Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Καιρός:για Τρίτη 3 Απριλίου 2018



Την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 αναμένεται αίθριος καιρός, με αραιές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο που στη συνέχεια θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Να είσαι ο εαυτός σου και οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σου


Να είστε αυθεντικοί, ονειροπόλοι. Ευγενικοί και πεισματάρηδες σε κάποιες περιπτώσεις. Να έχετε την τρέλα σας- σας κάνει μοναδικούς! Να είστε ο εαυτός σας. Πάντα να υπερασπίζεστε την ταυτότητα σας ακόμα και αν δεν αρέσει στους άλλους. Κρατήστε την ουσία σας ανέπαφη και οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπία ένα χαρτονόμισμα

Δείτε στο βίντεο ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που εμποδίζει ένα χαρτονόμισμα να εκτυπωθεί. Ο Joe Avella δίνει όλες τις απαντήσεις...

Πέρα από το γεγονός ότι είναι παράνομο να εκτυπώσει κανείς χαρτονομίσματα, ποιο είναι αυτό το χαρακτηριστικό που αποτρέπει ένα χαρτονόμισμα να εκτυπωθεί;

Το Βδέλυγμα Της Ερήμωσης , Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Και Το Τέλος Της Τουρκίας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας ...
Από το 2015 και εντεύθεν ο κ. Ερντογάν αρέσκεται να δίνει θεατρικές παραστάσεις μέσα στο παγκοσμίου πολιτισμικής και πνευματικής αξίας καθίδρυμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. 

Ο λόγος είναι απλός. Είναι ένας καλός θεατρίνος. 

Η προσχεδιασμένη διάλυση την Εθνικής μας οικονομίας. Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε τώρα την έχουν χρεοκοπήσει από παλιά


Η προσχεδιασμένη διάλυση την Εθνικής μας οικονομίας. (Από ταινία του Θόδωρου Μαραγκού)

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε ...

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις 8.166 προσλήψεις στην καθαριότητα των Δήμων



Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 θέσεις εργασίας που αφορούν στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων της χώρας.
Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων,

Φορολογική δήλωση 2018: Τι αλλάζει στη συλλογή αποδείξεων

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το άνοιγμα του Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις του 2018. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στις αλλαγές που έχουν επέλθει στο έντυπο Ε1 για τις αποδείξεις.
Οι κωδικοί 049-050 για τις αποδείξεις: Μετά από δύο χρόνια ενεργοποιούνται και περιλαμβάνουν τις δαπάνες που έγιναν με πλαστικό χρήμα και οι οποίοι εξασφαλίζουν σε μισθωτούς,

Πολιτικοί χωρίς αστυνομικούς


Οι Έλληνες, με δημοψήφισμα, κατήργησαν τη βασιλεία για να ζαλωθούν στην πλάτη τα βάρη χιλιάδων νέων φεουδαρχών

Τράβηξε μια χρυσή αλυσίδα που φορούσα στο λαιμό, με δύο χρυσούς σταυρούς και τη βέρα της θανούσης συζύγου μου». Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του ο 88χρονος συνταξιούχος που αμύνθηκε ενόπλως στην επίθεση των κακοποιών. Η νομοθεσία είναι έτσι σχεδιασμένη στην Ελλάδα ώστε ο γέρων διώκεται για κακούργημα!

Έλεγχοι σε εταιρείες που μετανάστευσαν στη Βουλγαρία

Σαρωτικοί έλεγχοι του Υπ. Οικονομικών για μεταφορές εταιρείες στη Βουλγαρία για εικονικούς ή φορολογικούς λόγους

Το Υπουργείο Οικονομικών θα προσπαθήσει να ελέγξει για ποιούς λόγους οι εταιρείες αυτές μετέφεραν την φορολογική τους έδρα.

Να θυμίσουμε ότι με παλαιότερη Εγκύκλιο του Υπουργείου έχεουν καθοριστεί τα κράτη με προνομιακό φορολογικό καθεστώς για τα έτη 2016 και 2017

Κλειδωμένο το taxis - Μικρή(;) αναβολή για τις φορολογικές δηλώσεις

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα Taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. 
Είναι ενδεικτικό ότι μόλις χθες η φορολογική διοίκηση κάλεσε τι τράπεζες να στείλουν μέχρι τις 2 Απριλίου τον ηλεκτρονικό φάκελο με όλες τις συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι με πλαστικό χρήμα το 2017.

Χρώμα, ήχος, χαρά, επιδόσεις! Ανεπανάληπτη γιορτή του αθλητισμού ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" (φωτογραφίες)

Μια μοναδική εμπειρία άθλησης και ψυχαγωγίας, που έμοιαζε σαν ψέμα αλλά ήταν η ωραιότερη πραγματικότητα, χάρισε αυτή η Πρωταπριλιά στους 20.000 και πλέον δρομείς που έζησαν την ανεκτίμητη αξία της συμμετοχής στον Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!