Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 12-2-2016



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και στα δυτικά θα είναι τοπικά ισχυρά, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Το 112 ο αριθμός έκτακτης ανάγκης. Πότε το παίρνουμε και τι λέμε (video)

της Κασσιανής Τσώνη
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ανακηρύξει την 11η Φεβρουαρίου ως «Ευρωπαϊκή Ηµέρα του 112», καθώς ο αριθµός 112 σχηµατίζεται από τη συγκεκριµένη ηµεροµηνία (11/2). Υπευθυµίζεται κάθε χρόνο, για να γίνει γνωστή η σπουδαιότητα αυτού του κοινού αριθµού στους ευρωπαίους πολίτες, που δείχνουν να αγνοούν την ύπαρξή του.


Ο αριθμός για επείγουσες ανάγκες 112 λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση από το 1991. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων πολιτών επικροτεί τη λειτουργία ενός τέτοιου τηλεφωνικού αριθμού.

Μουσικό πανόραμα...Πουλόπουλος - Γειτονάκι μου


Ελληνική ταινία:Νόμος 4000


Δείτε τι κάνουν οι ώριμες μπανάνες

Όταν οι μπανάνες μαυρίζουν, παράγεται ένα ένζυμο, η τυροσινάση, που «δείχνει» την ανάπτυξη 
του μελανώματος, βοηθώντας τη διάγνωσή του - Άλλες έρευνες αναφέρουν ότι στις ώριμες μπανάνες παράγεται μια ουσία που καταπολεμά τα μη φυσιολογικά κύτταρα

Οι μπανάνες, κυρίως οι ώριμες, μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Σύμφωνα με έρευνα Ελβετών επιστημόνων, όταν οι μπανάνες μαυρίζουν, παράγεται ένα ένζυμο, η τυροσινάση, που «δείχνει» την ανάπτυξη του μελανώματος. 

Ερευνα: Τι πιστεύουν οι Έλληνες έπειτα από πέντε χρόνια κρίσης


Ερευνα: Τι πιστεύουν οι Έλληνες έπειτα από πέντε χρόνια κρίσης


© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.Ερευνα: Τι πιστεύουν οι Έλληνες έπειτα από πέντε χρόνια κρίσης
Τι πιστεύουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αξιακές, πολιτικές και πολιτισμικές πεποιθήσεις τους έπειτα από πέντε χρόνια κρίσης;
Στα ερωτήματα αυτά απαντά μια νέα, μεγάλη έρευνα που έγινε από ένα νέο ερευνητικό οργανισμό και η οποία καταλήγει σε αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όσον αφορά στο τι πραγματικά θέλουν οι Έλληνες για το μέλλον της χώρας, αλλά και πολλά άλλα σημαντικά, κοινωνικά ζητήματα.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp1KMfDdV4E8y2c37iWpYWW4-MAuOdSRDtldKpAjdOzsqI34rnMiK_0oo81LLksuEuQjm9_pNc3gqR_Tn8_QpST_dakditM2XPJ9xhfEYeC1p5GoUXEkh-kuad2dcQOLVNM3bz9pYLY00/s1600/diki-dikastirio.jpgΓράφει ο Πέτρος Χασάπης

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έβγαλε χθες μια ανακοίνωση όπου λέει ότι έχουμε μετατραπεί σε πειραματόζωα, ότι δεν πρέπει να γίνεται νομοθέτηση καθ΄ υπόδειξη των θεσμών (όχι δανειστών) κ.λ.π.

''Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΑ'' : Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΓΧΡΩΜΗ!

Ο Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης –Καρατζόπουλος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας του :::
στον κινηματογράφο και παρουσιάζει την αγαπημένη ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», του 1963, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβέλλα, σαν να γυρίστηκε χτες. 

Τι συμβαίνει με τις καταθέσεις σε περίπτωση χρεοκοπίας τράπεζας

2Η ελεγχόμενη χρεοκοπία είναι πολύ πιθανό να καταστεί η κυρίαρχη ορολογία το επόμενο διάστημα, ενώ ανησυχία υπάρχει για τις καταθέσεις σε περίπτωση χρεοκοπίας-πτώχευσης.
Ελεγχόμενη χρεοκοπία θεωρείται να υπάρξει συμφωνία με τους κατόχους ομολόγων στους οποίους το ελληνικό κράτος θα ανακοινώσει ότι στην λήξη αντί να λάβουν πλήρως το κεφάλαιο τους θα λάβουν το 70% ή 80% δηλαδή haircut 30% ή 20%.

Αίνιγμα για... δυνατά μυαλά: Η μπανιέρα και ο διευθυντής ενός φρενοκομείου



Ένας απλός αλλά έξυπνος γρίφος που θα κρατήσει το μυαλό σας σε εγρήγορση.
Μπορείτε να βρείτε τη λύση του αινίγματος, χωρίς να δείτε τη λύση παρακάτω;
Κάποτε, κάποιος ρώτησε τον διευθυντή ενός φρενοκομείου, με ποια κριτήρια αποφασίζουν ποιος πρέπει να εισαχθεί σε αυτό.

Πόσα άτομα προσλαμβάνονται στις Εντατικές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά η προκήρυξη



Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ η προκήρυξη για την πρόσληψη 400 νοσηλευτών και 100 γιατρών που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με διετείς συμβάσεις.
Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων στην προκήρυξη θα γίνει με κριτήρια ΑΣΕΠ ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει στην επιτροπή αξιολόγησης εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας.

Ξεμένοντας από χρήμα, από συμμάχους, από άλλοθι (και από κορόιδα)


Ξεμένοντας από χρήμα, από συμμάχους, από άλλοθι (και από κορόιδα)

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ
Η κυβέρνηση ακολουθεί την προδιαγεγραμμένη πορεία της. Και το κάνει πολύ γρήγορα. Αυτό το λαϊκιστικό αριστερό-δεξιό συνοθύλευμα, φρόντισε να φάει τα ψωμιά του πριν ακόμη τα πιάσει στα χέρια του.
Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν μετα τις εκλογές του Σεπτεμβρίου πίστευε στις γρήγορες λύσεις. Έχουμε ψηφίσει το δικό μας Μνημόνιο, βάζουμε τον κ. Τσακαλωτο, τον κ. Κατρουγκαλο, τον κ. Σταθακη να

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

nosokomeio_papageorgiou
Όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, μιλάμε για ένα ΣΤΟΛΙΔΙ στο χώρο της υγείας, ίσως ένα νοσοκομείο που βρίσκεται μέσα στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, και ας μην το θεωρήσουν αυτό κάποιοι υπερβολή.
Πολλές οι «περιπέτειες» που πέρασε το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι να μπει σε λειτουργία πριν από αρκετά χρόνια, μεγάλος ο πόλεμος που δέχτηκε από κάποιους που έβλεπαν πως η λειτουργία του θα χαλάσει τη…. «μαρμίτα» πολλών.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.‏

maxresdefault

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!

ΟΧΙ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! 

ΘA ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016  καί  ώρα  3μ.μ..   στο  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ πού θα Πραγματοποιηθεί στο ΆΓAΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Νέα Παραλία Θες/νίκης τηλεφ.2310/554-082

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/2/2016

                                   
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.