Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Την Τρίτη η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ






Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά το τέλος της διαδικασίας. Θυμίζουμε ότι και στην 2η ψηφοφορία απαιτούνται 200 ψήφοι για να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας.

Με 160 "ναι" στον Σταύρο Δήμα η πρώτη ψηφοφορία- 135 δήλωσαν παρών



Δεν εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Βουλή, κατά την πρώτη ονομαστική ψηφοφορία στην οποία υποψήφιος ήταν ο Σταύρος Δήμας.Τον Σταύρο Δήμα ψήφισε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος Βύρωνας Πολύδωρας όπως και ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατσόπουλος στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα 30 βιβλία που άλλαξαν τον κόσμο: Ελληνικό το πρώτο!



Ενα βιβλίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου -κι αυτό το ξέρεις πολύ καλά εσύ, φανατικέ αναγνώστη... Μπορεί όμως ένα βιβλίο να αλλάξει την ιστορία, να επηρεάσει τις ζωές ολόκληρων γενεών, να αλλάξει όχι μόνο κάποιους ανθρώπους αλλά τον κόσμο συνολικότερα; Η απάντηση είναι θετική. Φυσικά και μπορεί...

Ο δήμαρχος Αίγινας μιλάει για τους αεροψεκασμούς (Βίντεο)


Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία του κ. Δημήτρη Μούρτζη με τον κ. Wayne Hall για τους αεροψεκασμούς. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο you tube.

Τι σημαίνει, όταν λέμε, σε κάποιον: “σου εύχομαι αρκετά”….



arketa

«Σε έναν αερολιμένα, είδα έναν ηλικιωμένο πατέρα να αποχαιρετά την κόρη του που έφευγε με το αεροπλάνο. Λίγο πριν η κοπέλα απομακρυνθεί από κοντά του, στάθηκε για λίγο σιωπηλός, την κοίταξε και της είπε με συγκινημένη φωνή: «Σ αγαπώ! ..Σου εύχομαι αρκετά!»

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Vous permettez monsieur Adamo 1964


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Δείτε τι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε σήμερα με 1000 δραχμές σε σχέση με το 1999




Ιδού ένα χιλιάρικο, η περίφημη «χήνα» που λέγαμε και τότε.

Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999, σε μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα;

Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.

Έχεις σκεφτεί πώς βάζουμε ολόκληρο φρούτο σε μπουκάλι;;

....να το κόλπο.....

Η ολλανδική κυβέρνηση αρνείται να βοηθήσει τους άστεγους μετανάστες που ζουν στους παγωμένους δρόμους



Εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών κάλεσαν την Ολλανδία να παράσχει κατεπειγόντως καταφύγια για τους άστεγους παράνομους μετανάστες φέτος τον χειμώνα, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να μένουν οι άνθρωποι έξω στο κρύο και μάλιστα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Αμφίπολη στις δέκα κορυφαίες ανακαλύψεις του 2014



Ήταν το θέμα που συγκίνησε όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά το παγκόσμιο κοινό, τη χρονιά που πέρασε. Οι σπουδαίες ανακαλύψεις στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης και ο πανέμορφος τάφος που ήρθε στο φως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την αρχαιολογική ανασκόπηση του 2014 της κορυφαίας στο αντικείμενο ιστοσελίδας archaeology.org.

Το Βερολίνο αδειάζει τον "τρομοκράτη" Σαμαρά. "Οι δημοκρατικές εκλογές σε μία χώρα δεν αποτελούν κίνδυνο"


Την άποψη της γερμανικής κυβέρνησης ότι οι δημοκρατικές εκλογές σε μια χώρα δεν αποτελούν κίνδυνο, μετέφερε με δηλώσεις του, ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Εργαστήριο Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων από τον Δ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης



O Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης διοργανώνει Εργαστήριο δικτύωσης μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι) με προσκεκλημένους εκπροσώπους Αναπτυξιακών Συμπράξεων που υλοποιούν προγράμματα ΤοπΣΑ και ΤοπΕΚΟ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 17-12-2014


Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014. Καταιγίδες που πιθανό να είναι κατά τόπους έντονες, θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν...

Χελώνα βοηθάει το ταίρι της να σταθεί στα πόδια της – ΒΙΝΤΕΟ

Χελώνα βοηθάει το ταίρι της να σταθεί στα πόδια της – ΒΙΝΤΕΟ
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συμβεί σε μία χελώνα που βρίσκεται στη φύση αν αναποδογυρίσει με το καβούκι της; Στην περίπτωση που έχει ένα ταίρι, το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό που κατέγραψε κάμερα στον ζωολογικό κήπο της Τάιπει.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Και όμως: Ο καφές μπορεί να προσφέρει καλύτερο ύπνο!



Έχουμε συνδυάσει τον καφέ και γενικότερα την καφεΐνη με το πρωινό ξύπνημα και την υπερδιέγερση του οργανισμού. Μια έρευνα, ωστόσο, που έγινε στην Ιαπωνία, δείχνει ότι ο καφές, εκτός από το να μας "ξυπνάει", μπορεί να μας βοηθήσει και να κοιμηθούμε καλύτερα.

Μεγάλη απάτη με αγγελίες ενοικίασης ακινήτων μέσω διαδικτύου



Κώδωνα κινδύνου έχει σημάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ανάρτηση αγγελιών στο διαδίκτυο, με παραπλανητικό περιεχόμενο, που παρουσιάζουν δήθεν ευκαιρίες ενοικίασης κατοικιών, από ιδιώτη σε ιδιώτη, στο εξωτερικό και την Ελλάδα.