Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Nayra: Μουσική είναι η επικοινωνία με την άλλη πλευρά του εαυτού σου


Μουσικό πανόραμα...


Περπάτησα στο δρόμο σου - Δημήτρης Μητροπάνος

Ελληνική ταινία:ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ


Πως σταματάμε τον βήχα , την καταρροή και την δυσφορία αναπνοής όταν κρυώνουμε..


 


ΣΚΕΎΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΉΧΑ ΝΟ 1 : ΈΝΑ ΠΟΤΗΡΆΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΎ ΜΈΛΙ, ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ, ΧΥΜΌ ΛΕΜΌΝΙ (ΦΡΈΣΚΟ) , ΤΣΊΠΟΥΡΟ , ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ ΚΑΝΈΛΑ ΣΚΌΝΗ , ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΣΌΔΑ, ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ ΣΚΌΝΗ


ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΊΞΕΡ ΚΑΙ Τ' ΑΝΑΚΑΤΏΝΟΥΜΕ ΚΑΛΆ . 

Δείτε 8 απλούς τρόπους για να διαπιστώσετε αν το μέλι σας είναι φυσικό

http://www.clickatlife.gr/fu/p/16409/632/395/0x00000000004c7241/2/meli-11-kai2-xriseis-ektos-kai-entos-kouzinas.jpgΑπό τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε μέλι σχεδόν από παντού, οι πωλητές χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους προκειμένου να πωλούν είδη μελιού που δεν είναι 100% φυσικά. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα μάθετε πώς να ξεχωρίζετε αν το μέλι που αγοράσατε είναι φυσικό ή όχι.

Σιδερώνει το αλάτι και δείτε τι γίνεται!


Σιδερώνει το αλάτι και δείτε τι γίνεταιι!Πάρτε λίγο επιτραπέζιο αλάτι, λαδόχαρτο, ένα ξύλο κοπής και το σίδερο σας και καθαρίστε το σε χρόνοι μηδέν!

Τα σίδερα ατμού συνήθως συσσωρεύουν ακαθαρσίες πάνω στην πλάκα μετά τη χρήση ενός χρονικού διαστήματος.
Όλες αυτές οι ακαθαρσίες μπορεί μεταφερθούν στα ρούχα σας.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Σαν "το μπλε και το πράσινο της ονειρεμένης Χαλκιδικής" δεν έχει - Δείτε το πανέμορφο βίντεο τουριστικής προβολής (Βίντεο)






Σαν "το μπλε και το πράσινο της ονειρεμένης Χαλκιδικής" δεν έχει - Δείτε το πανέμορφο βίντεο τουριστικής προβολής

Θα διαγράφεται ο ΑΦΜ σε όσους «κλέβουν» τον ΦΠΑ

Θα διαγράφεται ο  ΑΦΜ σε όσους «κλέβουν» τον ΦΠΑΣε απενεργοποιήσεις των ΑΦΜ σε επιχειρήσεις εισαγωγών και εξαγωγών που δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ χρησιμοποιώντας τριγωνικές εικονικές συναλλαγές θα προχωρεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
 Η διαδικασία αναστολής του ΑΦΜ θα γίνεται με συνοπτικές
διαδικασίες.

Οι πέντε υποψήφιες πόλεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.


  • Ανακοινώθηκαν απ΄την ΔΟΕ


Ανακοινώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή οι υποψήφιες πόλεις για τη... διοργάνωση των Ολυμπιακών Aγώνων του 2024

Η πρόσκληση για υποβολή επίσημων υποψηφιοτήτων έληξε τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου και οι πόλεις που υπέβαλλαν φάκελο ήταν οι: 

Επιστήμονες εκτιμούν ότι οδεύουμε στην πιο ζεστή διετία του πλανήτη


  • Η επόμενη διετία μπορεί να είναι η πιο ζεστή από κάθε άλλη φορά στη Γη, σύμφωνα με εκτιμήσεις των επιστημόνων της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Βρετανίας.
Ήδη αναμένεται ότι το καλοκαίρι του 2015 θα ανακηρυχθεί το θερμότερο στα μετεωρολογικά χρονικά, πράγμα που.. πιθανώς θα ισχύσει και για όλο το φετινό έτος.

«Ναι» του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ της ποσόστωσης και της μετεγκατάστασης των προσφύγων!


590 d0d8cb7ec19fff8181d6f1f7daa5bc94

Με ψήφισμα που υιοθέτησε σήμερα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετήσουν άμεσα την πρόταση της Κομισιόν.
Πρόκειται για την πρόταση υποχρεωτικής μετεγκατάστασης 120.000 αιτούντων ασύλου, που βρίσκονται σήμερα σε Ελλάδα, Ουγγαρία και Ιταλία.

Στις κάλπες της Κυριακής 108.000 νέοι ψηφοφόροι


Στις κάλπες της Κυριακής 108.000 νέοι ψηφοφόροι

Με ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης άνοιξε την αυλαία της διενέργειας των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και των δημοσιογράφων από την SingularLogic, ο κ. Μανιτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση όλων των διαδικαστικών ενεργειών, μέσα στις προθεσμίες που προβλέπονται από την εκλογική νομοθεσία και συνεχάρη τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών. «Τεχνικά και διοικητικά είμαστε έτοιμοι για την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών. Πιστεύω και εγώ πως όλα θα πάνε ομαλά και ότι θα έχουμε σχετικά σύντομα μία εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων», τόνισε ο Υπουργός.

Παράταση για την ηλεκτρονική προεγγραφή σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


Παράταση για την ηλεκτρονική προεγγραφή σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Παράταση θα δοθεί στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων για την ηλεκτρονική προεγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Αναλυτικά, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνει:

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/9/2015


                                 
          Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Παρασκευή 18-9-2015





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.