Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Καιρός:για Σάββατο 7-11-2015






Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και χαμηλές θερμοκρασίες με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015.

Πιο συγκλονιστικό δεν γίνεται (βίντεο)

Φρένο στο γλαύκωμα με νέα χειρουργική μέθοδο

336489-6458d7e39c83007669ede87afc851aea_l.jpg
Φρένο στο γλαύκωμα, που τυφλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, επιχειρεί να βάλει Έλληνας χειρουργός οφθαλμίατρος με την επινόηση μιας νέας χειρουργικής μεθόδου! Η νέα χειρουργική μέθοδος εφαρμόζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τα μέχρι σήμερα αποτέλεσμα δείχνουν ότι αλλάζουν τα δεδομένα στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος.

Απίστευτη πρόκληση: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έβαλαν στο αρχείο τη δικογραφία με τα δάνεια των κομμάτων!

640098-xreh.jpg
Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου φρόντισε να «κουκουλώσει» όλα τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με νόμο κατάφεραν να εξασφαλίσουν προκλητική «ασυλία» έναντι οποιονδήποτε ευθυνών και να θέσουν στο αρχείο τη σχετική δικογραφία – Διαβάστε τι αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη.

Να γιατί υπάρχει μια επιπλέον τρύπα στα αθλητικά μας παπούτσια. Ο λόγος είναι πραγματικά εκπληκτικός!

Θα έχετε παρατηρήσει στα αθλητικά σας παπούτσια ότι
υπάρχουν δύο επιπλέον τρυπούλες για τα κορδόνια στην κορυφή σε κάθε πλευρά. Οι περισσότεροι αγνοούμε την ύπαρξή τους, γιατί δεν ξέραμε τι σκοπό εξυπηρετούν. Αλλά φαίνεται ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες φτιάχνουν αυτές τις επιπλέον τρύπες για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Φίλαθλος ταξίδεψε στην Ιταλία για να δει την ομάδα του και έμεινε για 10 χρόνια!

Ένας ελβετός φίλαθλος κατέληξε να κοιμάται στους δρόμους της Ιταλίας για 10 χρόνια μετά από ένα ταξίδι που έκανε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βασιλείας απέναντι στην Ίντερ.

Ο 71χρονος σήμερα Rolf Bantle είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο το 2004 για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Όμως μετά το τέλος του αγώνα που πήγε στην τουαλέτα του γηπέδου, αποπροσανατολίστηκε και δεν μπορούσε να βρει την παρέα του.

Επίδομα Θέρμανσης: Δείτε αν το δικαιούστε


640115-epidoma1.jpg

Μειωμένα θα είναι τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που θα λάβουν τα νοικοκυριά για τη σεζόν 2015-2016 κατά 28,5% σε σχέση με τα περσινά.
Το επίδομα θέρμανσης φέτος θα χορηγηθεί σε δύο δόσεις και σε λιγότερους δικαιούχους με τις δύο δόσεις να καταβάλλονται εντός του 2016.

Αυτές είναι οι αλλαγές στη φορολογία! Διαβάστε και πάρτε τα μέτρα σας!!!




Αν δεν αλλάξουν πάλι…
Τα πάνω κάτω επιλέγει να φέρει το οικονομικό επιτελείο της «αριστερής» κυβέρνησης στο θέμα της φορολογίας. Συν τις άλλοις, σενάρια επί σεναρίων προβλέπονται να μπουν στη ζωή μας, με απώτερο σκοπό να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία με ζεστό χρήμα.

Σήψη! - Αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλος για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: "Ψήφισαν ειδικό νόμο και διέγραψαν τα χρέη τους"!

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ψήφισε νόμο για να διαγράψει τα χρέη των κομμάτων την στιγμή που κανείς Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να διαγράψει τα επαχθή χρέη που το ίδιο πολιτικό σύστημα του έχει "φορτώσει" στην πλάτη όπως καταγγέλει ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πότε προβλέπεται ότι θα αλλάξει ο καιρός- Αργεί ο Χειμώνας !!!



Οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ιδιαίτερα κρύες για την εποχή.Πως όμως θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός;

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις το πρώτο 20ήμερο του μήνα,το θερμόμετρο δεν θα πέσει κάτω από τους 16 με 20 βαθμούς Κελσίου τις θερμές ώρες της ημέρας. 

Από τις 21 του μήνα και μετά θα υπάρξουν μέρες που η χαμηλότερη θα είναι στους 10 βαθμούς και η υψηλότερη θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Βουλή: Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων των αυθαίρετων


640188-vouli1.jpg

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης απέσυρε την τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις προκειμένου να την επαναφέρει σύντομα σε επόμενο νομοσχέδιο.

Στη γερμανική Fraport παραχωρούν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια..

 
  • Πράξη υπουργικού συμβουλίου που εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να υπογράψουν τη σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.
Η ΠΥΣ ουσιαστικά συνιστά τη αυτοδέσμευση της κυβέρνησης για την πρόωθηση της...

Στην ηλεκτρονική εποχή περνούν οι φυλακές – Θα συνδέονται με το υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην ηλεκτρονική εποχή περνούν οι φυλακές - Θα συνδέονται με το υπουργείο Δικαιοσύνης
Οι 33 φυλακές της χώρας δεν θα είναι πλέον αποκομμένες η μία από την άλλη, αλλά θα επικοινωνούν, ενώ θα συνδέονται με το υπουργείο Δικαιοσύνης, την αστυνομία και τα δικαστήρια.

Πως μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός – Τι μας λέει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας


1

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.
Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες. Το ίδιο όμως φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/11/2015


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.