Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μαθητές της μουσουλμανικής μειονότητας φωτογραφήθηκαν με σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»...


Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι μέσω αυτή τη φορά μαθητών μειονοτικών σχολείων της Θράκης.

Συγκεκριμένα, σε εκπαιδευτική εκδρομή με χρηματοδότηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, οι μαθητές των μειονοτικών σχολείων επισκέφθηκαν αλυτρωτικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και φωτογραφήθηκαν με φόντο την σημαία της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.
Επρόκειτο για 70 Μουσουλμάνους μαθητές λυκείων της Ξάνθης που βρέθηκαν στην Προύσα για να ενημερωθούν για τις σπουδές που μπορούν να ακολουθήσουν σε πανεπιστήμια της χώρας. Τους μαθητές φιλοξένησε ο λεγόμενος αλυτρωτικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης “Τούρκων” δυτικής Θράκης» (BTTDD) , ενώ τον συντονισμό είχε η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», που συστηματικά λειτουργεί ως “Δούρειος Ίππος” της Τουρκίας στην Θράκη.
Στη διάρκεια της παραμονής τους, οι μαθητές επισκέφτηκαν μνημεία και αξιοθέατα της πόλης, όπως το Ουλού Τζαμί, εμπορικά κέντρα αλλά και τα γραφεία BTTDD όπου φωτογραφήθηκαν με μέλη του συλλόγου, μπροστά από χάρτες και σημαίες της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” .Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, τους μαθητές υποδέχθηκε ο πρόεδρος του αλυτρωτικού συλλόγου Αλή Εμίν Λατίφ, λέγοντάς τους: “Καταρχήν σας εύχομαι επιτυχία για τις εξετάσεις που θα δώσετε για το πανεπιστήμιο στους επόμενος μήνες. Οπωσδήποτε ολοκληρώστε τις εργασίες σας, η δυτική Θράκη σας χρειάζεται. Η μητέρα Τουρκία πάντοτε στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει τους Τούρκους της δυτικής Θράκης. Εάν προτιμήσετε τα εδώ πανεπιστήμια πάντοτε ως σύλλογος θα βρισκόμαστε δίπλα σας. Στηρίξτε την γλώσσα σας, την ταυτότητα σας και την θρησκεία σας¨.


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου