Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp1KMfDdV4E8y2c37iWpYWW4-MAuOdSRDtldKpAjdOzsqI34rnMiK_0oo81LLksuEuQjm9_pNc3gqR_Tn8_QpST_dakditM2XPJ9xhfEYeC1p5GoUXEkh-kuad2dcQOLVNM3bz9pYLY00/s1600/diki-dikastirio.jpgΓράφει ο Πέτρος Χασάπης

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έβγαλε χθες μια ανακοίνωση όπου λέει ότι έχουμε μετατραπεί σε πειραματόζωα, ότι δεν πρέπει να γίνεται νομοθέτηση καθ΄ υπόδειξη των θεσμών (όχι δανειστών) κ.λ.π.


Όποτε όμως ήρθαν υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης που αφορούσαν την εφαρμογή μνημονιακών νόμων, η δικαιοσύνη δεν βρήκε καμία αντισυνταγματικότητα στους νόμους αυτούς.
Πρέπει να μας πει λοιπόν η ανωτέρω Ένωση, τι ισχύει από τα δύο;
Είναι τα μνημόνια συνταγματικά, οπότε θα πρέπει να εφαρμοστούν κανονικά ή είναι το Σύνταγμα ακατάλληλο και πρέπει να καταργηθεί; Κάτι από τα δύο πρέπει να ισχύει.
Αυτό πρέπει να απαντήσουν στον ελληνικό λαό οι Έλληνες δικαστές και όχι διαπιστώσεις που τις κάνουμε όλοι μας.
Η δουλειά τους λοιπόν είναι να πούνε στο λαό αν παραβιάζεται το άρθρο 120 του Συντάγματος, ώστε να εξεγερθούμε όλοι εναντίον των σφετεριστών ή αν το ίδιο το Σύνταγμα είναι ακατάλληλο να προστατέψει το λαό, οπότε θα πρέπει να εξεγερθούμε για να το αλλάξουμε.
Αν το Σύνταγμα είναι καλό και ως εκ τούτου και τα μνημόνια συνταγματικά, τότε ας σιωπήσουμε και ας υποστούμε τα νόμιμα.
Αυτά περιμένει να ακούσει ο λαός από τους δικαστές του και όχι πολιτικές διαπιστώσεις.


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου