Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αυτή είναι η είδηση της Μεγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Άγιες είναι τούτες οι ημέρες και θα προτάξω μία είδηση ...
ανθρωπιάς, μεγαλοψυχίας
, παραδειγματισμού και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Ένας κύπριος επιχειρηματίας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του έβγαλε τη Μ. Πέμπτη από τη φυλακή Λευκωσίας 12 βιοπαλαιστές που ήταν φυλακισμένοι για χρέη προς το Δημόσιο.

Το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα ερλιχίωσης στην Ελλάδα! Θύμα του ο 58 ετών, Σ. Μπάγιας, εισαγγελέας εφετών!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEj6bAIqWL-AlutOteGaJNab7x-5o41J3SlKyfd7DJVm0zSzewmTHWWtgoCIWr-7mlLCvv_QaFZpNFUZ3e49wcvNn0CEZ24JGhjTH6AxRgCn3N51e0AjQWoE7PgnMjtzC2075beL8s1Z8/s1600/sotiris-bagias.jpgΟ σημαντικός δικαστικός λειτουργός, Σωτήρης Μπάγιας επί ένα μήνα είχε πυρετό άγνωστης αιτιολογίας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Κατάθλιψη είναι… Ένα ευφυέστατο βίντεο που πρέπει να δείτε.

Στα χειρότερά της, η κατάθλιψη μπορεί να είναι μια τρομακτική και εξουθενωτική ασθένεια.
Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο ζουν με αυτή την κατάσταση, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς και οι οικογένειές τους, φοβούνται ή ντρέπονται να μιλήσουν γι” αυτό και να ζητήσουν βοήθεια.

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ρεύμα - Τα κριτήρια


dwoasd

Οι όροοι, οι  προϋποθέσεις και οι  διαδικασίες εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, δημοσιεύτηκαν την Μ. Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια για τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικών παροχών και τη δωρεάν παροχή ποσότητας ρεύματος, 300 kwh ανά μήνα.
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά στις 20 Απριλίου και λήγει στις 20 Μαΐου. 

«Κρύος ιδρώτας» στην Τουρκία από την προοπτική δημιουργίας άξονα Ρωσίας, Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου

Έντονες ανησυχίες ενεργειακές αλλά και ασφάλειας έχουν προκαλέσει τα αποτελέσματα της  επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία.
Αιτία οι δηλώσεις κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμιρ Πούτιν αναφορικά με την αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας σε γεωπολιτικό και ενεργειακό επίπεδο.

Mικτές Ελληνορωσικές εταιρείες: Το σχέδιο της Μόσχας για να μπει τέλος στο εμπάργκο των ελληνικών προϊόντων

Ως «πολύ θετικές» χαρακτήρισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου ηγέτη, τις τρίωρες συνομιλίες που είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του σε Ρώσους δημοσιογράφους.

Το βίντεο που έλιωσε το Διαδίκτυο: Απίστευτος μπαμπάς κοιμίζει το μωρό του στο άψε-σβήσε

Το βίντεο που έλιωσε το Διαδίκτυο: Απίστευτος μπαμπάς κοιμίζει το μωρό του στο άψε-σβήσε
Όλοι όσοι έχουν μικρά παιδιά γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθούν, ωστόσο, ένας ευρηματικός μπαμπάς ανακάλυψε τον τρόπο και αποφάσισε να το μοιραστεί με άλλους «ταλαίπωρους» στο Διαδίκτυο.

Στόχος για έσοδα 3 δισ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής


Στόχος για έσοδα 3 δισ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής


Δηλώσεις Νικολούδη στην εφημερίδα Libre Belgique: Περί τις 5.000 υποθέσεις στα δικαστήρια, άλλες 24.000 υποθέσεις στην αναμονή. Πότε εκτιμάται ότι θα εισρεύσουν τα χρήματα στα δημόσια ταμεία
Ο Νικολούδης ανοίγει το κυνήγι των απατεώνων, γράφει η βελγική εφημερίδα Libre Belgique, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας.

Ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία (Ιερά Μονή Σταυρονικήτα )




Εορτή: Αγίου Νικολάου
Κτισμένη επάνω σε βράχο κοντά στην θάλασσα η Μονή υπάρχει από τον 11ο αιώνα. Το Καθολικό της είναι το μικρότερο στο Άγιο όρος, τιμάται στον Άγιο Νικόλαο και κτίσθηκε επάνω στον παλιότερο Ναό της Θεοτόκου. Τοιχογραφήθηκε από τον σπουδαίο αγιογράφο Θεοφάνη από την Κρήτη και από τον γιό του Συμεών το 1546. Στο δεξιό προσκυνητάρι του κυρίως Ναού βρίσκεται η αρχαιοτάτη θαυματουργή εικόνα του Αγ. Νικολάου «του στρειδά».

Με… πλήρωσε η Ελλάδα, είπε η Λαγκάρντ


Με... πλήρωσε η Ελλάδα, είπε η Λαγκάρντ


Εισέπραξα τα χρήματά μου, δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, ανακοινώνοντας την εκταμίευση από την Τράπεζα της Ελλάδας ποσό ύψους 459 εκατ. ευρώ προς το Ταμείο
Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλιο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης, όπως επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια του θεσμού Κριστίν Λαγκάρντ το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΓΟ

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στον τουρκικό τύπο η παρέμβαση-δήλωση του
Έλληνα πρωθυπουργού, κ Τσίπρα, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, ότι δεν αποδέχεται τον όρο-ονομασία «Τουρκικό Κύμα» για τον ενεργειακό αγωγό που θα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα και σε προέκταση στην δυτική Ευρώπη.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί: Οσοι έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το sms

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί: Οσοι έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το sms
Νέο τρόπο απάτης εις βάρος χρηστών έξυπνων τηλεφώνων και ιδίως iphone ανακάλυψαν τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού επιτήδειων οι οποίοι υποκλέπτουν στοιχεία χρηστών i-phone με το πρόσχημα εντοπισμού κλεμμένων/χαμένων συσκευών, μέσω παραπλανητικών sms.

Τουσέν: «Η Ελλάδα δανείστηκε το 2010 χωρίς να συμβουλευτεί τη Βουλή»

Η σχετική επιτροπή που συνέστησε η Βουλή των Ελλήνων θα οδηγηθεί στην αποκάλυψη σκανδάλων, κυρίως στον τομέα των αμυντικών δαπανών, τονίζει ο Βέλγος οικονομολόγος και επιστημονικός συντονιστής των ερευνών για το ελληνικό δημόσιο χρέος, Ερίκ Τουσέν, και αναφέρει ότι η Ελλάδα δανείστηκε τον Μάιο του 2010 από 14 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς καν να συμβουλευτεί τη Βουλή!

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για την απόκτηση ιθαγένειας


Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για την απόκτηση ιθαγένειας

Σε διαβούλευση τίθεται από σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Η εγγραφή του παιδιού στην Α' δημοτικού και τη συνέχιση της παρακολούθησης του σχολείου κατά τον χρόνο υποβολής της δήλωσης, σε συνδυασμό με την προηγούμενη νομιμότητα ενός εκ των γονέων για τουλάχιστον πέντε τουλάχιστον χρόνια πριν από τη γέννηση του παιδιού, αποτελούν τις προϋποθέσεις για την κτήση ιθαγένειας από τα παιδιά των μεταναστών.

Μπουμπούκος: Ξέρετε πόσα λεφτά έχασε από εμένα ο Γιαννακόπουλος;



Της Μιχαλούς στο ΠΟΝΤΙΚΙ

Με καμάρι παραδέχθηκε δημόσια ο  εθνικός Μπουμπούκος ότι επέφερε πλήγμα στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου και στο κανάλι Κόντρα, λέγοντας ευθαρσώς στους τηλεθεατές,  ότι αυτός ήταν και ο στόχος του μέσω του νόμου του Νοεμβρίου του 2013… Εννοεί δηλαδή τη διάλυση της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Καιρός ( Μ. Παρασκευή 10-4-15)




Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στα ανατολικά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Πότε θα φτάσει το Άγιο Φως και σε ποιές πόλεις


Πότε θα φτάσει το Άγιο Φως και σε ποιές πόλεις

Με τρία έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) θα επιχειρήσει να μεταφέρει το Άγιο Φως, το Μεγάλο Σάββατο, σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς η Aegean, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις. Συνολικά, η Aegean και η Olympic Air θα μεταφέρουν το 'Άγιο Φως σε 16 προορισμούς.
Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.

ΕΞΕΔΥΣΑΝ ΜΕ (Δοξαστικό)


Ο επιτάφιος θρήνος (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

                                                         Η  ΖΩΗ  ΕΝ  ΤΑΦΩ

                                  Αποτέλεσμα εικόνας για επιταφιος