Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία (Ξύπνα Κορόιδο)


ΠΡΟΣΟΧΗ! Καμμιά φωτογραφία των παιδιών στο Διαδίκτυο. Αυστηρή οδηγία του Σφακιανάκη πρός γονείς και χρήστες των κοινωνικών δικτύων

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2014/04/min-postaris-sto-facebook-pedia-1.jpgΟ κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα, τα οποία βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν» μέσω φωτομοντάζ και διέρρευσαν στο σχολικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας π.χ. το πρόσωπο του παιδιού με το σώμα κάποιας πορvοστάρ.

Τα μυστικά της Google: 8 κόλπα για γρήγορες αναζητήσεις

Τα μυστικά της Google: 8 κόλπα για γρήγορες αναζητήσεις
Μερικά από τα «κόλπα» που μπορεί να κάνει η αρχική σελίδα της Google σε μία λίστα:

Τα καλύτερα πυροτεχνήματα που έχετε δει ποτέ.......(video)



Αποτέλεσμα εικόνας για πυροτεχνηματα
Παραμυθένια !!!
Αυτό το βίντεο ενός θεάματος με πυροτεχνήματα στην Κίνα, είναι μια . . . θεραπεία για τα μάτια !!! Είχαν ριχθεί για την υποδοχή του 2013 στην Κινέζικη πόλη Hunan Province.

Διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά, αλλά δίνει φιγούρες και σχέδια που δεν έχω δει ποτέ μέχρι τώρα. . . .

Το Μυστικό του Λόφου Βούζερη.

Ο λόφος βρίσκεται Ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Άγνωστος ουσιαστικά στους Θεσσαλονικείς βρίσκεται απέναντι από τα Βασιλικά. Ο τόπος είναι ιστορικός απόαρχαιοτάτων χρόνων. Εκεί βρίσκονταν τα αρχαία ορυχεία των Μακεδόνων βασιλέων. Το όρος Βούζερη έχει 550 μέτρα υψόμετρο και μέσα στα σπλάχνα του κρύβει μεγάλους θησαυρούς.

Αυτός είναι ο Έλληνας που ανακάλυψε κατά λάθος τον καφέ φραπέ!


Αυτός είναι ο Έλληνας που ανακάλυψε κατά λάθος τον καφέ φραπέ!

Ο εικονιζόμενος Δημήτρης Βακόνδιος είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε κατά λάθος τον φραπέ, τον δεύτερο ελληνικό καφέ μετά τον παραδοσιακό βραστό.
Η δημιουργία του φραπέ ήταν τυχαία. Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη το 1957, ο αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας Νεστλέ στην Ελλάδα Γιάννης Δρίτσας παρουσίαζε ένα νέο προϊόν για παιδιά, ένα σοκολατούχο ρόφημα που παρασκευαζόταν στιγμιαία αναμιγνύοντάς το με γάλα και χτυπώντας το με σέικερ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/5/2015

Δικαίωση της Ελλάδας η στήριξη του Γερμανού Προέδρου στο θέμα των αποζημιώσεων


Δικαίωση της Ελλάδας η στήριξη του Γερμανού Προέδρου στο θέμα των αποζημιώσεων

«Η στήριξη του Προέδρου της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουκ, στο ελληνικό αίτημα για την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων συνιστά μια πρώτη δικαίωση για την πατρίδα μας σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο. Είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού με μεγάλο πολιτικό βάθος και περιεχόμενο» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Κονδύλι 36.000 ευρώ για τα διόδια των βουλευτών!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPxeXYe7F5dVl48y-C06UVrsvY66KYVWu2B4xJsF0F3miVeM-0QHrHS0VVQ4wiChp6N84q9TsF5PokMI5-2xjcB-JPR66kc6FUHfzeKmpb8KC-kY7k2HnLibKL7_1L7-gIdPjztkJ3hDI4/s1600/voulh_mpoxa.jpgΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ!!!


Αυξάνονται αντί να μειώνονται, τα «χρυσά» προνόμια των βουλευτών και μάλιστα εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης και αναζήτησης ρευστού από τα διαθέσιμα των ΟΤΑ.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ναι της Μέρκελ στις αποζημιώσεις, πηγαίνει στην Μόσχα για κατάθεση στεφάνου! Θρήνος στο Ποτάμι…


Ενόψει της συμπλήρωσης 70 ετών από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Άνγκελα Μέρκελ αναγνώρισε την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας, δείχνοντας κατανόηση για τα ανοικτά «τραύματα» στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Μια εξαιρετική χρονιά! ( επισημαίνει κάποιος πανεπιστημιακός.....)

                                  

Αυτός ο Μάϊος έχει πέντε (5) Παρασκευές, πέντε (5) Σάββατα και πέντε(5) Κυριακές.

Η αβάσταχτη μιζέρια των Θεσσαλονικέων


Η αβάσταχτη μιζέρια των Θεσσαλονικέων

Ποιοι και γιατί καλλιεργούν αυτή την εικόνα απαξίωσης των πολιτών για την πόλη και τους πολιτικούς; Οι καθυστερήσεις σε όλα, η αδυναμία συνεννόησης, η αδιαφορία για έναν σοβαρό σχεδιασμό του αύριο. Μια πόλη στον αυτόματο πιλότο…
του Τάσου Τασιούλα
Η χρόνια ολιγωρία, αδυναμία, ανικανότητα (δεν ξέρω καν πως μπορώ να τη χαρακτηρίσω) που παρατηρείται σε κάθε πρωτοβουλία η οποία έχει να κάνει με την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας στη Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει ένα κύμα δυσαρέσκειας, το οποίο εκδηλώνεται στις συζητήσεις των πολιτών παντού.

Καιρός (Κυριακή 3- 5-15)





Αραιές νεφώσεις, κατα τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια και αρκετή ζέστη την Κυριακή.
Μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 και το πρωί στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: