Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κοινή γραμμή για το δημοψήφισμα πρότεινε ο Καμμένος σε Τσίπρα-Κουβέλη

Κοινή γραμμή για το δημοψήφισμα πρότεινε ο Καμμένος σε Τσίπρα-ΚουβέληΤην παρουσία του κόμματος στη Βουλή σε επίπεδο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, θα προτείνει ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την αυριανή συνεδρίαση της Βουλής σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ, θα εξηγήσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την «αντισυνταγματικότητα» της κυβερνητικής επιλογής για τη ΔΕΗ, και στη συνέχεια, θα αποχωρήσουν από την αίθουσα.
Αυτή είναι η στάση που θα προτείνει απόψε στις 21:30 ο κ.Καμμένος στη συνεδρίαση των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που μετέχουν στο Α' θερινό Τμήμα.
Η δεύτερη πρόταση που θα εξεταστεί θα είναι η πλήρης απουσία του κόμματος από τη Βουλή και η αποχή από την ψηφοφορία.
"Παραβίαση του Συντάγματος"
 Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος είχε το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο θα επικοινωνήσει και το βράδυ μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ενώ το απόγευμα επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη προτείνοντάς τους μια κοινή γραμμή. Αργότερα αναμένεται να επικοινωνήσει και με τον γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα για το ίδιο θέμα.
 Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «υπάρχει θέμα σοβαρό, αφού έχουμε παραβίαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής», ενώ όπως είπε ο ίδιος σε στενό συνεργάτη του, με τον κ. Κουβέλη συζήτησαν και «για την επίθεση που δέχονται τα κόμματά τους, με τις "αποστασίες" των βουλευτών».
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου