Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018.



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά, στα βόρεια και μετά το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη περιμένουμε την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, έως τις απογευματινές ώρες.

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη- Έως πότε θα συνεχιστούν τα προβλήματα- ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη, άσκηση σκληρή πίεση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα, καθώς και για να γίνει αναλυτική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Να θυμάστε ότι στη ζωή όλα έρχονται και φεύγουν




 Μάθετε να απελευθερώνεστε: μόνο εσείς γνωρίζετε αυτά που ζήσατε
Η ζωή είναι μια μακρά και περίπλοκη διαδρομή, στην πορεία της οποίας μπορείτε να υποθέσετε ότι όλα τα πράγματα έρχονται, όλα αλλάζουν και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όμως, όσο θαρραλέα γυναίκα κι αν είστε, είστε η μόνη που γνωρίζει τι έπρεπε να περάσετε για να φτάσετε στο σημείο όπου βρίσκεστε σήμερα. Ίσως το αύριο να μην είναι και τόσο εύκολο.

Σχολή Ευελπίδων: Η Διμοιρία Επιδείξεων! Φανταστικό ΒΙΝΤΕΟ για τα 190 χρόνια από την ίδρυση της ΣΣΕ

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο δεν είναι με αλφαβητική σειρά (video)

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο δεν είναι με αλφαβητική σειρά (video)
Τελικά γιατί το πληκτρολόγιο είναι μπερδεμένο και τι είναι αυτό που βοηθάει να γράφουμε;

Η απάντηση είναι κάτω. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί

Ο,ΤΙ THESS: ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Περνάμε μια από τις πιο ίσως η κρισιμότερη περίοδος της ύπαρξης μας σαν κράτος, σαν έθνος και σαν ελληνισμός.

Η μεγάλη εξ ανατολών απειλή δεν είναι πλέον φαντασίωση για κάποιους ειρηνόφιλους κύκλους, αλλά πραγματικότητα και η πολιτική κατευνασμού που θα απομάκρυνε τον κίνδυνο του πολέμου, μας έφερε ακριβώς στα πρόθυρα της πολεμικής σύγκρουσης.

Πώς θα εκτελεστούν τις ημέρες του Πάσχα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε τροποποίηση δρομολογίων προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ημέρες που προβλέπεται μειωμένη επιβατική κίνηση, όπως κάθε χρόνο, όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Πρόκειται για τοπικά δρομολόγια και γραμμές του βασικού άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αυτοί είναι οι 9 σταθμοί του μέλλοντος δυτικά (ΦΩΤΟ)

Της Μαρίας Κουζούφη
Εντός του 2018 ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες για τις επεκτάσεις του μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη, οι οποίες είναι οι αρχαιολογικές εργασίες και οι μετακινήσεις των δικτύων κοινής ωφέλειας, προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να απελευθερωθεί ο χώρος για να ξεκινήσουν οι εργασίες του κανονικού έργου.

Εξοπλισμός στην Ελληνική Αστυνομία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με 14 νέα αυτοκίνητα τύπου SUV, δύο επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων, εννέα μοτοσικλέτες, 35 αστυνομικά αυτοκίνητα, 51 πομποδέκτες και δέκα φορητά ραντάρ εξοπλίζει την Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την προμήθεια των συγκεκριμένων μέσων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για  ενίσχυση της «ενεργητικής οδικής ασφάλειας».

Μαυραγάνης: Αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο του ΚΟΚ θα χάνεται η φορολογική ενημερότητα

"Υπάρχει ένας πολύ ισχυρός συμβολισμός στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ότι για εμάς προέχει, όχι η είσπραξη οποιουδήποτε προστίμου, αλλά το να συμβολίσουμε ότι εδώ προέχει η ανθρώπινη ζωή", δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο FM 104,9", σχετικά με την έναρξη εφαρμογής του νέου ΚΟΚ.

ΑΣΕΠ: Οι πέντε προκηρύξεις μονίμων που θα εκδοθούν άμεσα

Πέντε διαγωνισμοί, μεταξύ αυτών του υπουργείου Δικαιοσύνης και του ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκονται και επισήμως στο τραπέζι του ΑΣΕΠ για την άμεση έκδοση των σχετικών προκηρύξεων.

Το workenter παρουσιάζει επίσημο αποκαλυπτικό έγγραφο, με την υπογραφή του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, που κατονομάζει τους διαγωνισμούς που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν, επιτάσσοντας παράλληλα το σύνολο του μηχανισμού, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/3/2018

                                                                   

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων