Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΣΠΕΚΜ: Όλοι οι Στρατιωτικοί την Παρασκευή στο Λευκό Πύργο







Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τους Έλληνες Στρατιωτικούς η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση 

"Ο αγώνας των Στρατιωτικών ενάντια στα μνημόνια, τις περικοπές και της πλήρους υποβάθμισης της υπηρεσιακής μας προσφοράς, τώρα ξεκινά!!! Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας, είναι υποχρεωμένα πια να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς». Οι αγώνες των Στρατιωτικών πρέπει να σταματήσουν πλέον να γίνονται στα τηλεοπτικά στούντιο και πιστοί στον όρκο που δώσαμε, να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας δίνοντας το παρόν μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο Λευκό Πύργο, στέλνοντας χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει των εξαγγελιών του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί παλεύουμε για την άρση των μισθολογικών αδικιών και την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί ζητούμε τη διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί.
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί αγωνίζονται για την ενίσχυση του αξιομάχου των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και του φρονήματος και να δοθεί ένα τέλος στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων απέναντι μας.
Την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00, δίνουμε όλοι οι Στρατιωτικοί, με πολιτική περιβολή, αγωνιστικό “παρόν” στο Λευκό Πύργο μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον κ. Πρωθυπουργό της Χώρας. Σε αυτή μας την αγωνιστική προσπάθεια πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, στέλνοντας τα αναγκαία μηνύματα σε εκείνους που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα και χαράζουν πορεία για μας, χωρίς εμάς! Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς εξαρτάται το μέγεθος της πίεσης που μπορούνε να ασκήσουμε, μέχρι την τελική δικαίωση μας!!!"
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου