Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018



Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις πρωινές ώρες περιμένουμε κατά κανόνα ασθενείς τοπικές βροχές σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στη Μακεδονία και στο Ιόνιο. Γρήγορα οι βροχές στο Βόρειο και Νότιο Ιόνιο θα ενταθούν και θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, ενώ μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα.

99 διαχρονικά μαθήματα που μας διδάσκει η ζωή!



Τι σε έχει διδάξει η ζωή; Σκέψου όλα τα πράγματα που θα ήθελες να πεις στον εαυτό σου, αν μπορούσες να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο και να δώσεις στον νεότερο σου εαυτό μερικές συμβουλές για τη ζωή

1. Αυτό που κάνεις σήμερα είναι σημαντικό διότι ανταλλάσσεις μια μέρα της ζωής με αυτό. 
2. Στη ζωή, συνήθως παίρνεις αυτό που ζητάς, αλλά σπάνια έρχεται έτσι όπως νόμιζες ότι θα ερχόταν.

Οι Τούρκοι έχοντας απέναντι τους μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών θεωρούν ότι μπορούν να αρπάξουν το μισό Αιγαίο



Η ώρα μηδέν πλησιάζει και οι μεγάλες δυνάμεις βολιδοσκοπούν την αποφασιστικότητα και την εναπομείνασα δύναμη των Αθηνών.

Όλα τα επιτελεία Αμερικανών και Ευρωπαίων φοβούνται ένα ατύχημα στο Αιγαίο. Με αυτό τον κομψό τρόπο διατυπώνουν την πρόβλεψή τους για πολεμική αναμέτρηση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Γράφοντας Τις Μελανότερες Σελίδες... Τελικά Όχι Μόνο Μας Πήραν Τα Σπίτια, Ακρωτηριάζουν Και Τη Γη Που Μας Γέννησε!

Τελικά ήρθαν οι αριστεροί και μας πήραν τα σπίτια. Πρώτα φρόντισαν να κάνουν μια περήφανη διαπραγμάτευση ώστε να μας κλειδώσουν τα χρήματα στις τράπεζες για να μπορούν να τα κατάσχουν. Βέβαια δεν περίμεναν το "Οχι" όπως και ο ελληνικός λαός δεν περίμενε ότι το "Οχι" θα γινόταν "Ναι".

Τριήμερο αποκριάς: Πώς θα γλεντήσει Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη!

Πηγή φωτό: Καρναβάλι της Ξάνθης.
Σε ρυθμούς ξέφρενου γλεντιού ζει η Βόρεια Ελλάδα το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. Οι καρναβαλικές παρελάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την παράδοση, καλώντας μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν αφήνοντας πίσω την "γκρίζα" καθημερινότητα.
Οι εκδηλώσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων. Από Γενίτσαρους και Μπούλες στην Νάουσα, Φανούς στην Κοζάνη και Κουδουνοφόρους στο Σοχό Θεσσαλονίκης έως τη μεγαλειώδη παρέλαση της Ξάνθης και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου. Η αυλαία πέφτει την Καθαρά Δευτέρα με το πέταγμα του χαρταετού και σαρακοστιανά εδέσματα.

Μηνύσεις Και Αγωγές Ετοιμάζουν Μακεδονικές Ενώσεις Κατά Του Νίκου Κοτζιά

Μακεδονικές ενώσεις αλλά και πολλά Βορειοελλαδικά σωματεία και ενώσεις ετοιμάζονται να μηνύσουν και να ενάγουν την πολιτική ηγεσία της χώρας και τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους υπουργούς για το θέμα της ονομασίας που ετοιμάζονται να δώσουν στην γειτονική χώρα – Σκόπια.
Δεκάδες σωματεία συνεννοούνται ώστε να μηνυθεί από χιλιάδες Μακεδόνες ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της εταιρείας ΟΛΘ ΑΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΟΛΘ ΑΕ, το οποίο εκλέχτηκε χτες, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, έχει ως εξής:
- Κωνσταντίνος Μέλλιος, Πρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
- Δημήτριος Μακρής, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Πώς & πότε θα υποβάλλουν την αίτηση οι υποψήφιοι (πίνακες)



Αναλυτικές και χρηστικές οδηγίες το πώς πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι για την προκήρυξη 3Κ/2018 που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 4/2.2.2018 και στο Φ.Ε.Κ. 9/9.2.2018 (τ. ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών), δίνει το ΑΣΕΠ.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2018

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Μαρτίου 2018 για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία:

  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ναύαρχος Ε.Α Δεμέστιχας: Ε ΌΧΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ » Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ «ΓΑΥΔΟΣ» :ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ….

Τι δεν ακούσαμε αυτές τις ημέρες και τι διαβάσαμε απο σχετικούς και μη που δείχνει οτι μάλλον είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και αν είναι αυτή η Εθνική Γραμμή , έχουμε χάσει με γκολ απο τα αποδυτήρια !

Ο Ναύαρχος ε.α Δεμέστιχας στην τηλεόραση του ΑNT1 είπε τα πράγματα όπως είναι και όπως έπρεπε να γίνουν …

24ωρη απεργία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς την Τρίτη

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους των δημοτικών παιδικών σταθμών, την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, προχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς υπάρχουν ορισμένοι δήμοι που παρά τη σχετική απόφαση της ΚΕΔΕ, ανακοίνωσαν ότι την ημέρα εκείνη οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.