Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πως υπολογίζονται οι έδρες στη Βουλή


εκλογικός νόμος

Με ποιο τρόπο υπολογίζονται οι έδρες που παίρνουν τα κόμματα στη Βουλή μετά τις εκλογές; Δείτε όλες τις πληροφορίες στο άρθρο που ακολουθεί.

Αλήθεια γνωρίζετε πως υπολογίζονται οι έδρες των κομμάτων στη Βουλή; Τι είναι ο περιβόητος εκλογικός νόμος, τι είναι οι αδιάθετες έδρες και πως κατανέμονται; Ας δούμε απλά και κατανοητά.

Μουσικό πανόραμα...

Ζειμπέκικο - Δ.Μητροπάνος - Ε.Ζουγανέλη

Ελληνική ταινία:Η κόμισσα της Κέρκυρας


Πως να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις μέρες

1Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και τους πνεύμονες λειτουργούν τέλεια.
Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.

Capital Control ..τέλος(;) για όσους επιστρέψουν χρήματα στις τράπεζες.


  • Χαλαρώνουν οι περιορισμοί μέσω capital controls και επί της ουσίας θα επιτρέψουν την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων για πολλούς. Ανάσα παίρνουν επιχειρήσεις, αλλά και οικογένειες με φοιτητές. Δείτε τις αλλαγές που έρχονται στις συναλλαγές με τις τράπεζες.

Με ένα "κλικ" η εγγραφή των πρωτοετών.


  • Ξεκινούν από σήμερα οι εγγραφές
  • Τη δυνατότητα να εγγραφούν στις σχολές των πανεπιστημίων και ΤΕΙ με ένα «κλικ» μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους έχουν οι πρωτοετείς φοιτητές, προκειμένου να απλοποιηθεί η διαδικασία και να απαλλαχθούν οι επιτυχόντες από το κόστος της μετακίνησης.

24 γνωμικά του Σωκράτη που όλοι μας οφείλουμε να γνωρίζουμε.

4Ο Σωκράτης ήταν ο σπουδαιότερος κλασικός Έλληνας φιλόσοφος και θεωρείται ως ένας από τους ιδρυτές της δυτικής φιλοσοφίας.
Είναι μια αινιγματική φιγούρα γνωστή κυρίως μέσω των έργων των κλασικών συγγραφέων, ειδικά τα γραπτά των μαθητών του Πλάτωνα και του Ξενοφώντα και τα έργα του Αριστοφάνη.
Κυρίως, οι Διαλόγοι του Πλάτωνα είναι το πιο σημαντικό έργο εκ του οποίου η φιλοσοφία του Σωκράτη επιβίωσε απο την αρχαιότητα έως σήμερα.

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ που θα συνταράξει ολόκληρη την υφήλιο - ΒΡΕΘΗΚΕ η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr0OcbfGjuCcVjybNvFSHZ7XByq4xisbaHJ2XlaMMymJGabrOOiscxiQeyI9YULR94xNsAztg5bqRYR9kyUAY83RmdA-hgsWSpX3dZ9I6uigWitbw8vBTz3ynl7gGNn7OBNaJCYUq4KYS7/s1600/%25CE%25B1%25CE%25BC%25CF%2586%25CE%25B9%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B7-%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF%25CF%2582.jpgΤεράστια ρωγμή άρχισε να αποκαλύπτεται στη βορειοανατολική πλευρά του λόφου Καστά μετά από έντονες βροχοπτώσεις - Μήπως ΕΔΩ βρίσκεται μια δεύτερη ΕΙΣΟΔΟΣ; 

Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Η Ελβετία είναι το καλύτερο μέρος για να περάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος και ακολουθούν η Νορβηγία ...
και η Σουηδία, σύμφωνα με τη νέα έκθεση της διεθνούς οργάνωσης HelpΑge International, που καταρτίζει τον παγκόσμιο δείκτη Global AgeWatch Index. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά, στην 79η θέση, μεταξύ 96 κρατών, κάτω από χώρες όπως η Κύπρος (30), η Αλβανία (53), το Μπαγκλαντές (67), η Μογγολία (72) και η Τουρκία (75).

Έκτακτη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για προσλήψεις!

ΟΑΕΔ: Έως 14 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για απασχόληση ανέργων σε ...Οπως ενημέρωσε η Ιερά Σύνοδος τις Μητροπόλεις της χώρας, δημοσιεύθηκε η δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ για υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά την πρόσληψη 19.101 ανέργων για πεντάμηνη πλήρη απασχόληση. 

«Ναι» από το ΣτΕ σε τουλάχιστον 15.000 κατ' εξαίρεση προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο

«Ναι» από το ΣτΕ σε τουλάχιστον 15.000 κατ' εξαίρεση προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο
Το «πράσινο φως» για τουλάχιστον 15.000 προσλήψεις έδωσε τη αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας, λέγοντας «ναι» σε κατ” εξαίρεση προσλήψεις κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου.

Ασήμαντα ανθρωπάκια, φοβιτσιάρηδες, βολεψάκηδες, αρχομανείς πάρτε δρόμο!!!

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή πάρα σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!!!
Οι πρόγονοι μας ήταν ήρωες ηγέτες και πολίτες δεν ξεπούλησαν την χώρα μας ούτε σε Πέρσες, ούτε σε Τούρκους, ούτε σε Ιταλούς και Γερμανούς!!!
Αγωνίστηκαν δεν παραδόθηκαν!!!

Από τον Ιανουάριο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2016


Από τον Ιανουάριο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2016

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα υποβληθούν το 2016 οι φορολογικές δηλώσειςαπό 6 εκατ. φυσικά πρόσωπα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος η υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος θα ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και θα λήγει στις 30 Απριλίου. Επί της ουσίας, μετά την υποβολή της τελευταίας δόσης του φόρου εισοδήματος τον προσεχή Νοέμβριο, οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν σταδιακά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών προκειμένου να υποβάλουν τη φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα του 2015.

Στις 14.000 υπολογίζονται οι "μαϊμού" ταμειακές μηχανές!



Ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ υφίσταται το ελληνικό δημόσιο, με τις "μαϊμού" ταμειακές μηχανές που έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια.
Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών για τις μαϊμού ταμειακές μηχανές δείχνουν πως ο αριθμός τους ξεπερνά κάθε φαντασία, ξεπερνώντας τις 14.000!

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/9/2015


                                              
                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Πέμπτη 10-9-2015




Βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015.