Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 290 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ μέσω ΑΣΕΠ



Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2014, που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 290 θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Ανώνυμη Εταιρεία Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

Για το ρόλο και τις αρμοδιότητες του ΥΜΑΘ συζήτησαν Κόλλια- Τσαρουχά και Κυρίζογλου



Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρο Κυρίζογλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έλαβε χώρα στο γραφείο της Υφυπουργού στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Κυρίζογλου δήλωσε:

Η ιστορία της λαγάνας και νόστιμα μυστικά της



Μπορεί κάποιοι να μη βάλουν θαλασσινά στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, αλλά μία-δύο λαγάνες δε λείπουν ποτέ. Αξίζει να γνωρίσουμε το απόλυτο ψωμί της νηστείας και να μάθουμε πώς να το αξιοποιήσουμε καλύτερα.
Η λαγάνα, το επίπεδο ψωμί με την ελάχιστη ψίχα, την τραγανή κόρα και το ξεχωριστό σουσαμένιο άρωμα, αποτελεί κλασική επιλογή ανάμεσα στα εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας, με τη γεύση της να στιγματίζει τη μέρα,

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Ο ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ


                                         
                                         http://www.efenpress.gr/

''ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΜΟΜΑ''...

''ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΜΟΜΑ''...

Απαντήσεις για την λειτουργία της ΜΟΜΑ αλλά και τα αναδρομικά από τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ...
των στρατιωτικών, έδωσε από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

«Θα δοθεί, καταρχήν, η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις, αυτό που μπορούμε να δώσουμε άμεσα. Και με δόσεις ελπίζω, που θα τις καθορίσουμε πολύ σύντομα - θα ολοκληρώσει η Επιτροπή στα τέλη Μαρτίου - να δίνουμε και όλα τα αναδρομικά, ένα μέρος κάθε μήνα» ανέφερε ο υπουργός και τόνισε πως πολλά θα εξαρτηθούν από «αρκετές περιπτώσεις εξοπλιστικών οι οποίες έχουν ήδη οδηγηθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων».

Η ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...

Γνωρίζει το Προεδρικό Μέγαρο και τις υποχρεώσεις του με λεπτομέρειες μιας και στο παρελθόν έχει θητεύσει ...
ως στενός συνεργάτης δύο Προέδρων της Δημοκρατίας, ωστόσο εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος λόγω της κρισιμότητας των στιγμών. Ο λόγος για τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες καλείται να αναλάβει το κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ : ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 12,5 ΕΚΑΤ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

Η φτώχεια αυξήθηκε κι άλλο στη Γερμανία, την ισχυρότερη οικονομία της ευρωζώνης, και ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο μετά την επανένωση της χώρας το 1990, με οργανώσεις κοινωνικής αρωγής να κρούουν τον...
κώδωνα του κινδύνου σε μια έκθεση που έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα.
«Ποτέ άλλοτε η φτώχεια δεν ήταν τόσο διευρυμένη στη Γερμανία, ποτέ άλλοτε ο διαχωρισμός μεταξύ των ομόσπονδων κρατιδίων τόσο βαθύς»

Με τέτοιους… Κύρτσους τι τους θέλουμε τους Γερμανούς; Διαβάστε τι έγραψε!

Με τέτοιους… Κύρτσους τι τους θέλουμε τους Γερμανούς; Διαβάστε τι έγραψε!Και διαβάζοντας τι έγραψε ο ευρωβουλευτής του ελληνικού λαού, αυθόρμητα σκέφτεται κανείς: Με τέτοιους «Έλληνες» ευρωβουλευτές τι τους θέλουμε τους Γερμανούς;
Γεμάτος χολή και διάθεση «πειθαρχίας» στο γερμανικό διευθυντήριο, ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο twitter:

Επιλέγω Ελλάδα! Διαβάστε γιατί...!!!

Επιλέγω Ελλάδα!«Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με ματώνει», λέει ο αγαπημένος ποιητής, αλλά και η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ή τα δαγκώνει στο λαιμό, προσθέτει το σύγχρονο τραγούδι.

Τι συμβαίνει με την Αστανά; (video)

Η Αστανά είναι η πρωτεύουσα πλέον του Καζακστάν, μιας πρώην επαρχίας της Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991.

Το κράτος του Καζακστάν, όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα,

Η συγκλονιστική Ζωή Κωνσταντοπούλου σαλπίζει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, δέκα χρονιά μετά την Μπενάκη

11003988 10206329531144103 1530719853 n

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γράφει ιστορία ως πρόεδρος της βουλής.
Μάθημα αξιοπρέπειας, ήθους και καθήκοντος από την ...μαθήτρια (!) ενός πανάξιου προέδρου.

Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα αφορά τα τρόφιμα;


Ο κόσμος βιώνει μια τεράστια διατροφική κρίση. Κάποιοι ερευνητές, μάλιστα, λένε ότι η έλλειψη τροφίμων θα παρουσιαστεί ακόμα νωρίτερα, μέχρι το 2030.

Οι αιτίες; Ακραία καιρικά φαινόμενα όπως οι πλημμύρες και οι ξηρασίες, οι οικονομικές δυσκολίες και οι πολιτικές αναταραχές στις αναπτυσσόμενες, όπως και η επέκταση των αγροτικών βιομηχανιών.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 20-2-2015


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη και τη Θράκη και παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες περιμένουμε την...
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες