Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 20-2-2015


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη και τη Θράκη και παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες περιμένουμε την...
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 5 έως 11 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 3 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο έως θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου