάτι, αναλάβετε το συντομότερο δράση, οργανωθείτε να αλλάξει όλο το σύστημα.
Είναι αδύνατον αυτοί που καταστρέφουν την χώρα μας, να υπόσχονται ότι τα πράματα θα καλυτερέψουν. Γύρισε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.
Κάθε χρόνο, εκλογές, οι βουλευτές αλλάζουν παρατάξεις, οι παρατάξεις αλλάζουν λογότυπα, εσωτερικές εκλογές, τα ίδια σε όλα τα κόμματα και οι πολίτες με την ελπίδα πάλι τους εμπιστεύονται, και πάλι τα ίδια, και δεν έχει τελειωμό.
Όλοι οι ¨Έλληνες του εξωτερικού, πρέπει να προωθήσουν την παρούσα επιστολή, και να γνωστοποιήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν, ότι το Άρθρο 51 του Συντάγματος στην παράγραφο 4, αναφέρει το εξής:
«Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια»
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-53
Με λίγα λόγια μπορούν όλοι οι Έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό με Ελληνική Υπηκοότητα, να ψηφίσουν στις εκλογές, το δικαιούνται, κάτι που το Κράτος έχει αποκρύψει με σκοπό την αποδυνάμωση του εκλογικού αποτελέσματος,
Στην λίστα με τις κοινοποιήσεις, δεύτερο αποδέκτη έχω την Δικηγόρο κυρία Μαρία Μαγδαληνή – Τσίπρα, Μαυροματαίων 11 Αθήνα, έναντι Πεδίου του Άρεως, ΤΚ 10682, Τηλέφωνο +30 210 3302240 Κινητό +30 6932 152240 και email mtsipra@otenet.gr η οποία είναι πρόθυμη να βοηθήσει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις ερχόμενες εκλογές, αρκεί να συμπληρώσετε την εντολή για το δικαίωμα ψήφου και να της την στείλετε, η εντολή βρίσκεται στα επισυναπτόμενα αρχεία του μηνύματος.
ΥΓ: για όσους δεν γνωρίζουν τον Αξιότιμο Στρατηγό κ. Φράγκο Φραγκούλη, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω:
* Βιογραφικό https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82
* Τι έκανε όσο ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας http://www.thestival.gr/policy/item/39209-an-eiste-ellines-krateiste-ton-fragko-fragkoyli-sto-ypoyrgeio-ethnikis-amynas?tmpl=component&print=1
* ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ… Η Ομιλία στην Κατερίνη για Μεταναστευτικό, Τουρκία, Πολυπολυτισμικότητα, Μέγας Αλέξανδρος, Θρησκεία https://www.youtube.com/watch?v=QPVNb2LammY
* Για Γαϊδούρια και Εθνομηδενιστές http://www.militaire.gr/%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%
B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BF/
* Μένουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι https://www.youtube.com/watch?v=Qd8badzgZAg&app=desktop
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
Με Τιμή
1. Βαφειάδης Αναστάσιος (εεδ)

2. Κωνσταντίνος Λαζανάς, Πλωτάρχης ε.α. (εκπαιδευτής Ο.Υ.Κ.) και νυν Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Βατραχανθρώπων
http://www.triklopodia.gr/248241-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου