Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το Θαύμα της ζωής!!!



                Βίντεο αρκετά ρεαλιστικό για το πως γεννιέται ο άνθρωπος!!


Προσοχή! Δείτε τι σας συμβαίνει αν είστε διαρκώς κουρασμένοι






Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι διαμαρτύρονται ότι έχουν ένα διαρκές αίσθημα κόπωσης 
και εξάντλησης, ακόμα και όταν δεν έχουν κάνει κάποια κουραστική/επίπονη δραστηριότητα.

Ενας «οικονομικός δολοφόνος» ομολογεί…«Ετσι εκτελέσαμε την Ελλάδα»








Πως η Ελλάδα και άλλες χώρες της ευρωζώνης έγιναν τα θύματα «οικονομικών δολοφόνων» και παγιδεύτηκαν στον φαύλο κύκλο του χρέους;
Ένας πρώην «οικονομικός δολοφόνος», ο Τζον Πέρκινς, περιγράφει το …

Video ΣΟΚ: Νεαρή Ρωσίδα έχει κάνει χρήση του φτηνού ναρκωτικού «Άλατα Μπάνιου» - Εικόνες που σοκάρουν

1




Η νεαρή Ρωσίδα στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει μόλις κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού «Άλατα Μπάνιου». Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο θα σας κόψουν την ανάσα από τις επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό η χρήση αυτού του ναρκωτικού…

Ομαδική βάφτιση Χριστιανών στην Κορυτσά




Ένα ευχάριστο γεγονός για όλους τους ορθοδόξους όπου και αν βρίσκονται συνέβη σήμερα το πρωί στην Κορυτσά. Μια ομάδα πιστών (42 άτομα) από Θεσσαλονίκη, μέλη χριστιανικών αδελφοτήτων και διάφορων Συλλόγων (ΣΦΕΒΑ κ.α) έγιναν ανάδοχοι των 21 παιδιών από την Πολένα Κορυτσάς.

ΦΩΤΟ: "Θεατράλε" διαμαρτυρία της Ένωσης πεζών για τα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Με θεατρικά, ηθοποιούς και μίμους παρουσιάσε σήμερα στην πεζοδρομημένη παραλία Θεσσαλονίκης η Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών την έλλειψη σεβασμού όσων τοποθετούν λανθασμένα τα τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών. Η παράσταση δίνεται για τέσσερις ημέρες, από τις 20 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, για δυο-τρεις ώρες από τις 12 το μεσημέρι, από ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας "NόVAN theatre group".

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποηθεί το ερχόμενο Σάββατο για την τιμή των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αύξηση στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 11:30πμ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους, από την Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών. Η προαναφερθείσα επιτροπή κα-λεί τους πολίτες στη διαμαρτυρία του Σαββάτου, ενώ διοργανώνει και ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το ζήτημα του ΟΑΣΘ την Πέμπτη στις 7:00μμ. στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων. Διαβάστε αναλυτικά την αναοκοίνωση:

Μοναδικό ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Αμφίπολη




Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Αμφίπολη, είχε γυριστεί στο πλαίσιο των εκπομπών Αρχαιολογικές Ξεναγήσεις, και είχε καταγράψει όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για αυτόν το σημαντικό τόπο.

Μεγάλη υπομονή θα χρειάζεται στον περιφερειακό το επόμενο διάστημα







Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν από τις αρχές Οκτωβρίου στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και ειδικά στο δυτικό τμήμα της. Η επικοινωνία των δυτικών περιοχών μέχρι το τέλος του 2015 θα γίνεται μετ’ εμποδίων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στους ανισόπεδους κόμβους του δυτικού τμήματος της περιφερειακής και ειδικά για να κατασκευαστεί η νέα γέφυρα πάνω από την «αερογέφυρα» της οδού Λαγκαδά.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Αποκαλύφθηκαν προκαλώντας παγκόσμιο θαυμασμό οι ολόσωμες καρυάτιδες στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης





Άναυδοι έχουν μείνει οι αρχαιολόγοι από τις ολόσωμες καρυάτιδες. Παγκόσμιο θαυμασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις από τις ανασκαφές στον τύμβο της Αμφίπολης. Το Υπουργείο Πολιτισμού αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση εντός ολίγου και πιθανότατα και νέες φωτογραφίες από τις καρυάτιδες, που πλέον έχουν αποκαλυφθεί στο σύνολό τους.

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες: Αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες (ΦΩΤΟ)






Αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες του τάφου της Αμφίπολης, με την αφαίρεση τριών σειρών από τους πωρόλιθους του τοίχου σφράγισης, μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο. Οι Καρυάτιδες έχουν ύψος 2,27μ., φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις.

Το τέλος του μύθου της κρύας μπίρας;








Γευσιγνώστης σπάει το μύθο της κρύας μπίρας...
Υποστηρίζει ότι είναι κόλπο της βιομηχανίας για να κρύψει την κακή ποιότητα του ποτού
«Μπίρα» και «παγωμένη» είναι δυο λέξεις που πάνε πάντα μαζί, σαν τον Abbott και Costello!

O βασιλιάς και τα γεράκια


γεράκι






Μια μέρα έκαναν δώρο σε ένα τρανό βασιλιά δύο νεογέννητα γεράκια και εκείνος αμέσως τα έδωσε για να τα εκπαιδεύσουν. Μετά από κάποιο καιρό, ο εκπαιδευτής είπε στον βασιλιά πως το ένα από τα δύο μικρά γεράκια είχε ήδη εκπαιδευτεί και πετούσε.

Υποδεχθείτε το Φθινόπωρο με ένα Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής







Tην επόμενη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στη 1.00 μ.μ. οργανώνεται μεσημεριανό γεύμα στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα διαφορετικό κυριακάτικο μεσημεριανό στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής και να επισκεφτείτε το Πρατήριο Προϊόντων που θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και τι δεν κάνει το αλουμινόχαρτο!!! Δείτε μερικά κολπάκια!!!





Με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου κουζίνας μπορείς να κάνεις πολλά και απίστευτα!Μπορείς να:



• Αφαιρέσεις τη σκουριά από τις επιχρωμιωμένες επιφάνειες του αυτοκινήτου σου. Τσαλάκωσε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (από την γυαλιστερή του πλευρά) και τρίψε με αυτό το σημείο του μετάλλου που έχει σκουριάσει. (Προσοχή μην παρασυρθείς και τρίψεις πλαστικές γυαλιστερές επιφάνειες που μοιάζουν με μεταλλικές).

Πεζόδρομος και σήμερα η Λεωφόρος Νίκης








Στην πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης προχωρά σήμερα Κυριακή 21/9 ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από τις 11.00΄έως τις 17.00', στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο». Η κυκλοφορία θα διακοπεί στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης, μεταξύ της οδού Βενιζέλου και του Λευκού Πύργου. Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, θα αμφιδρομηθεί η οδός Δημοσθένους, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την Λεωφόρο Νίκης.

Τι αλλάζει για τους μαθητές της Γ' Λυκείου -Νέα δεδομένα για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι αλλάζει για τους μαθητές της Γ' Λυκείου -Νέα δεδομένα για την είσοδο σε ΑΕΙ κ




Αλλαγές ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας για τους μαθητές της Γ' Λυκείου. Τα νέα δεδομένα αφορούν...
μαθήματα που μπαίνουν στο πρόγραμμα, αλλά και τις ώρες διδασκαλίας σε αυτά που είναι ήδη σε αυτό.

Λύσεις στους γρίφους του ΕΝΦΙΑ


Λύσεις στους γρίφους του ΕΝΦΙΑ

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Τέσσερα Χρόνια Μνημονίου σε 24 Φωτογραφικά Κλικ






Κάθε ελληνική οικογένεια βιώνει με τον δικό της τρόπο την κρίση. Ανεργία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, χαράτσια, φόροι και αυξήσεις στα βασικά αγαθά έχουν προκαλέσει απόγνωση στις ελληνικές οικογένειες.

Πόσες ώρες χάνουν από τη ζωή τους οι Έλληνες περιμένοντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;







Ατελείωτες ώρες αναμονής και επιμονής περνούν οι Ελληνες στις στάσεις των Μέσων Μεταφοράς με τη χώρα μας να κατατάσσεται στη 4η θέση παγκοσμίως για το χαμένο χρόνο περιμένοντας τα ΜΜΜ.