Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Τρίτη 3-11-2015



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με μικρή πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχοπτώσεων τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Κρήτη, ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο και χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015.

Ζεις στη Θεσσαλονίκη. αυτά για τον ΟΑΣΘ, τα ήξερες ;;;



Ένα βασιλικό μονοπώλιο που το έλεγαν ΟΑΣΘ
Φανταστείτε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μιας ευρωπαϊκής χώρας να διαθέτει μια και μόνον αστική συγκοινωνία. Τώρα φανταστείτε να είστε μέτοχος μιας οποιασδήποτε εταιρείας, όπου το κράτος σας διασφαλίζει προκαταβολικά το επιχειρηματικό κέρδος ανεξάρτητα από την πορεία της εταιρείας, ζητώντας σας να του παραθέτετε ετησίως τα έξοδα και τα έσοδά της, ώστε να σας καλύπτει τη ζημιά με δικά του χρήματα. Και τώρα σταματήστε να φαντάζεστε και ανοίξτε τα μάτια σας. Καλως ήρθατε στον ΟΑΣΘ. Παρακαλούμε, κρατηθείτε από τις χειρολαβές

Στα έντερά σας έχετε 15 κιλά τοξίνες! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα!

1Είναι γνωστό ότι όσον αφορά την πρόληψη πολλών ασθενειών, είναι αρκετό να καθαρίσετε τα έντερα σας από τις βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων και άλλων παρασίτων.
Για 70 χρόνια ζωής, τα έντερά μας επεξεργάζονται περίπου 100 τόνους τροφών και 40.000 λίτρα υγρού, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το στομάχι μας περιέχει περίπου 15 κιλά στρώσεις κοπράνων και τοξινών. Έχουν εθίσει το αίμα μας και προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους οργανισμούς μας.

Η μαύρη ιστορία του ελληνικού αυτοκινήτου. Ποιοι σταμάτησαν τα όνειρα κάποιων Ελλήνων; (φωτογραφίες και βίντεο)

Ένα άρθρο με προσωπική εργασία από τον κ Λεονάρδο Μπήτρο
Το κεφάλαιο «Ελληνικό αυτοκίνητο» στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μια μακρινή ανάμνηση. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα κατασκευάζαμε (είτε εξολοκλήρου, είτε μερικός) αυτοκίνητα;;; 
Για πολλούς δυστυχώς δεν αποτελεί καν τμήμα της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας μας. Κι όμως, οι προσπάθειες για την κατασκευή και παραγωγή ενός απλού, φθηνού και πρακτικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πολλές και αξιόλογες.

Ένα κοράκι διψούσε πάρα πολύ. Έκανε κάτι όμως που συγκλόνισε όλους τους ερευνητές [video]

1Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, αλλά τα κοράκια είναι από τα πιο έξυπνα ζώα στον πλανήτη. Και υπάρχουν έρευνες που το…
υποστηρίζουν αυτό. Πάρτε για παράδειγμα αυτό το πείραμα. Φαίνεται πως τα κοράκια έχουν καλύτερα κατανόηση για το πως λειτουργεί το νερό από ότι τα παιδιά.
Όπως θα δείτε σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο, ένα έξυπνο κοράκι κατάφερε να καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει τις πέτρες για να αυξήσει το επίπεδο του νερού αρκετά ώστε να πιάσει ένα ωραίο ποτό.

Αγελαδοτρόφοι του Λαγκαδά στήνουν μονάδα βιοαερίου από κοπριά

biogas_parousiasi_4Στη δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρισμού από βιοαέριο, με δυναμικότητα 1 MW και συνολικό προϋπολογισμό δαπάνης της τάξης των 3,9 εκατ. ευρώ, προχωρούν γνωστές οικογένειες αγελαδοτρόφων από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης,
αξιοποιώντας τις δυνατότητες του κοινοτικού προγράμματος «Jessica», για την υλοποίηση μιας επένδυσης με οικονομικό και έντονα φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα.

«GES», ΑΠΟ ΠΟΥ «ΣΑΡΩΝΟΥΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


bandirma-cesme-izmir-harita-km-uzaklik-mesafe

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε το GES, (Genelkurmay Elektronik Sistemleri, δηλαδή «Ηλεκτρονικά Συστήματα του Γενικού Επιτελείου») ήταν τον Φεβρουάριο του 2013 από ένα μικρό τουρκικό κανάλι, το Son tv. Τότε αποκαλύπτονταν ότι η έδρα του είναι το Çesme, απέναντι από την Χίο και ότι έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί με ειδικές κάμερες όλες τις κινήσει στο Αιγαίο και όχι μόνο, ενώ με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα δίνει συνεχώς πληροφορίες στην ΜΙΤ.

Στο τελευταίο στάδιο της Παγκοσμιοποίησης …


nwo_1

Όλα δείχνουν πως η Παγκοσμιοποίηση, ο πολιτισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην Ελλάδα τουλάχιστον, βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο της εφαρμογής της. Όλοι ζούμε σε ένα κόσμο που μας διαμόρφωσαν τα τελευταία 40 χρόνια από την τηλεόραση(κυρίως) αλλά και των υπολοίπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η επικυριαρχία της ιδεολογίας που μας πλασάραν σαν μόδα μέσω της τηλεόρασης και των περιοδικών(είτε lifestyle, είτε πορνό) τις τελευταίες δεκαετίες

Πράξη σπάνια είναι να κάνεις το καλό, κι όχι να εκδικηθείς...

Της Ασπασίας Κόκκινου
Πράξη σπάνια είναι να κάνεις το καλό, κι όχι να εκδικηθείς...

Θεωρείται ο μηχανισμός για την ανακούφιση του πληγωμένου εγωισμού. Επιθυμούμε να κάνουμε τον άλλο να νιώσει όπως νιώσαμε εμείς. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το αίσθημα αυτοεκτίμησής μας και παράλληλα να αποκαταστήσουμε το "αίσθημα δικαίου". Η ανθρώπινη δικαιοσύνη, το αίσθημα της τιμωρίας του κακού ή πολύ απλά η εκδίκηση είναι η απατηλή ανθρώπινη πεποίθηση επαναφοράς της ισορροπίας στη ζωή μας.

Οκτώ μετάλλια η Ελλάδα στο Παγκόσμιο ΑμΕΑ

Το έβδομο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμΕΑ που φιλοξενήθηκε για έντεκα μέρες στην Ντόχα ήταν απόλυτα πετυχημένο για την Ελλάδα, καθώς οι αθλητές της επιστρέφουν με τρία χρυσά, δύο αργυρά, τρία χάλκινα και τη 19η θέση της σχετικής κατάταξης. 

Άνθρωποι από 0 έως 100 ετών μας δείχνουν πως χορεύουν (Video)


Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης ...(Βίντεο)


EKTAKTO: Διαβάστε τον πιο σκληρό φόρο που θα φέρει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες!

Ετοιμαστείτε για δάκρυα…

Το μεγάλο «μάτι» της «αριστερής» κυβέρνησης είναι εδώ και ο πιο σκληρός και ανελέητος φόρος είναι προ των πυλών των ελληνικών σπιτιών!
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδιάζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που προβλέπει την εφαρμογή γενικευμένου φόρου περιουσίας, στον οποίον θα υπαχθούν όλα τα ακίνητα και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων

Σε ποια σημεία της χώρας θα γίνουν οι 12 καταυλισμοί προσφύγων


Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots. Όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας στην εφημερίδα «Αγορά», ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων στην Αττική χωρητικότητας περίπου 3.00 ατόμων το καθένα!

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/11/2015


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.