Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018



Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το πρωί και από δυτικά προς ανατολικά θα αυξηθούν. Βροχές αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και από το μεσημέρι σε όλη τη χώρα.

Η κουβέρτα του παππού… (Eξαιρετικό)

5Όταν τα γεράματα χτυπάνε την πόρτα… οι άνθρωποι γίνονται βάρος στους νεότερους, έτσι τουλάχιστον πιστεύουν… Και έτσι το βλέπουν κάποιοι. Ξεχνάνε, όμως, ότι τα γεράματα δεν είναι αρρώστια, κάποια στιγμή όλοι θα φτάσουν εκεί. Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις! Σοφή αυτή η παροιμία.
Κανένας δεν αναλογίζεται τα δύσκολα, αυτά που θα ‘ρθουν.
Κανένας δεν καταλαβαίνει ότι ακόμα και τα πιο φυσιολογικά πράγματα για εμάς και οι φυσικές απλές δραστηριότητες στα γεράματα γίνονται με δυσκολία.

Το μοναδικό νησί στον κόσμο που ανήκει από έξι μήνες σε δύο χώρες

Αποκαλείται και Κονφεράνς, λόγω του ότι από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο του 1659 έγιναν πολλές διασκέψεις, μεταξύ εκπροσώπων από τη Γαλλία και την Ισπανία με τελική κατάληξη την υπογραφή της γνωστής Συνθήκης των Πυρηναίων, στις 7 Νοεμβρίου, η οποία έβαλε τη σφραγίδα στη λήξη του Τριακονταετούς Πολέμου.

Εσείς ξέρατε γιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο;; Aν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ !!


Εσείς ξέρατε γιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο;; Aν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ !!

Το φάρμακο της Αγιουρβέδα συνιστά το πόσιμο νερό να αποθηκεύεται σε χάλκινα δοχεία , επειδή πιστεύεται ότι ο χαλκός έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντι-καρκινικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Υπήρξαν ιατρικές μελέτες που δείχνουν τα οφέλη του πόσιμου νερού που αποθηκεύονται σε δοχεία χαλκού…

Δε βιώνουμε μια κρίση, ζούμε μια καταστροφή!


Του Παναγιώτη Περγαντά*

Το 1974 ο Ελληνισμός έζησε την τελευταία καταστροφή της ιστορίας του, με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Την ίδια περίοδο ο Γάλλος μαθηματικός Rene Thom παρουσίαζε την Θεωρεία των Καταστροφών, μια μαθηματική θεωρεία σύμφωνα με την οποία οι απότομες και αναπάντεχες μεταβολές της συμπεριφοράς ενός συστήματος, οφείλονται σε ενδογενείς κυρίως παράγοντες. Σύμφωνα με τον Rene Tom οι εξωγενείς παράγοντες, όπως οι πόλεμοι ή οι πολιτικές αποφάσεις, μπορούν απλώς να επιτείνουν την ενδογενή αιτία που δημιουργεί την καταστροφή.

"Χρυσή" Η Βενζίνη Στην Χώρα Μας - Είμαστε "Πρωταθλητές" Στην Ε.Ε

Φουλάρει… η ακρίβεια στην Ελλάδα, με την αμόλυβδη βενζίνη να διαμορφώνεται στα υψηλότερα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η 
χώρα μας έχει την υψηλότερη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα 27 κράτη - μέλη της ΕΕ. Κατά μέσο όρο διαμορφώθηκε στα 1,55 ευρώ το λίτρο και βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο ύψος με εκείνο της Ολλανδίας (1,554 ευρώ ανά λίτρο). Πρόκειται για τιμοληψίες με ημερομηνία δημοσίευσης στο Παρατηρητήριο της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Κομισιόν την 26η Φεβρουαρίου.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.



ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ

ΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΨΑΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ;

Οι Ελβετοί ψηφίζουν για το αν θα καταργήσουν τα τέλη για δημόσια τηλεόραση


undefined

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι ελβετοί πολίτες ώστε να αποφασίσουν εάν η Ελβετία θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα καταργήσει την υποχρεωτική πληρωμή τελών για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.Το μέσο ελβετικό νοικοκυριό πληρώνει ετησίως 451 φράγκα (περίπου 390 ευρώ) για την κρατική ραδιοτηλεόραση SRG, η οποία παράγει μερικά από τα ποιοτικότερα προγράμματα στην Ευρώπη. Όμως, με την πάροδο του χρόνου έχει δημιουργήσει μία «αυτοκρατορία» μέσων: Δεκαεπτά ραδιοφωνικούς σταθμούς, επτά τηλεοπτικά κανάλια, και πολλά σάιτ.

ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ;;;; ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ-


ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ;;;; ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ-

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ΔΕΝ ορκίστηκαν αλλά "Διαβεβαίωσαν" τα νέα μέλη της κυβέρνησης. 

Χτυπήθηκαν από τους Τούρκους φρουρούς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί; O λόγος που κρύβουν τα πρόσωπά τους


Οι φρουροί των δυο ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στην Τουρκία φέρονται να άσκησαν βια επάνω τους..
Σύμφωνα με αποκλειστικές και  καλά πληροφορημένες πηγές -που επικαλείται η Athens Voice- από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, την οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία,

7 κρίσιμα ερωτήματα για το περιστατικό στον Έβρο

 
Ένα απίστευτο παρασκήνιο παίχτηκε τα τελευταία δύο 24ωρα στο τρίγωνο Αθήνα – Έβρος – Άγκυρα με δύο έλληνες στρατιωτικούς να βρίσκονται στη μέση ενός «πολέμου νεύρων» και τη λογική να έχει χαθεί.
Μαζί της χάθηκε και πολύτιμος χρόνος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σύλληψη των δύο στρατιωτικών από τους Τούρκους με καλύτερο τρόπο. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/3/2018

                                                                  

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων