Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Νοσταλγική καλημέρα…!

BsH-JHIIEAEJ4McΝοστάλγησα το ξύπνημα το ασφαλές, αυτό που σου προσδίδει η γνώση ότι η Πατρίδα σου είναι σε χέρια ελληνικά!

Βαρυχειμωνιά στη νότια Αυστραλία


Βαρυχειμωνιά στη νότια Αυστραλία

Κοινή γραμμή για το δημοψήφισμα πρότεινε ο Καμμένος σε Τσίπρα-Κουβέλη

Κοινή γραμμή για το δημοψήφισμα πρότεινε ο Καμμένος σε Τσίπρα-ΚουβέληΤην παρουσία του κόμματος στη Βουλή σε επίπεδο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, θα προτείνει ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την αυριανή συνεδρίαση της Βουλής σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ, θα εξηγήσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την «αντισυνταγματικότητα» της κυβερνητικής επιλογής για τη ΔΕΗ, και στη συνέχεια, θα αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!..


    

 Κυριολεκτικά όμως!
     Γιατί, ενώ η πολυδιασπασμένη, και γι αυτό αδύναμη αντιπολίτευση λαλεί η κάθε της πλευρά τον δικό της χαβά μέσα (κι έξω) από την Βουλή,
     ..οι δυό συνεταίροι της κυβέρνησης του αίσχους,χορεύουν τον τσάμικο της προδοσίας, στον σκοπό που τους παίζουν Σόϊμπλε, Γιούνκερ, Λαγκάρντ, και λοιποί τοκογλύφοι!

Έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???



          Δεν είναι "αστικός νεοφιλελευθερισμός", είναι οικονομική δικτατορία...
Οταν η Εφορία μπορεί να μπαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς ιδιωτών - με την επικύρωση του Συμβουλίου της Επικρατείας!

- από ηλεκτρονικό παράθυρο και να μην κατάσχει μόνο το οφειλόμενο ποσό (ή την οφειλόμενη, ύστερα από ρύθμιση, δόση),
αλλά να παίρνει περισσότερα, τότε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια μορφή "οικομικής δικτατορίας"!

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη Δευτέρα

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στα... χνάρια των ΗΠΑ η ΕΛΑΣ- Προσέλαβε hackers στις υπηρεσίες της

Το παράδειγμα των ΗΠΑ αποφάσισε να ακολουθήσει η ΕΛΑΣ, κάνοντας δυο πρώην... crackers, νόμιμους hackers στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Σύμφωνα με το Protothema.gr, οι πρώην «παράνομοι» έγιναν... νόμιμοι ερευνητές, προσφέροντας οικειοθελώς και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην πάταξη κάθε μορφής διαδικτυακού εγκλήματος.

Για τον "αντιστασιακό" κύριο Παπούλια

Για τον "αντιστασιακό" κύριο Παπούλια: Πρόεδρος για τον λαό ή για τους τραπεζίτες;


Δωρεάν διακοπές μέσω κοινωνικού τουρισμού - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιες οι προϋποθέσεις

Την επόμενη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, εκτός απροόπτου, αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ. Τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού θα δοθούν σε 120.000 δικαιούχους και το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου 2014 έως και τις 30 Μαΐου 2015.

Eurostat: Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας


Eurostat: Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

The Sound of Silence Simon and Garfunkel

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

"Συζητήσεις για τη μείωση του ΦΠΑ στο 18%"

mixalosadfΣε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), οι συζητήσεις για τη μείωση του ΦΠΑ στο 18%. Σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση 18 επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας

Αρκεί να μη γίνουμε Αργεντινή!


Η κρυφή γεωμετρία της Σχολής των Αθηνών του Ραφαέλο

Δουλεύεις σε υπολογιστή; Ακολούθησε αυτά τα 6 κόλπα για να γίνεις πιο παραγωγικός

Μπορεί να δουλεύετε με τις ώρες μπροστά από μία οθόνη και να μην μπορείτε να αποδώσετε τα αναμενόμενα...
Ο,τι κι αν ευθύνεται, μπορείτε να γίνεται άμεσα πιο παραγωγικοί αν ακολουθήσετε στην καθημερινότητά σας τις παρακάτω συμβουλές:

LNG, Ρεβυθούσα και αποστάσεις.

Του Νίκου Λυγερού 

Επειδή ακούγονται πολλά αυτή την περίοδο για το LNG, είναι καλό να έχουμε στο μυαλό μας και μερικά βασικά στοιχεία. Το LNG είναι υγροποιημένο φυσικό αέριο που μεταφέρεται μέσω ειδικών καραβιών.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


                                                  
                                  Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καναδάς: Περικοπές στα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ


Καναδάς: Περικοπές στα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ





Σταδιακή μείωση που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάργηση της επιχορήγησης για τη μεταφορά μαθητών αποφάσισε για τα ελληνόφωνα σχολεία «Σωκράτης - Δημοσθένης» της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ) το υπουργείο Παιδείας, Αναψυχής και Αθλητισμού του Κεμπέκ (MELS).

Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τα ιδιωτικά σχολεία του Κεμπέκ ότι ανάμεσα στις περικοπές που έχουν προγραμματισθεί από την παρούσα κυβέρνηση,

Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: To είπε... «ο Παπανδρέου... η βλακεία.. και...»-video

 Αν δεν υπάρχουν υπεύθυνοι και από βλακεία οδηγήθηκαν στην αγκαλιά της τρόικας και του μνημονίου τότε να παραδεχθούν την πολιτική βλακεία τους και όσοι το έπραξαν να πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παίζουν ακόμη ρόλο στην πολιτική μας ζωή.

Κινητοποιήσεις στην Κρήτη για τα χημικά

Κινητοποιήσεις στην Κρήτη για τα χημικάΤην απόφαση να προχωρήσουν σε πανελλαδική εβδομάδα δράσης που θα περιλαμβάνει και τριήμερο αποκλεισμό της ΝΑΤΟϊκής βάσης της Σούδας πήραν φορείς από όλη την Κρήτη, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.