Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 24-1-2016



Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στην ανατολική και νότια χώρα με χιονόνερο στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στην ανατολική Στερεά και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της Κρήτης, καθώς και ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Παποράκι


Ελληνική ταινία:ΣΩΣΕ ΜΕ


Ελένη Αντωνιάδου: Η 27χρονη Ελληνίδα που θέλει να αλλάξει τον κόσμο των μεταμοσχεύσεων


Μέσα στον ανδροκρατούμενο κόσμο της επιστήμης, μία νέα Ελληνίδα κάνει τη θητεία της στο ερευνητικό κομμάτι της NASA, ασχολείται με την βιοτεχνολογία και φιλοδοξεί σύντομα οι μεταμοσχεύσεις να γίνονται με τεχνητά ανθρώπινα όργανα

20 συμβουλές ηλικιωμένων προς νέους



Πρόσφατα τέθηκε μια ερώτηση σε ηλικιωμένους ανθρώπους πάνω από 60 χρονών. Η ερώτηση ήταν : ‘Τι συμβουλή θα δίνατε σε αυτούς που έχουν την μισή σας ηλικία;’Αν και η ερώτηση είναι απλή, οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν.

"Σταυροφορία" του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Φράγκου! Για ποιο θέμα συγκεντρώνει υπογραφές

Πρωτοβουλία του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου για να μπορούν οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν απο τον τόπο που διαμένουν ,χωρίς να πρεπει να έρθουν στην Ελλάδα για να το κάνουν.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ σε συνεργασία με τη δικηγόρο Μαρία Τσίπρα, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό αυτή τη πρωτοβουλία και συγκεντρώνουν υπογραφές.

ΕΔΩ Η ΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ
Το μήνυμά του όπως ακριβώς κυκλοφορεί:

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι



Παρατείνουν την αποχή ως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου οι δικηγόροι της Αθήνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού.
Την απόφαση παράτασης έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ αυτή την ώρα συνεδριάζει και η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγόρων όλης της χώρας για να αποφασίσει τί θα γίνει με τις κινητοποιήσεις των δικηγόρων σε πανελλαδική κλίμακα.http://www.aftodioikisi.gr/

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παπάς και η γυναίκα στο τελωνείο



Στον έλεγχο αποσκευών από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, μια κυρία περιμένει στην ουρά πίσω από έναν παπά.
-Πάτερ, μπορώ να σας πω;
-Τι είναι τέκνο μου;
-Ξέρετε, έχω αγοράσει ένα επαγγελματικό σεσουάρ για τα μαλλιά μου και φοβάμαι ότι θα με αναγκάσουν να πληρώσω τέλος εισαγωγής γιατί η αξία του είναι κάπως μεγάλη.

ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ… ΗΛΙΘΙΟΙ!


ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ… ΗΛΙΘΙΟΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο Γερμανός γκαουλάιτερ, Βόλφ(λύκος)γκανγ Σόιμπλε, στο Νταβός της παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ όπου με περισσή αφέλεια πήγε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αποκάλεσε στο πρόσωπο του όλο τον ελληνικό λαό ότι είναι ηλίθιος, ότι κατέχεται από μια σκληρή κατοχή και ότι δεν έχει δικαίωμα να εξακολουθεί να ζει σε αυτή την χώρα και πολύ περισσότερο να διεκδικεί καλύτερη ζωή.

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ … Koυρεύουν τις καταθέσεις;


walter-white-money


Γιατί ο Τσίπρας θα πιει το πικρό ποτήρι ως το τέλος

Την καυτή ανάσα του κουρέματος των καταθέσεων αισθάνονται πλέον οι πολίτες μετά τον εφιάλτη του Τσίπρα στο Νταβός.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Τσίπρας, Τσακαλώτος και ο special guest star της κυβέρνησης Παυλόπουλος, ζητούν εναγωνίως την επιτάχυνση της αξιολόγησης.

Σχολικός εκφοβισμός - Τα σημάδια του bullying στο παιδί – Τι να κάνετε

σχολικός εκφοβισμόςΟ σχολικός εκφοβισμός, ή αλλιώς bullying είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί μεγάλο

άγχος τόσο στα ίδια τα παιδιά-θύματα όσο και στους γονείς, που αντιμετωπίζουν συχνά το φόβο και την άρνηση του παιδιού τους να πάει στο σχολείο. Ερευνητές εκτιμούν ότι το 20 με 30% των νεαρών έφηβων μαθητών έχουν εμπλακεί σε τέτοιες επιθετικές συμπεροφορές είτε ως θύτες είτε ως θύματα. 

Δεν σου έκοψαν απόδειξη ;; Πάρε στο 11012 !!



Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας έχει ως αποστολή την πρόληψη, έρευνα και καταστολή οικονομικών εγκλημάτων και ιδίως αυτών που τελέστηκαν σε βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου και της εθνικής οικονομίας ή έχουν τα χαρακτηριστικά του οργανωμένου εγκλήματος.

Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ τον Χέλμουτ Σμιτ: Τι απάντησε στην προσβολή του Γερμανού Καγκελάριου!

Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ τον Χέλμουτ Σμιτ: Τι απάντησε στην προσβολή του Γερμανού Καγκελάριου
Η πρόσφατη προσβολή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς τον Αλέξη Τσίπρα αποτέλεσε αφορμή για να θυμηθούμε ένα παλαιότερο περιστατικό...
Τη συγκεκριμένη ιστορία την είχε διηγηθεί η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.
Όπως αναφέρει, ο τότε Καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ δέχθηκε στη Βόννη στο γραφείο του τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Μετά τον τυπικό χαιρετισμό, γυρίζει και λέει στον Kαραμανλή:

Αλέξη, καλά που δεν καπνίζει ο Σόιμπλε γιατί θα σε έστελνε για τσιγάρα!

Αυτά που παθαίνει τούτες τις μέρες στο Νταβός οΤσίπρας, δεν είναι τίποτα
άλλο από αυτά που έπαθαν οι προηγούμενοι υποτακτικοί του Σόιμπλε, όταν είχαν απέναντί τους το… αφεντικό. Ναι, ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Βιβλιάριο Υγείας σε ανέργους και ανασφάλιστους: Για ακόμα ένα χρόνο η εφαρμογή του μέτρου

Την παράταση για ένα ακόμα έτος, του δικαιώματος παροχής πλήρους
ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους αλλά και για ανασφάλιστους ελευθέρους επαγγελματίες και μηχανικούς με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, έως 12.000 ευρώ, προανήγγειλε την Πέμπτη (21/1), από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Τάσος Πετρόπουλος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/1/2016



                                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.