Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                                                                                      Μανώλης Μητσιας-χαρε σαν ερθεις να με βρεις


Ελληνική ταινία :Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα....


Ο κήπος με τις επιλογές



Όσα δάκρυα και να κλάψει δεν ωφελεί, είναι μάταιο.

Έκανε την επιλογή της να μην επιλέξει με την καρδιά, αλλά με τα μάτια, με το νου.
Με την αλαζονεία μιας πανέμορφης νιότης, που τόσο αλόγιστα σπατάλησε.
Τώρα στέκεται μελαγχολική, στα χέρια παιδεύει ένα τριαντάφυλλο κι έχει περάσει ο καιρός, όπως πέρασε η εποχή που είχε το δικαίωμα της επιλογής.
Δικαίωμα που νόμιζε προνόμιο και ανόητα υπέθετε πως θα το είχε πάντα.

Κάντε αυτό το απλό τεστ για να δείτε εάν γύρω σας υπάρχει (έστω και ένας) ψυχοπαθής


Businesspeople in a Meeting

Λένε πως οι ψυχοπαθείς κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να το ξέρουμε. Ότι συχνά είναι άνθρωποι που δείχνουν σαν όλους τους άλλους, αλλά δεν είναι. Αυτή τους η δυνατότητα να ενσωματώνονται στο κοινωνικό σύνολο σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, είναι αυτό που κάνει τους ψυχοπαθείς τόσο επικίνδυνους και απρόβλεπτους.

Πώς να βγάλετε φελλό μέσα από ένα μπουκάλι

51


Δείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι το να βγάλεις ένα φελλό μέσα από ένα μπουκάλι! Χρειάζεστε απλά μια ναϋλον σακούλα. Το βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία βήμα προς βήμα.Το δοκιμάσαμε, λειτουργεί και είναι πολύ εύκολο. 

Με αυτή τη δίαιτα θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει – 1 κιλό την ημέρα δεν είναι και λίγο…

1Μια διατροφή που αποτελείται από λεμόνια θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σε καθημερινή βάση και θα είστε σε θέση να αποκτήσετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε…
Χρησιμοποιώντας τη συνταγή που περιγράφεται παρακάτω σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή θα μπορέσετε να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα, σχεδόν 1 kg ημερησίως.

Η Ελλάδα καταστράφηκε από τους σοβαρούς

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την «τρελή Ζωή», τη «γραφική Ραχήλ» και την παλιά, δοκιμασμένη συνταγή του συστήματος να κολλάει ταμπέλες σε όποιον δεν πάει με τα νερά του.
Όλοι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τώρα παιχνίδι, μπροστά στα… χρυσά παιδιά του βαθύ ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80 και του ’90 είναι πρόσκοποι.

Πλαστικό χρήμα ο δούρειος ίππος για μελλοντικούς δούλους…

Ο λόγος που το δημιουργησαμε είναι για να μπορέσουμε ολοι μας να έχουμε ένα τείχος, μία άμυνα σε όλα αυτά που σήμερα έχουν έρθει ήδη μπροστά στα μούτρα μας .

Γιατί όπως και να το κάνεις είναι αλλιώς να χρησιμοποιεις το δικό σου νόμισμα, το νόμισμα που ανήκει στους ανθρώπους, στους πολίτες και όχι το νόμισμα ή το πλαστικό χρήμα ή ότι άλλο θελήσουν αυτοί …πόντους, ηλεκτρονικά κόλπα κοκ και θα το ελέγχουν 100% .

«Πάρτι» 13.000 υπαλλήλων της Ε.Ε. με ταξίδια, ξενοδοχεία και ψώνια

Την ώρα που εκατομμύρια Ευρωπαίοι στενάζουν από τις πολιτικές της λιτότητας, μια προνομιούχα αφρόκρεμα 13.000 υπαλλήλων της Ε.Ε. περνάει ζωή και κότα.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής «Telegraph», οι ανωτέρω υπάλληλοι της Ε.Ε. και άλλων σχετιζομένων υπηρεσιών χρέωσαν μέσα στο 2013 τις πιστωτικές τους κάρτες με 103,4 εκατομμύρια ευρώ για γεύματα σε ξενοδοχεία, για ταξίδια, για διασκέδαση αλλά και για τις προσωπικές τους αγορές.

ΤΕΛΟΣ οι Ανεξάρτητοι Ελληνες


panoskammenos1

Του Στρατή Μαζίδη

Μικρότερος των περιστάσεων ο αρχηγός του κοπαδιού των ΑΝΕΛ οδηγεί ένα χρήσιμο πατριωτικό χώρο στην εξαφάνισή του.
Ο Πάνος Κάμμενος το Μάη του 2012 απέσπασε περίπου 11% αλλά η επική του γκάφα (ή προδοτική κίνηση) με το non paper τον οδήγησε μέσα σε ούτε τρία χρόνια να χαροπαλεύει να παραμείνει πολιτικά ζωντανός παρά την τότε επερχόμενη ήττα της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.

MΠΙΡ ΠΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ 14 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


i-germaniki-fraport-thelei-ta-aerodromia-kai-draxmi.w_hr

ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(FRAPORT)ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
Η κυβέρνηση με απόφασή της παραχωρεί τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.

Κομισιόν: Διασφαλισμένες οι καταθέσεις των Ελλήνων

 Οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι διασφαλισμένες, διαβεβαίωσε εκ νέου την Δευτέρα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιτχαρτ, η οποία κατά τη διάρκεια της νέας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε πως συνολικά 25 δισ. ευρώ προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Η συγκλονιστική πρόβλεψη του Ωνάση για την ελληνική κρίση: Που βγήκε αληθινός



Μία ακόμα απόδειξη για το πόσο διορατικός ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης αποτελεί η συγκλονιστική πρόβλεψη που είχε κάνει ο  Έλληνας Κροίσος για τη σημερινή ελληνική κρίση και για τα όσα είχε αναφέρει για όλα όσα σήμερα βιώνουν οι περισσότερες χώρες κάτω από το «μαστίγιο» της κρίσης.
Η αφήγηση ανήκει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο και η στιχομυθία του διαλόγου στον οποίο περιλαμβάνεται η «προφητεία» έχει ως εξής:

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Τετάρτη 19-8-2015




Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας και βαθμιαία στο Ιόνιο, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων στα βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015.