Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.



Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και κεντρικά και αργότερα στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ποια είναι η πραγματική σου αξία;


Ένα από τα πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ είναι όταν βλέπω υπέροχους ανθρώπους, όμορφους, έξυπνους, ταλαντούχους, με δεξιότητες, να καταστρέφουν την ζωή τους. Να καταστρέφουν την ζωή τους γιατί έτσι κάποια στιγμή αποφάσισαν.

Ερευνα: Με προβλήματα αλκοολισμού το 10% των Ελλήνων

Υψηλά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ έχει η Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ, ενώ τακτική χρήση κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.
Όπως αναφέρει στο Πρακτορείο Fm και στην εκπομπή της Τάνιας Μαντουβάλου «104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ» ο αν. καθ. Ψυχιατρικής - Ψυχιατροδικαστικής, της Β' Ψυχιατρικής Κλινικής, στο νοσοκομείο «Αττικόν» Αθανάσιος Δουζένης, κάθε Έλληνας καταναλώνει 10,3 λίτρα αλκοόλης τον χρόνο, που είναι μία πολύ μεγάλη ποσότητα.

Γιατί δεν έχει γεννηθεί κανείς Έλληνας από τις 16 έως τις 28 Φεβρουαρίου του 1923


Στις 16 Φεβρουαρίου 1923 συνέβη ένα πρωτόγνωρο γεγονός, καθώς την επομένη αντί να ξημερώσει 17 Φεβρουαρίου, ξημέρωσε 1 Μαρτίου, σε μία ιστορική μετάβαση για την Ελλάδα από το Ιουλιανό στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.
Γιατί συνέβη αυτό; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Πως προετοιμάζονται οι δισεκατομμυριούχοι για το τέλος του κόσμου (vid)


Φαίνεται ότι είναι ευκολότερο να φανταστεί κανείς το τέλος του κόσμου, παρά το τέλος του παγκόσμιου οικονομικού ελέγχου.

Το γεγονός πως οι δισεκατομμυριούχοι ετοιμάζονται για ενδεχόμενη κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και της οικονομίας, αποτελεί την επιβεβαίωση αυτού του σεναρίου. Εκείνοι που θα σωθούν, τελικά, θα είναι αυτοί που μπορούν να αντέξουν οικονομικά την πριμοδότηση της σωτηρίας.

"Λαδώνονται" οι βουλευτές; Τα κομματικά ταμεία είναι έξω απ τις μίζες;



"Λαδώνονται" οι βουλευτές;

Αποκλείεται.
Μας το είχε βεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το επιβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη».

Τελείωσαν τα ψέματα: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – Στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα


Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ανοίγει εκτός απροόπτου, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο στη Βουλή, η αυλαία της αποκλειστικά ηλεκτρονικής διενέργειας των πλειστηριασμών ακινήτων από τράπεζες και ιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα πέφτει η αυλαία των φυσικών πλειστηριασμών που μέχρι σήμερα, κατά ένα μέρος τους, διεξάγονταν από τα Ειρηνοδικεία.

Ο Εξισλαμισμός Στην Ευρώπη, Έγινε Της Μόδας

Του Γιώργου Φαρμάκη...

Οι Μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει όλη την Ευρώπη. Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν νέα ήθη και έθιμα σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ. Στην Αγγλία οι Μουσουλμάνοι πλέον έχουν αυξηθεί πολύ σε αριθμό και
όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε η πληθυσμιακή αλλαγή. Λόγο αυτής της αλλαγής λοιπόν, άλλαξαν πολλά σε αυτή την χώρα.

ΑΙΣΧΟΣ - ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Η...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Ακόμη ένα πολιτικό έγκλημα της πολιτικής συμμορίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία πλέον επιτίθεται στην πιο ευαίσθητη ομάδα: τα άτομα με αυτισμό. Δείτε και φρίξτε. Το θέμα θα παρουσιάσουμε από την ραδιοφωνική εκπομπή μας μεθαύριο Τετάρτη. 

Απόφαση-Βόμβα: Μόνο Για Ιδιοκτήτες Οι Πιλοτές Των Πολυκατοικιών

“Φωτιά” στα θεμέλια των πολυκατοικιών βάζει απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η οποία κρίνει ότι η πιλοτή αποτελεί κοινόχρηστο χώρο που είναι εκμεταλλεύσιμος μόνο από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων (και κατόπιν συμφωνίας) και απαγορεύεται να χρησιμοποιείται από τρίτους.
Σε περίπτωση, μάλιστα που οποιοσδήποτε μη ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος έχει αποκτήσει θέση πάρκινγκ με συμβολαιογραφική πράξη,αφήνει το αυτοκίνητο του στους χώρους της πιλοτής, τότε απειλείται με χρηματικό πρόστιμο και κράτηση!

Ξύλινη γλώσσα: Πώς να μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα!


Οι δέκα φράσεις που αναγράφονται στον ακόλουθο πίνακα σε καθεμία από τις τέσσερις στήλες είναι για τους αναγνώστες που θέλουν να εξοικειωθούν με τα μυστικά της ξύλινης γλώσσας, δηλαδή κοινώς «μιλάω και δεν λέω τίποτα»!

Καθαρά Δευτέρα: Τι γιορτάζουμε

Η Καθαρά Δευτέρα συμβολίζει την καθαρότητα ή την αγνότητα, αν προτιμάτε, καθώς είναι η πρώτη μέρα της Σαρακοστής δηλαδή της μεγάλης νηστείας του Πάσχα που διαρκεί 40 μέρες όσες και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο.
Πότε εορτάζεται η Καθαρά Δευτέρα
Η Καθαρά Δευτέρα είναι κινητή γιορτή, η οποία εξαρτάται από την ημερομηνία του Πάσχα.