Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                                                                                ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ-ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ 'ΚΑΝΕΣ


Ελληνική ταινία :ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ


Οκτώ πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι πλένονται στο πλυντήριο ρούχων



Εκτός από τα ρούχα και τα εσώρουχά μας υπάρχουν και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και τα οποία μπορούμε να βάλουμε στο πλυντήριο, προκειμένου να καρθαρίσουν. Κάποια από αυτά ίσως να τα έχετε πλύνει στο πλυντήριο και για άλλα να μην το έχετε φανταστεί. 
Δείτε ποια είναι αυτά, σύμφωνα με το spirossoulis.com:

ΦΡΟΥΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΜΕ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗN ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ!!!

Ίσως δεν το σκέφτεστε καν, όταν βρίσκεστε μπροστά από το ράφι του σούπερ μάρκετ. Πόσο «επιβαρυμένο» είναι όμως κάθε τι που επιλέγουμε; Πόσα υπολείμματα φυτοφαρμάκων έχει επάνω του;
Κατά πόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά τη μεταφορά του από το χωράφι στο ράφι και από εκεί στο τραπέζι μας;

Το ήξερες; Γιατί η τσίχλα μέντας σας κάνει να νιώθετε παγωμένο το νερό που πίνετε;


Το ήξερες; Γιατί η τσίχλα μέντας σας κάνει να νιώθετε παγωμένο το νερό που πίνετε;

Πώς είναι δυνατόν οι τσίχλες με γεύση μέντας να έχουν τη μυστηριώδη ικανότητα να μετατρέπουν το απλό νερό σε...
παγετώνα; Είναι μια χημική αντίδραση ή κάτι άλλο; Στην πραγματικότητα, είναι ένα περίεργο φαινόμενο που είναι γνωστό ως θερμική ψευδαίσθηση.

Γέφυρα Ρίου Αντίρριου-National Geographic Rio Antirio Bridge- εκπληκτικό βίντεο.δείτε το!!!

                          

                             http://the
comsecretrealtruth.blogspot.

Τι σημαίνει για τους βουλευτές η κατάργηση του αφορολόγητου.

  • Θα λαμβάνουν μόνο... 5.700 ευρώ
  • Ισοδυναμεί με μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης 20% περίπου
  • Μείωση 900 ευρώ στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς και 700 ευρώ στους ειδικούς και γενικούς γραμματείς

Μητρόπουλος: «Το 80% του κόσμου δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη - Περισσότεροι βουλευτές θα έχουν συνειδησιακό δίλημμα στην ψηφοφορία»

Μητρόπουλος: «Το 80% του κόσμου δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη - Περισσότεροι βουλευτές θα έχουν συνειδησιακό δίλημμα στην ψηφοφορία» - MediaΟ Αλέξης Μητρόπουλος μίλησε στον Σκάι για τα νέα μέτρα, για τη συμφωνία για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ: «Διαβλέπω ότι περισσότεροι βουλευτές, αυτή τη φορά, θα έχουν συνειδησιακό δίλημμα» είπε, και δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως: «εκλογές δεν πρέπει να γίνουν σε καμία περίπτωση. Ούτε συνέδριο πρέπει να γίνει, καθώς θα πρόκειται για αυτοαναίρεση.

Οι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων πάνε για το 2017 - Αμετάβλητος ο ΕΝΦΙΑ για φέτος, αλλάζει το 2016




Το ότι θα παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ σαν φόρος αυτό ήταν γνωστό, αλλά τουλάχιστον η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί για αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
Απ'ότι φαίνεται ούτε αυτό θα γίνει, με τις αξίες να παραμένουν υψηλές, σε σχέση με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ζητιάνος και η BMW!!

Στο φανάρι σταματά μια BMW 750...
και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι:

Ψυχολογικό τεστ Ποια πόρτα θα ανοίξεις και τι αποκαλύπτει για σένα;

πορτα1

Το σενάριο είναι απλό! Φαντάσου πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο τοίχο με τέσσερις πόρτες. Κάθε πόρτα έχει διαφορετικό χρώμα. Έχεις λοιπόν μια άσπρη, μια μπλε, μια ροζ και μια μαύρη πόρτα. Με ποια σειρά θα τις ανοίξεις;

Δες τις απαντήσεις…

Παραλίες Χαλκιδικής: Η λίστα του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων - Υπέρ της αξιοποίησης, κατά του ξεπουλήματος οι τοπικές αρχές



Δεκαπέντε περιοχές και παραλίες της Χαλκιδικής βγαίνουν στο... σφυρί το επόμενο διάστημα από το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, με τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες να εκφράζουν τις ενστάσεις τους στο ξεπούλημα των εκτάσεων.

Πολιτικοί σταματούσαν φορολογικούς ελέγχους σε γνωστούς τους

 Επαρκή τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου μέχρι τον Ιανουάριο 2013

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα L’ Echo με τίτλο: «Θα κριθώ από την ικανότητά μου ή μη ως προς τη συλλογή φόρων», αναφέρθηκε στην κάλυψη της διαφθοράς και της φοροφυγής από τους ίδιους τους πολιτικούς.

Δείτε που θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ


Δείτε που θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ

Το Υπουργείο Οικονομίας έχει ήδη προωθήσει τις απαραίτητες ενέργειες στο πλαίσιο των οποίων προβλέπονται οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το επόμενο σχολικό έτος με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με έγγραφο - απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από βουλευτική ερώτηση σχετικά με τα κενά που υπάρχουν σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Πέμπτη 13-8-2015



Άστατο καιρό με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, στο Νότιο Ιόνιο, στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, και πιθανόν στις Δυτικές και Νότιες Κυκλάδες αλλά και αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με αυξημένη κατά τόπους αίσθηση δυσφορίας, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.