Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμου


Αποτέλεσμα εικόνας για πανεπιστημιο

Κάποια θυμίζουν πολυτελή ξενοδοχεία, άλλα παραμυθένιες κατοικίες και ιδανικούς προορισμούς διακοπών.
Μια ματιά στα 16 από τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμου μπορεί να σε πείσει να ξαναγυρίσεις στο θρανίο ή να μαζεύεις χρήματα μια ζωή ώστε να στείλεις τα παιδιά σου. Αυτά αν είσαι πάνω από 18, διότι αν είσαι νεότερος μήπως να κάνεις μια αίτηση;

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Η θεία από το Σικάγο


Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι (Εξαιρετικό)

http://www.enallaxnews.gr/wp-content/uploads/2015/03/dimiourgiki-grafi.jpg"Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι σέβονται την ανθρώπινη ατομικότητα και γι' αυτό είναι πάντοτε συγκαταβατικοί, γελαστοί, ευγενικοί, υποχρεωτικοί.

Δεν χαλούν τον κόσμο για το σφυρί ή για τη γομολάστιχα που χάθηκαν. Δεν αγανακτούν για τους θορύβους ή το κρύο.

Δείτε την κατάρα και τον καρκίνο της Ελλάδας και του Έθνους - Πώς έκλεισε η ΒΙΑΜΑΞ που έκανε εξαγωγές λεωφορείων

Η εποχή των «πρασινοφρουρών» και ο «καπιταλιστής» Φωστηρόπουλος... Όταν η ΒΙΑΜΑΞ έκανε εξαγωγές λεωφορείων - Δείτε πως έκλεισε

Έτσι, το 1984, τα σπλάχνα της ΒΙΑΜΑΞ μεταμοσχεύτηκαν στην Τουρκία...

Τι ακούν και αυτοί - Διαβάστε τις πιο ΤΡΕΛΕΣ ερωτήσεις ασθενών σε γιατρούς


Τι ακούν και αυτοί - Διαβάστε τις πιο ΤΡΕΛΕΣ ερωτήσεις ασθενών σε γιατρούς


Όταν γίνεται κάποιος γιατρός, πρέπει να.. προετοιμαστεί ότι πλέον θα ακούει τα απίθανα από τους ασθενείς. Ο Independent, δημοσιεύει μια σειρά από εκκεντρικές (αρχικά το θέμα δημοσιεύτηκε στο Resilient GP) , επιεικώς, ερωτήσεις που έθεσαν ασθενείς στους γιατρούς τους. 

Ιδού:

1. «Είναι οι θηλές μου τριχωτές;».

2. «Υπάρχει χάπι με το οποίο να μπορώ να κάνω αγόρι;».

Επικό σατιρικό VIDEO για τα θέματα των πανελληνίων στα Αρχαία Κατεύθυνσης - Θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας μαθητής της Γ' Λυκείου μάλλον δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος με τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και έφτιαξε το παρακάτω σατιρικό βίντεο.
Ο... κυριούλης είναι γνωστός από την παρουσία του σε μία εκπομπή στο Μεξικό και έχει σατιριστεί και άλλες φορές στην Ελλάδα, για διάφορα θέματα.
Οι υπότιτλοι που έβαλε αυτός ο ευρηματικός μαθητής όμως, σίγουρα θα μπορούσαν να κερδίσουν βραβείο συγχρονισμού.
Είναι απλά εκπληκτικό. Δείτε το:

Θεσσαλονίκη: Επί τάπητος η ίδρυση ακτοπλοϊκής εταιρείας λαϊκής βάσης



Συνάντηση εργασίας με τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Παντή και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Δημήτρη Μακρή, είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου 2015, στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για δράσεις που αφορούν στην Κυκλοφορία στην πόλη και εκπρόσωπος του Δήμου στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ, Γιώργος Δημαρέλος, εκφράστηκε η κοινή βούληση για στενή συνεργασίας των δύο φορέων σε διάφορους τομείς.

Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας ;


Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας ;

Έδωσαν τα χέρια σήμερα Ε.Ε και Ελβετία στις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της αδιαφάνειας στη φορολογία και τη άρση του τραπεζικού απορρήτου.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δώσουν τέλος στο ελβετικό απόρρητο του τραπεζικού συστήματος για τους κατοίκους της Ε.Ε και η οποία θα εμποδίσει την απόκρυψη μη δηλωθέντων εισοδημάτων σε λογαριασμούς στην Ελβετία, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

100 χρόνια μαγιό σε δύο λεπτά!

perierga.gr - 100 χρόνια μαγιό σε 2 λεπτά!
Από το 1890 μέχρι και σήμερα τα μαγιό άλλαξαν δραματικά όψη και από τα ολόσωμα ριγέ σύνολα της εποχής φτάσαμε στα sexy μπικίνι που αφήνουν πολύ λίγα στη φαντασία. Μια ενδιαφέρουσα διαδρομή σε 100 χρόνια μαγιό μόλις σε 1,5 λεπτά θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο που το συγκεκριμένο κομμάτια δείχνει να μικραίνει επικίνδυνα σε κάθε δεκαετία. Έτσι οι γυναίκες φαίνεται στην πορεία του χρόνου όχι μόνο να μην έχουν ενδοιασμούς με το γυμνό αλλά να το επιδιώκουν κιόλας στις καλοκαιρινές τους βουτιές…

Γιατροί – στρατιώτες στα απομακρυσμένα νησιά

Γιατροί - στρατιώτες στα απομακρυσμένα νησιά
Ως προσωρινή λύση χαρακτηρίζεται η ανάληψη καθηκόντων ιατρών-στρατιωτικών σε άγονα νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές παράλληλα με την στρατιωτική τους θητεία.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, αποδέχτηκε το αίτημα του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα που προκύπτει από την υγειονομική εγκατάλειψη των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας.

Πιστεύατε πως τα λαστιχάκια θα μπορούσαν να είναι τόσο χρήσιμα; (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για λαστιχακια

Πάντα μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα κολπάκια και ειδικά με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι μας και δεν χρειάζεται να τα αγοράσουμε.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 10 χρήσιμους τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα λαστιχάκια ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και να μάθετε πως:

Βαλαβάνη: Σε 15 ημέρες οι νέες αντικειμενικές αξίες


Βαλαβάνη: Σε 15 ημέρες οι νέες αντικειμενικές αξίες

Τι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό
Μέσα στο επόμενο 15ήμερο θα έχουμε έτοιμο νομοσχέδιο με τις προτάσεις του ΣτΕ για τις νέες αντικειμενικές αξίες, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στον ρ/σ Alpha.

Η Αρχιτεκτονική του ΑΠΘ διαπρέπει: Τέσσερις παγκόσμιες διακρίσεις σε λίγες ημέρες

Η Αρχιτεκτονική του ΑΠΘ διαπρέπει: Τέσσερις παγκόσμιες διακρίσεις σε λίγες ημέρες
Τέταρτη παγκόσμια διάκριση, σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας, πέτυχε το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ.
Εργασία φοιτητών του Τμήματος, η οποία αφορά στη μετατροπή ενός καραβιού σε κέντρο περίθαλψης του ιού Εμπολα, βραβεύθηκε σε διαγωνισμό, που διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Ενωση Αρχιτεκτόνων, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με τίτλο «2015 UIA-PHG Seminar & GUPHA Meeting Health for All: Cultural, Populational, Operational & Technological Influences», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Dalian της Κίνας (23-25 Μαΐου 2015).

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/5/2015

Καιρός (Πέμπτη 28- 5-15)



Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς άνεμους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, διαμορφώνουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Πέμπτη. Ο καιρός βελτιώνεται από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια, ωστόσο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη