Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Προσέξτε το!!Πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε όταν είναι… αργά








Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν, αυτά για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο. .....
1. Μακάρι να είχα το κουράγιο να ζήσω μια ζωή αληθινή για μένα και όχι τη ζωή που προσδοκούσαν οι άλλοι από εμένα

Γεμάτη εκπλήξεις φέτος η ΔΕΘ



Συναυλίες, ακροβατικά και… CERN στη ΔΕΘ

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη



Μπορεί η 79η ΔΕΘ να δημιουργεί -με τους 1000 εκθέτες της- τη «μαγιά» για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά η επιχειρηματική της διάσταση δεν είναι η μόνη: χιλιάδες από τους αναμενόμενους 200.000 επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Hit the road Jack! Ray Charles

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΤΩΡΑ- Ενημέρωση για το τραγικό συμβάν στο Αγιον Ορος







Σοβαρό δυστύχημα στο Αγιον Ορος, νεκρός ο μοναχός

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο πυροσβέστες -Πυροσβεστικό όχημα και αυτοκίνητο έπεσαν σε χαράδρα στο Aγιο Oρος

Σχέδιο ενοποίησης όλων των φορέων κύριας ασφάλισης - Σε ένα Ταμείο 11 εκατ. ασφαλισμένοι




Σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα όρθιο...!ΑΛΕΞ
Σε νέο κύμα συγχωνεύσεων στο ασφαλιστικό προβαίνει το υπουργείο Εργασίας, καθώς από το 2017 περισσότεροι από 11 εκατομμύρια ασφαλισμένοι θα υπάγονται σε ένα μόνο Ταμείο.

7 Χρόνια Γάμου (ταινία)



efenpress.gr

Πως οι κλέφτες μαθαίνουν το PIN του τραπεζικού σας λογαριασμού-μέτρα προστασίας (Βίντεο)








Με το να κρύβετε το πληκτρολόγιο την ώρα που γράφετε τον κωδικό σας δεν είστε πλέον προστατευμένοι, καθώς οι κλέφτες έχουν την τεχνολογία με το μέρος τους. Δείτε ποια είναι τα νέα κόλπα που χρησιμοποιούν και πώς να προστατευθείτε.

Ιατρικές υπηρεσίες στα Δωδεκάνησα από το Π.Ν



    




Σε νησιά των Δωδεκανήσων  περιοδεύει από εχθές   έως τις 11 Σεπτεμβρίου το πλοίο γενικής υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού «Προμηθεύς», παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους τους.

ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόταση για "ελληνοποίηση" της Κριμαίας από Ρώσους φιλέλληνες: "Να μετονομαστεί σε Ταυρίδα"






Ρώσοι φιλέλληνες θέλουν να μετονομασθεί η Κριμαία σε Ταυρίδα, "ελληνοποιώντας" έτσι την στρατηγική χερσόνησο. Πρόκειται για σχεδιασμό που ηδη βρίσκεται σε εφαρμογή και αναδεικνύει τον σεβασμό που νιώθουν οι Ρώσοι για τους ομόδοξους Έλληνες, αλλά όχι φυσικά για την ελληνική κυβέρνηση.

ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ





   

 Επί ώρες δεμένος διεφθαρμένος πολιτικός σ΄ ένα στύλο, απ΄ τους πολίτες
    Επί ώρες δεμένος σ΄ένα στύλο, απ΄ τους πολίτες της Μάτα Γράντε της πολιτείας Αλαγόας, στη Βραζιλία.

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για Αμφίπολη: Είναι η πρώτη φορά που μια ανασκαφή διεξάγεται με όρους και χρόνους τηλεοπτικούς!






Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί πολιτικούς όλου του φάσματος και δημοσιογράφους να αφήσουν την αρχαιολογική έρευνα να διεξαχθεί σύμφωνα με την επιστημονική δεοντολογία, και ζητά από την πολιτική ηγεσία να προβεί στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να απολαύσουν τα μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι σε ολόκληρη την Επικράτεια την αντιμετώπιση που - σωστά - έχει το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ μετά από 2,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ

Πέρασε η ρύθμιση για τους αιώνιους φοιτητές -Ποιοι διασώζονται και ποιοι διαγράφονται

Πέρασε η ρύθμιση για τους αιώνιους φοιτητές -Ποιοι διασώζονται και ποιοι διαγράφονται


Υπερψηφίστηκε η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για τους αιώνιους φοιτητές. Κερδισμένοι είναι όσοι είχαν συμμετάσχει σε εξετάσεις σε τουλάχιστον μια εξεταστική περίοδο κατά τα δυο προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη ή υπέβαλλαν την σχετική δήλωση μαθημάτων για συμμετοχή στις εξετάσεις και δεν θα χάσουν τη φοιτητική ιδιότητά τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Προσλήψεις στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης






Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού — ΥΠ.ΠΟ.Α.), προκηρύσσει είκοσι έξι (26) συνολικά θέσεις καθηγητών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ως καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015.

Χρόνο με τον χρόνο η Θεσσαλονίκη φθίνει


Χρόνο με τον χρόνο η Θεσσαλονίκη φθίνει







Από τον αθλητισμό στον Τύπο και από τον καλλιτεχνικό τομέα στην πολιτική σκηνή. 
Χρόνο με τον χρόνο η Θεσσαλονίκη χάνει τη λάμψη της, και ο χαρακτηρισμός της ως συμπρωτεύουσας μάλλον φαίνεται ως αστεϊσμός. Προσπαθώ να ανακαλύψω τομέα στον οποίο η Θεσσαλονίκη να εξακολουθεί να διατηρεί την παλαιά της θέση.

Ισότιμα τα πτυχία και μεταπτυχιακά που χορηγούνται από Διεθνείς Οργανισμούς







Ως ισότιμα θα αναγνωρίζονται τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που έχουν χορηγηθεί από Διεθνείς Οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα, όπως προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

ΕΣΠΕΚΜ: Όλοι οι Στρατιωτικοί την Παρασκευή στο Λευκό Πύργο







Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τους Έλληνες Στρατιωτικούς η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση 

ΕΠΙΚΑΙΡΟ μετά από 2,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πολυγύρου



Στον ορισμό των νέων αντιδημάρχων προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. Πρόκειται για τους Χρήστο ΒορδόΔημήτριο ΖαγγίλαΓεώργιο Ματέα,Αλέξανδρο Λακρό και Δημήτριο Κοντογιώργη με θητεία από01.09.2014 μέχρι 31.03.2017.