Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 26-12-2015



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ-ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ


Χριστουγεννιάτικη ταινία:A Christmas Carol


Καρκίνος του προστάτη: Τα πρώιμα συμπτώματα που πρέπει κάθε άντρας να γνωρίζει


5

Ο προστάτης είναι ένας αδένας του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.
Ο προστάτης παράγει και αποθηκεύει ένα συστατικό του σπέρματος και βρίσκεται στην πύελο, κάτω από την ουροδόχο κύστη και μπροστά από το ορθό. Ο προστάτης περιβάλλει τμήμα της ουρήθρας, του σωλήνα που αδειάζει τα ούρα από την ουροδόχο κύστη. Ένας υγιής προστάτης είναι περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού. Λόγω της θέσης του προστάτη, η ροή των ούρων μπορεί να επιβραδυνθεί ή να διακοπεί εάν ο προστάτης αυξηθεί πολύ σε μέγεθος.

Δάσκαλε, πότε θα ηρεμήσω; Όταν θα μάθεις την αποδοχή


1

Δάσκαλε, πότε θα ηρεμήσω;
-Όταν θα μάθεις την αποδοχή. Αποδέχομαι, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Σημαίνει ότι αναγνωρίζω τους ανθρώπους και τα γεγονότα γύρω μου όπως ακριβώς έχουν και κοιτάζω εγώ τι αποφάσεις θα πάρω απέναντί τους. Φέρνει μεγάλη ηρεμία η συνειδητοποίηση πως μπορώ να αποφασίζω για τη ζωή μου.

Μια συνταγή που θα σας κάνει να μην πατήσετε ξανά το πόδι σας σε φαρμακείο: Μια βόμβα υγείας 100% φυσική!



Χρησιμοποιήστε αυτή την θεραπεία και δεν θα χρειαστείτε φάρμακα ποτέ ξανά! 

Είναι 100% αλήθεια 

Θα χρειαστείτε: 

Πότε βγαίνουν σε σύνταξη ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι

Τις μεταβολές που πραγματοποιούνται στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων σε ΕΤΑΑ και ΟΑΕΕ, δηλαδή γιατρών, μηχανικών, δικηγόρων, εμποροβιοτεχνών και αυτοκινητιστών, επισημαίνει με δύο εγκυκλίους του το υπουργείο Εργασίας.

Όπως και στο ΙΚΑ και το Δημόσιο, αυξάνονται σταδιακά τα όρια ηλικίας από 6 μήνες έως και 17 χρόνια έως το 2021, ώστε από το 2022 και μετά τα γενικά όρια ηλικίας σε όλα τα Ταμεία να είναι 67 έτη ή 62 έτη με 40 χρόνια ασφάλισης.

Η συνταγή που σώζει ζωές παιδιών



Το κείμενο που ακολουθεί είναι πραγματικός δυναμίτης. Όλοι μας, γονείς, εκπαιδευτικοί (ειδικά αυτοί), παππούδες, γιαγιάδες, έχουμε ανάγκη να το διαβάσουμε ξανά και ξανά. Για να νιώσουμε πιο δυνατοί, για να αντιληφθούμε πώς μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον που ν΄αγκαλιάζει όλα τα παιδιά. Για να πιστέψουμε πως από τη δική μας μικρή γωνίτσα αληθινά μπορούμε να συνεισφέρουμε ώστε να γίνει ο κόσμος αυτός πιο αληθινός και φιλόξενος:

Η ιστορία του SMS! Εσείς την γνωρίζατε;

Ηταν 3 Δεκεμβρίου του 1992 όταν ο 22χρονος τότε, βρετανός μηχανικός Νιλ Πάπγουορθ απέστειλε το πρώτο σύντομο γραπτό μήνυμα στoν φίλο του Ρίτσαρντ Τζάρβις για Καλά Χριστούγεννα μέσω του δικτύου 
GSM της Vodafone.

Εκτοτε, και με τη βοήθεια των τεχνολογικών εξελίξεων υπό μορφή κινητών τηλεφώνων και δικτύων που επέτρεπαν την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, τα γνωστά σε όλους μας

Γιατί μας πιάνουν κράμπες τη νύχτα;



Οι κράμπες είναι ακούσιες συσπάσεις των μυών που συνήθως εκδηλώνονται στις γάμπες και τα πέλματα.
Οι κράμπες στα πόδια το βράδυ μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνες και να προκαλέσουν μεγάλη διαταραχή του ύπνου.

Οι συσπάσεις αυτές συχνά κάνουν τους μυς σκληρούς και μπορεί να διαρκέσουν από λίγα δευτερόλεπτα έως μία ώρα ή περισσότερο.

Μικρά μικρά… «χα χα» και «ωχ ωχ»


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο


ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν σας χτυπήσουν το κουδούνι και σας πουν:
«Φέραμε τα σουβλάκια σας»… μην ανοίξετε! Είναι ιός!
Στείλτε τα σε μένα κατ’ ευθείαν!
-Τι κοιτάς πρώτα όταν μια γυναίκα περνάει από μπροστά σου;
-Αν με κοιτάει η δικιά μου!
-Ρε γιαγιά από πότε φτιάχνεις μοχίτο;
-Άσε κάτω παιδάκι μου τον αγιασμό!

«Ακριβό μου» αυτοκίνητο από το 2016!

Αυξάνονται οι τιμές διάθεσης των καινούριων αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2016 καθώς το μέτρο της απόσυρσης έχει λήξει επίσημα από τις 20 Δεκεμβρίου 2015 και από την αρχή της νέας χρονιάς το Τέλος Ταξινόμησης θα επιβάλλεται κανονικά χωρίς καμία έκπτωση.

Παράλληλα στα ύψη αναμένεται να «εκτοξευθεί» και το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων το 2016 καθώς τα έσοδα από το αντίστοιχο κόστος κτήσης έχουν «καταρρεύσει» την τελευταία 10ετία.

Λευκό ή κόκκινο κρασί; Τι προσφέρει το καθένα

Ένα σωστό τραπέζι θέλει το κρασί του, δεν συμφωνείτε; Και μπορεί οι «ειδικοί» να επισημαίνουν ότι το κάθε είδος φαγητού ταιριάζει με κάποιον αντίστοιχο τύπο κρασιού, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνήθως την αποκλειστική τους προτίμηση για το κρασί που θέλουν στο τραπέζι.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/12/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Η κατά σάρκα γέννησις του Κυρίου Ιησού Χριστού


                                                    
 Ἦχος δ’.

Ἡ γέννησίς σου Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ, τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως· ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες, ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο, σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης, καὶ σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν, Κύριε δόξα σοι.

Η γέννησις του Χριστού

                           Δόξα εν υψίστοις θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία          Αποτέλεσμα εικόνας για η γεννηση του χριστου