Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εργαστήριο Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων από τον Δ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης



O Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης διοργανώνει Εργαστήριο δικτύωσης μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 12, Αμπελόκηποι) με προσκεκλημένους εκπροσώπους Αναπτυξιακών Συμπράξεων που υλοποιούν προγράμματα ΤοπΣΑ και ΤοπΕΚΟ.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις που αναπτύσσονται από τις Αναπτυξιακές Συμπράξεις που υλοποιούν έργα ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, την ανάδειξη θετικώνσημείων και προβλημάτων – δυσκολιών και την ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας και κοινής δράσης για την προώθηση ανέργων στην απασχόληση και επιχειρηματικότητα.
Το εργαστήριο υλοποιείται στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Τοπικό Σχέδιο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Θεσσαλονίκη» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία Δυτικής Θεσσαλονίκης».
Η δράση εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ – «Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 3: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου