Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018.



Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με πιθανότητα για κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θεσσαλία και τα δυτικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα ημιορεινά της βόρειας χώρας περιμένουμε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018.

Τι θέλουν να μας πουν οι αναστεναγμοί μας



Λένε πως ο αναστεναγμός είναι ένα απόθεμα αέρα που έχουμε για κάποιον που μας λείπει. Οι αναστεναγμοί λένε πολλά για την συναισθηματική ζωή μας. Είναι μια καθημερινή συνήθεια που μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε τις ταλαιπωρίες του πόνου μας σαν κάποιον που αφήνει όλο τον πόνο της ψυχής του, που προσπαθεί να βρει ανακούφιση σε μια φευγαλέα παρηγοριά όταν όλα πονάνε τόσο πολύ.

Τα τουρκικά τανκς κόλλησαν στο ποτάμι την στιγμή που η ΠΑΝΑΓΙΑ έδειχνε το σημείο ΤΗΣ από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έως τον Έβρο.( φώτο)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Είναι ένα θέμα που μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα και δεν μας αφήνει περιθώρια να το περιγράψουμε ως τυχαία σύμπτωση . 
Την προηγούμενη εβδομάδα οι τούρκοι προσπάθησαν σε προσομοίωση άσκησης τους να διαβούν τον Έβρο. 
Στην έναρξη της άσκησης  και μόλις άρχισαν να βγάζουν τις πρώτες φωτογραφίες για να διαφημίσουν το γεγονός , επειδή εν τω μεταξύ είχε μεσολαβήσει καταρρακτώδης βροχή στην περιοχή της άσκησης, άρχισαν να τους κολλούν μέσα στα λασπόνερα του Έβρου το ένα μετά το άλλο τανκς.

Νηστεία Σαρακοστής: Τι τρώνε και τι όχι για 40 ημέρες όσοι την ακολουθούν

Πρώτη ημέρα της Σαρακοστής και πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν την παραδοσιακή νηστεία από σήμερα κιόλας Καθαρά Δευτέρα.

Αυτοί που κρατούτν τη νηστεία για 40 ημέρες είναι συνήθως άνθρωποι βαθιά θρησκευόμενοι. Από την άλλη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, δεν λείπουν και αυτοί που θεωρούν ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνουν μία διατροφή-αποτοξίνωση, αφού η μεγάλη νηστεία ολοκληρώνεται το Μεγάλο Σάββατο.

ΣΟΚ! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ.



Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι φυσικά καινούριο. ΄Εχουν γίνει βέβαια συζητήσεις επί συζητήσεων επί του θέματος, αλλά απλά και μόνο κουβέντα να γίνεται. Για λύσεις ούτε λόγος. Το αντίθετο μάλιστα. Τα τελευταία χρόνια λόγω και της κρίσης τα αριθμητικά δεδομένα δεν είναι απλά
απογοητευτικά. Είναι ΣΟ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΑ, αφού δείχνουν, να συντελείται μια πραγματική γενοκτονία των Ελλήνων άνευ προηγουμένου. Για να δούμε όμως τι λένε οι αριθμοί:

Όταν υποχωρείς, οι γείτονες γίνονται πιο πολεμοχαρείς. Τι δεν καταλαβαίνεις;;

Από τον Γιώργο Χαρβαλιά

Όταν μία κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να παραχωρήσει το όνομα, την Ιστορία και τον πολιτισμό της Μακεδονίας σε ένα μικρό, πολυεθνικό και εύθραυστο κράτος 2.200.000 κατοίκων, τότε είναι αναμενόμενο να αποθρασύνονται και να διεκδικούν ό,τι θέλουν οι ισχυρότεροι γείτονες.

Η παγίδα της εφορίας στην ιδιοχρησιμοποίηση και τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτων

Εισόδημα από ακίνητη περιουσία δεν είναι μόνο το εισόδημα που αποκτά ο φορολογούμενος από ενοίκια όταν εκμισθώνει μια κατοικία, ένα κατάστημα ή ένα γραφείο. Εισόδημα από ακίνητα θεωρείται και η περίπτωση της ιδιοχρησιμοποίησης αλλά και της δωρεάν παραχώρησης χρήσης γης και ακινήτων.

Είναι μια από τις φορολογικές παγίδες στην οποία πιάνονται κάθε χρόνο χιλιάδες φορολογούμενοι και καλούνται να πληρώσουν φόρο για εισοδήματα που δεν είναι πραγματικά αλλά υπολογίζονται με τεκμαρτό τρόπο.

Εκκληση προς τους Δικηγορικούς Συλλόγους

Να υποβληθεί μήνυση για «εσχάτη προδοσία» των υπευθύνων- Αντισυνταγματικός ο «φόρος εξόντωσης» των Ελλήνων από τον ΕΝΦΙΑ…

Der Spiegel: Κυνήγι για το θησαυρό -του φυσικού αερίου- στη Μεσόγειο

Το γερμανικό περιοδικό κάνει αναφορά στις διενέξεις με πρωταγωνιστές τις Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και Ισραήλ

Το γερμανικό περιοδικό der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση δημοσιεύει άρθρο για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου με τίτλο «Κυνήγι για το θησαυρό της Μεσογείου» και υπότιτλο «Γεωστρατηγικό powerplay».

Τα Τίρανα Ξεκινούν Την «Μεγάλη Αλβανία» Και Ενσωματώνουν Το Κόσοβο! - Απειλή Για Την Ελλάδα

Τα Τίρανα ξεκινούν το σχέδιο υλοποίησης της «Μεγάλης Αλβανίας» με την ουσιαστική ενσωμάτωση του Κοσόβου καθώς ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ανακοίνωσε κοινή εξωτερική πολιτική Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου αλλά και κοινό αρχηγό κράτους (πρόεδρο)

Η συμβουλή της ημέρας : Πώς να ξεβιδώσετε μια βίδα χωρίς το κατάλληλο κλειδί. (Βίντεο)


Η συμβουλή της ημέρας : Πώς να ξεβιδώσετε μια βίδα χωρίς το κατάλληλο κλειδί. (Βίντεο)

Ακόμη και για τους πιο έμπειρους αυτό το κόλπο ήταν άγνωστο μέχρισήμερα. Αντί να ψάχνεις όλο το σπίτι για να βρεις το κατάλληλο εργαλείο μπορείς να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική εξοικονομώντας και χρόνο και κόπο.
Είναι τόσο εύκολο και μπορείτε να ξεβιδώσετε οποιαδήποτε βίδα. Μπορεί να σας είναι πολύ χρήσιμο για το μέλλον και καλό είναι να το γνωρίζετε.
Πάμε να δούμε την διαδικασία :

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/2/2018

                                                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων