Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ένας μήνας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Απολογισμός έργου μιας «άλλης», περήφανης διακυβέρνησης! (μέρος Α)

Παρακολουθώντας κάποιος στενά τον πρώτο μήνα από την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δε μπορεί κανείς να συγκρατήσει ένα επιφώνημα χαράς και υπερηφάνειας για το άμεσο τεράστιο έργο του. Για να καταλάβουν όλοι βεβαίως την τεράστια σημασία του και γιατί ΗΔΗ τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «πίνουν νερό στο όνομα του» θα ήθελα να κάνω μια εκτενή αναφορά σε αυτό, αναφερόμενος σήμερα στην πρώτη μόλις βδομάδα της παρουσίας του στο ΥΠΕΘΑ:

Ανεπανάληπτες Μητρικές ατάκες


Αποτέλεσμα εικόνας για μανα


Η ταλαιπωρημένη μαμά:  "Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."Η θεούσα:  "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί...
Προγραμματισμός ταξιδιού: "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς... καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
Η λογική της μαμάς: "
Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."

7 έντρομοι ολιγάρχες επέστρεψαν 2,5 δις ευρώ στο κράτος-φοβήθηκαν τα κομμάντα του Νικολούδη

champagne-epixirimatiasΣαμπάνιες Καίρ Ρόδος ανοίγουν αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Κι αυτό γιατί μόλις τους ειδοποίησε ο Νικολούδης ότι 7 ολιγάρχες κατέθεσαν έντρομοι 2,5 δις ευρώ στα ταμεία του κράτους για να γλιτώσουν την σύλληψη.
Ηταν έτοιμα 100 κομμάντα τις Οικονομικής Αστυνομίας να μπουκάρουν στις επιχειρήσεις και στις βίλες τους και να ξετινάξουν τα πάντα όλα

Στρατιώτες αποσυναρμολογούν και συναρμολογούν ένα Jeep μέσα σε 3 λεπτά!! [VIDEO]

04jeep
Όταν έχουμε να κάνουμε με τζιπ η αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση της πλειοψηφίας των τμημάτων είναι αρκετά κοινή για διάφορους λόγους.
Το σπάσιμο ενός τζιπ και η οικοδόμηση του ξανά δεν είναι και πολύ δύσκολη.
Οι Canadian Forces στην Βάση Gagetown, New Brunswick του Καναδά είχαν αρκετό χρόνο κατά την διάρκεια του χειμώνα για να εκπαιδευτούν.

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

dorakori056Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κα Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.
Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ "Οικογένεια Παπαδοπούλου"


                             
                             http://www.efenpress.gr/

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εξέδιδαν εικονικά επισκευαστικά δάνεια – δισεκατομμύρια ο τζίρος

Ποιός είπε ότι τον καιρό του μνημονίου δεν υπήρχαν κάποιοι που έκαναν χρυσές μπίζνες; Μα ποιοί άλλοι, από τους εντιμότατους τραπεζιτες, για τους οποίους γονάτισε ολόκληρη η κοινωνία!
Το σκάνδαλο που έρχεται στην δημοσιότητα είναι πραγματικά ασύλληπτο καθώς μόνον η εισαγγελική έρευνα θα μπορέσει να αποτιμήσει το πραγματικό ποσό που διακινήθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ψήφισμα για την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας



Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 5ης τακτικής συνεδρίασής του στις 2 Μαρτίου 2015, ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα σχετικά με τη ανασύσταση του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας:
«Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το καλοκαίρι του 2013 αποτέλεσε ένα πολλαπλό πλήγμα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην γενικότερη εικόνα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το μηδαμινό δημοσιονομικό όφελος της κατάργησης, επιβάρυνε υπέρμετρα τους πόρους και το έργο της ΕΛ.ΑΣ.,

Ασθένειες που καταπολεμούνται με το λεμόνι

Το λεμόνι έχει ένα μεγάλο αριθμό οφελών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει Βιταμίνη C, Κάλιο, Ασβέστιο και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για όλους μας. Σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε το λεμόνι στην καθημερινότητα μας.

Απίστευτες ουρές στο ΙΚΑ για τα βιβλιάρια υγείας – ΔΕΝ χρειάζεται


apappsp

Το ΙΚΑ, με ανακοίνωσή του, εξηγεί ότι δεν είναι απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι θα ζητήσει προσλήψεις στα ασφαλιστικά ταμεία.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! Ποια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορική εταιρεία επιστρέφει στην αγορά μετά από χρόνια;


bomb


Επιστρέφει η ελληνική μάρκα ΙΖΟΛΑ . Όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι νέες συσκευές ΙΖΟΛΑ συμβαδίζουν, σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και Η ΙΖΟΛΑ ιδρύθηκε το 1930 και αποτέλεσε για τη χώρα, για πάνω από 50 χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους και παραγωγή 800.000 συσκευών ετησίως.

Ολες οι αλλαγές στους διορισμούς των εκπαιδευτικών - Πώς θα εξασφαλίζονται περισσότερα μόρια



Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην καθιέρωση νέου συστήματος στους διορισμούς των εκπαιδευτικών για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», το νέο σύστημα θα στηρίζεται στις διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ, αλλά και σε καινούργιο καθεστώς αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου (αξιολόγηση) για δασκάλους και καθηγητές.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Πήραν ξανά μπρος τα μηχανήματα


Μετρό Θεσσαλονίκης: Πήραν ξανά μπρος τα μηχανήματα

Κάτι αρχίζει να κινείται – Μετά από δυόμισι μήνες αδράνειας εκτελούνται εργασίες στα εργοτάξια
της Άννης Καρολίδου
 
Μετά από δυόμισι μήνες απόλυτης αδράνειας στα εργοτάξια της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης, άρχισε κάτι να κινείται, με τους πολίτες να θέλουν να ελπίζουν σε ενδεχόμενη εξεύρεση λύσης στο γνωστό πρόβλημα, δηλαδή της αποχώρησης του αναδόχου από το έργο μετά τη λύση της σύμβασης.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 4-3-2015





Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά με τοπικές βροχές τη νύχτα στα βορειοδυτικά.
               Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ 

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες