Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Σάββατο 5-3-2016



Παροδικές βροχές ή καταιγίδες στο Ανατολικό και κυρίως στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με βελτίωση μετά το μεσημέρι, και στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά, περιμένουμε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΧΑΤΖΗΣ - ΘΥΜΑΜΑΙ


Ελληνική ταινία:Μιά Ελληνίδα στο Χαρέμι


Δείτε τι σημαίνει αν δείτε μια γυναίκα να κουβαλάει αυτό το αντικείμενο πάνω της..

Δείτε τι σημαίνει αν δείτε μια γυναίκα να κουβαλάει αυτό το αντικείμενο πάνω της..
Το «Αθηνά» δεν είναι απλώς ένα εμπορικό προϊόν. Για κάθε συσκευή που πωλείται, ένα μέρος των εσόδων επενδύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν και να μειώσουν τη βία και την κακοποίηση των γυναικών.

Τουρκική πρόκληση στο στενό του Ισθμού: Εξευτέλισαν την ελληνική Σημαία επί ελληνικού εδάφους (vid, εικόνες)


Αποτέλεσμα εικόνας για ισθμος

ΔΙΕΠΛΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε μια πρόκληση άνευ προηγουμένου προχώρησε η Άγκυρα η οποία έδωσε εντολή σε πλοίο της να διαβεί την διώρυγα του Ισθμού χωρίς να έχει σηκώσει την ελληνική Σημαία όπως ήταν υποχρεωμένο το τουρκικό αντιτορπιλικό να κάνει.

Το πλοίο διέπλευσε μεταξύ χερσαίων εδαφών της χώρας και προσέβαλε το επίσημο ελληνικό κράτος μη αναρτώντας την ελληνική Σημαία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από το ελληνικό ΥΠΕΞ που είναι και το καθ'ύλην αρμόδιο ούτε κάποια δήλωση από το ΥΠΕΘΑ.

Aν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας στην ελληνική βουλή θα έπρεπε σύσσωμα τα κόμματα να κηρύξουν την χώρα εκτός της Ε.Ε


Αν δεν το κατάλαβαν ακόμα τα όργανα του κυνοβουλίου κηρύχθηκε πόλεμος εναντίον της Ελλάδας με το όπλο που δεν λέγεται εισβολή αλλά απομόνωση. 

Προσφυγικό «ώρα μηδέν»: Απέραντος καταυλισμός προσφύγων η Ελλάδα

Προσφυγικό «ώρα μηδέν»: Απέραντος καταυλισμός προσφύγων η Ελλάδα

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ «ΚΑΡΑΒΙΕΣ» ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ



Στην Ειδομένη «ουρλιάζει» η χαμένη τιμή της Ευρώπης. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων. Το πέρασμα από τα σύνορα γίνεται με το σταγονόμετρο.

Επι πλέον 4.000 πρόσφυγες βρίσκονται στα Κέντρα Φιλοξενίας σε Νέα Καβάλα και Χέρσο στο Νομό Κιλκίς.

Μεταναστευτικό. Βρέθηκε η Λύση. Αλλαγή Συντάγματος και …ΕΟΖ!



Με το μνημόνιο 4, θα σας πάρουν και τα παιδιά σας για να πουλάνε τα όργανά τους (φρέσκο πράμμα). 

Ήξερε ο ΓΑΠ που πέρασε το σχετικό νόμο. 



To σύνταγμα θα χρειασθεί να το αλλάξουν για να δώσουν στους “επενδυτές” των ΕΟΖ (νέο είδος οντότητας εντός κράτους, καντονοποίηση κλπ) τη δυνατότητα να αισθάνονται ασφαλείς και χωρίς την επήρεια του κράτους. 
Για να βγεί η κυριαρχία του κράτους απο μια περιοχή χρειάζεται σε αυτή τη περίπτωση αλλαγή συντάγματος. Διαλυμένο καράβι η χώρα…

Οι Τούρκοι κάνουν ασκήσεις απόβασης στα νησιά του Αιγαίου και οι ελληνικές ΕΔ στήνουν σκηνές για τους λαθρο-πρόσφυγες (φωτό)



ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; 

Η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και να προωθήσει τις αξιώσεις της με αλλαγή του status quo, αλλά προβαίνει και σε μία σειρά στρατιωτικών ασκήσεων με σενάρια την απόβαση σε ελληνικά νησιά του ανατολικού Αρχιπελάγους και τη διέλευση υδάτινου κολλήματος, συγκεκριμένου του Έβρου.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: Ξεκινούν «κατασχέσεις» σε… επιστροφές φόρου αγροτικού πετρελαίου!



Δεν θα προλάβουν να βάλουν στην τσέπη τους την επιστροφή του ειδικού φόρου που
περίμεναν να εισπράξουν οι αγρότες, για τις ποσότητες πετρελαίου που εφοδιάστηκαν.Το υπουργείο Οικονομικών έκανε δεκτή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που προβλέπει ότι εάν ο αγρότης έχει οφειλές σε εφορία, τελωνεία και ασφαλιστικά ταμεία, τότε το δημόσιο μπορεί να συμψηφίσει τις ανοικτές οφειλές με τα χρήματα που θα του επέστρεφε.

Προς παράταση μέχρι τέλη Απριλίου το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ


  • Η λύση αυτή εξετάζεται μετά τις ενστάσεις που υπήρξαν από το κουαρτέτο των Θεσμών στην παράταση του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων και της αντικατάστασής τους με νέα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας, μέχρι το τέλος Ιουνίου

Οι αριθμοί φωτογραφίζουν τους «ενόχους» της φοροδιαφυγής.

  • 8 στους 10 αγρότες και 6 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες δηλώνουν στην Εφορία μηνιαία εισοδήματα... 120-130 ευρώ!!
  • Μια Ελλάδα που θέλει να μας πείσει πως ζει με… αέρα, στέλνοντας τον λογαριασμό σε μισθωτούς, συνταξιούχους και… έντιμους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/3/2016

                          
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.