Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Καιρός:για Σάββατο 14 Απριλίου 2018Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε τo Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Τις θερμές ώρες της ημέρα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο κύκλος του θυμούΟ Μανώλης πήγε στη δουλειά του αργοπορημένος. Ο εργοδότης του είχε τα νεύρα του γιατί ακυρώθηκε μια συμφωνία. Βλέποντας τον Μανώλη καθυστερημένο, ξέσπασε τον θυμό του. Τον αποκάλεσε ουρλιάζοντας «άχρηστο», «τεμπέλη» και «αχάριστο». Ο Μανώλης θύμωσε πάρα πολύ με τους χαρακτηρισμούς του αφεντικού του, όμως δεν αντιμίλησε. Μέσα του συνέβη μια έκρηξη η οποία δεν μπορούσε να εκδηλωθεί.

Η 2η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων στη ΔράμαΣε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται τα στελέχη και οι εθελοντές του "Πελίτι", για τη διοργάνωση της 2ης Ολυμπιακής Γιορτής Σπόρων και της 18ης Γιορτής Σπόρων του "Πελίτι", που φέτος θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα, το τριήμερο 11 με 14 Απριλίου στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Γιατί αυτές είναι οι 10 πιο ασφαλείς χώρες για να ζήσει κανείς εάν ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος


Τρομολαγνικό σενάριο ή σημείο των καιρών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι μπορεί να ξεσπάσει ο Γ′ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο Independent βασίστηκε στο Global Peace Index 2017, και παρουσιάζει τις 10 καλύτερες χώρες για να ζει κάποιος στην περίπτωση που αυτό το τρομακτικό σενάριο γίνει πραγματικότητα.

Αποτύχατε , μας ξεφτιλίζεται, αναλαμβάνουμε την ελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τον δικό μας τρόπο...


Aπό: ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Διαπιστώσατε ότι μετά την σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας η Τουρκία σταμάτησε να υποβάλλει αιτήματα για έκδοση των 8 Τούρκων πραξικοπηματιών κατ αυτήν, που κρατούνται διοικητικά στην Ελλάδα ;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μαθητές της μουσουλμανικής μειονότητας φωτογραφήθηκαν με σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»...


Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι μέσω αυτή τη φορά μαθητών μειονοτικών σχολείων της Θράκης.

Συγκεκριμένα, σε εκπαιδευτική εκδρομή με χρηματοδότηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, οι μαθητές των μειονοτικών σχολείων επισκέφθηκαν αλυτρωτικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και φωτογραφήθηκαν με φόντο την σημαία της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.

Καλά Κάνουμε Και Στέλνουμε Στρατό Στα Σύνορα. Τις Πόλεις Μας Όμως Ποιος Θα Τις Φυλάξει

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Περπατάς στους δρόμους των Αθηνών και όχι μόνο στο κέντρο και θα νοιώσεις ότι βρίσκεσαι στην Ασία; 

Οι πολιτικές των ανοικτών συνόρων και η πολιτική γραμμή ότι στο ΑΙΓΑΙΟ δεν υπάρχουν σύνορα μόνο αλτρουισμός « πέτυχαν διάνα» ; 

Χιλιάδες πολίτες δεν θα φορολογηθούν φέτος με βάση τα τεκμήρια - Δείτε ποιοί


Γλιτώνουν και φέτος τη φορολόγηση με βάση τα τεκμήρια και από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους χιλιάδες φορολογούμενοι με περιστασιακή απασχόληση.

Το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή τη διάταξη με την οποία προβλέπεται ότι οι φορολογούμενοι οι οποίοι απέκτησαν το 2017 εισοδήματα μέχρι 6.000 ευρώ από τις περιστασιακές τους απασχολήσεις και οι οποίοι βαρύνονται

Αναδρομικά τεσσάρων ταχυτήτων για 820.000 συνταξιούχους

Αναδρομικά τριών… ταχυτήτων «κλειδώνουν» για επικουρικές και κύριες συντάξεις λίγους μήνες πριν έρθει το μεγάλο «ψαλίδι» έως 18% τον Δεκέμβριο του 2018.

Επιστροφές από τις παράνομες μειώσεις επικουρικών με το νόμο 3986 έχουν λαμβάνειν πάνω από 220.000 συνταξιούχοι με ποσά από 207 ευρώ έως 1.035 ευρώ.

Ο Δ. Θεσσαλονίκης παύει τη διοικητική υποστήριξη στο Δ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης


undefined

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι από την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, έπαυσε η διοικητική υποστήριξη που παρείχε στα πλαίσια του “Καλλικράτη” Ν.3852/2010 προς το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Η παύση αυτή σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που αφορούν:
α) τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας μονάδων παιδικής πρόνοιας από ιδιώτες ή φιλανθρωπικά σωματεία,

Το αφορολόγητο για ανέργους, φοιτητές και πρόσωπα με περιστασιακά εισοδήματα

Το υπουργείο Οικονομικών συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2015/2366/ΕΕ για τις υπηρεσίες πληρωμών και άλλες διατάξεις», διάταξη σύμφωνα με την οποία θα φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών -και άρα θα έχουν το αφορολόγητο - φυσικά πρόσωπα
με χαμηλά εισοδήματα, άνεργοι, φοιτητές ή όσοι έχουν λάβει περιστασιακά εισοδήματα μέσα στο 2017.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/4/2018

                                                           

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων