Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός:για Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.



Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής και βαθμιαία της Κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο περιμένουμε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα ενταθούν αρχικά στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της νύκτας θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Εκτιμάς όλα όσα έχεις; ιστορία με νόημα..



Μια φορά κι έναν καιρό, ένας χασάπης είναι στο μαγαζί του όταν βλέπει με έκπληξη να μπαίνει μέσα ένας σκύλος. Τον κλωτσάει για να φύγει αλλά σε λίγο ο σκύλος πάλι έρχεται. Τότε πάει κοντά του και βλέπει ότι στο στόμα του έχει ένα σημείωμα. Το παίρνει και διαβάζει, «Θα ήθελα παρακαλώ, 12 λουκάνικα κι ένα ποδαράκι αρνίσιο. Ο σκύλος έχει στο στόμα του τα χρήματα».

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ «ΣΚΛΗΡΟ» ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Από σήμερα το πρωί, 23 Φεβρουαρίου, οι βραχονησίδες Ίμια είναι υπό αυστηρή τουρκική κυριαρχική επιτήρηση, καθώς όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, εγκατασταθήκαν στον ναύσταθμο του Gümüşlük απέναντι από το Ίμια τα καινούργια τουρκικά ραντάρ, Morad-1 και έτσι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ούτε… πουλί δεν θα μπορεί να πετάξει πάνω από τα Ίμια χωρίς να πάρει την τουρκική «έγκριση».

Σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Συλλόγος Αττικής



Για ελλείψεις φαρμάκων από την ελληνική αγορά έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος.
Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο κ.Λουράντος, τόνισε: «Υπάρχει θέμα και σήμερα μίλησα με μια εταιρεία που έχει πάρα πολλές ελλείψεις. Μου έλεγαν ότι στα μέσα του Μαρτίου θα φέρουμε το ένα φάρμακο, στα τέλη Μαρτίου το άλλο και μερικές ορμόνες κλπ. Είναι κάποια φάρμακα πολύ σημαντικά για να μην σας μιλήσω για τις αντιθρομβωτικές ενέσεις» τόνισε ο κ. Λουράντος.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ & ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;


Κι ενώ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον νέο μας ανένδοτο με στόχο να ενώσουμε όλους τους δανειολήπτες της χώρας, αναδεικνύοντας την ανάλγητη, ακραία και επιθετική συμπεριφορά των τραπεζών, των τραπεζιτών και της κυβέρνησης, την άψογα στημένη εξαπάτηση και προδοσία εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, παρεμβάλλονται τα εθνικά μας θέματα!

Ένα απέραντο μουσείο η Θεσσαλονίκη - Οι εντυπωσιακές αρχαιότητες του μετρό που θα εκτεθούν στο κοινό


undefined

Όλα τα σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα, που ήρθαν στο "φως" από τις ανασκαφικές εργασίες στους σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν σήμερα στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση με τίτλο “ημερίδα με τίτλο «Και Αρχαία και Μετρό”, στην οποία παρεβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου,

Δείτε αν το όχημά σας είναι (και θεωρείται) ασφαλισμένο

Οδηγίες προς τους πολίτες παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ενόψει νέων ελέγχων για τα ανασφάλιστα οχήματα.

Ο οδηγός συντάχθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα 11 μνημεία που θα φωτίζονται τη νύχτα!

Μέσω ειδικού φωτισμού θα επιχειρήσει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης να αναδείξει έντεκα σημαντικά μνημεία της πόλης, πολλά από οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της UNESCO και εντοπίζονται στον άξονα της οδού Εγνατία.
Πρόκειται για μνημεία που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης, είναι μοναδικής αξίας της βυζαντινής και μεταβυζαντινής εποχής και αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο για τους χιλιάδες τουρίστες αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους της πόλης.

Στους Εισαγγελείς ονόματα 300 γιατρών που δωροδοκήθηκαν την περίοδο 2016-2017



Μεγαλύτερη από την αρχική εκτίμηση των 3 δισ. ευρώ φαίνεται να είναι η ζημιά του Δημοσίου από την υπόθεση των πρακτικών της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, σύμφωνα με νέα δεδομένα που συλλέγουν οι εισαγγελείς Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα, που συνεχίζεται σε ότι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα, φαίνεται να διαθέτει στοιχεία που οδηγούν σε αναθεώρηση προς τα πάνω της ζημιάς του Δημοσίου, η οποία όπως εκτιμάται «είναι πολλαπλάσια« από την αρχικώς εκτιμηθείσα στα περίπου 3 δισ. ευρώ.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ... με τον 14χρονο που γεννά αυγά!

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει οι επιστήμονες στην Ινδονησία με την περίπτωση ενός 14χρονου που γεννά... αυγά. Οι γιατροί ψάχνουν να βρουν με ποιον τρόπο συμβαίνει αυτό, χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να καταλήξουν σε κάποια πρώτη εκτίμηση.

Ανασφάλιστα ΙΧ: Μετά τις 22 Μαρτίου η νέα διασταύρωση



Ανά πάσα στιγμή μετά τις 22 Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα –τη δεύτερη- διασταύρωση για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων.
Η ΑΑΔΕ προχώρησε, ενόψει της νέας διασταύρωσης, στην έκδοση ενός αναλυτικού οδηγού με τις σημαντικότερες ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις για τις πιο συχνές περιπτώσεις προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι ΙΧ στο ζήτημα των ανασφάλιστων (οχήματα που δεν έχουν μεταβιβαστεί, έχουν ασφαλιστεί στο εξωτερικό, έχουν κλαπεί, αποσυρθεί κλπ).

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/2/2018

                                                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων