Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018



Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στα παράκτια της Πελοποννήσου, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Ό,τι και να γίνεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, πρέπει να διαβάσετε αυτή τη σύντομη ιστορία



Ήταν μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα όταν αποφάσισα να παραιτηθώ… Τελείως ξαφνικά πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από τη δουλειά μου, από τη σχέση μου και τελικά από την πνευματικότητά μου. Απλά ήθελα να παραιτηθώ από τη ζωή μου.

Αλλά πριν από αυτό, πήγα στο δάσος για να κάνω μια τελευταία κουβέντα με τον Θεό.

Η ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!



Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Είναι δεδομένο ότι «το πολίτευμα ημών εν ουρανοίς υπάρχει», και ως γέγραπται: «ου γαρ έχομεν ώδε μένουσαν πόλιν, αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν» (Εβρ.ιγ΄), και 13«Κατά πίστιν απέθανον ούτοι πάντες (ενν. οι άγιοι), μη λαβόντες τας επαγγελίας, αλλά πόρρωθεν αυτάς ιδόντες και ασπασάμενοι, και ομολογήσαντες ότι ξένοι και παρεπίδημοί εισιν επί της γης. 14 (και είναι σαφές ότι) οι γαρ τοιαύτα λέγοντες εμφανίζουσιν ότι πατρίδα επιζητούσι. 15 και ει μεν εκείνης εμνημόνευον, αφ’ης εξήλθον, είχον αν καιρόν ανακάμψαι· 16 νυν δε κρείττονος (ενν. πατρίδος) ορέγονται, τουτ’έστιν επουρανίου» (Εβρ.ια΄).

Τι να κάνετε για να μην μυρίζουν οι μασχάλες σας από τον ιδρώτα


Τι να κάνετε για να μην μυρίζουν οι μασχάλες σας από τον ιδρώτα

Η εφίδρωση κάνει τις μασχάλες σας να μυρίζουν άσχημα και μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Συνδέστε ποντίκι και πληκτρολόγιο στο… κινητό σας

Το λειτουργικό Android υποστηρίζει ποντίκια, πληκτρολόγια και gamepads, κι έτσι μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε την εργονομία του κινητού σας με περιφερειακά που συνδέονται στις συσκευές μέσω USB.

Ακόμα και ασύρματα μπορείτε να τα συνδέσετε μέσω Bluetooth!

Χαράτσι» 4 Λεπτά Στην Πλαστική Σακούλα: Γιατί Όμως Να Πληρώνουμε Μια Σακούλα Που Φέρει Λογότυπο Επάνω Της Και Άρα Είναι Διαφημιστική;

Λοιπόν είναι τετελεσμένο γεγονός ότι στην Ψωροκώσταινα αυτοί που μας κυβερνούν μας περνούν για βόδια.
Όχι ότι δεν είμαστε μα αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Από 1/1/2018 έχουμε χαράτσι 4 λεπτών για κάθε σακούλα.
Και μιλάμε για υποχρεωτικό χαράτσι, καθώς αυτό το ποσό δεν μπορεί να το απορροφήσει μια επιχείρηση, αλλά πρέπει να πληρωθεί εξτρά.
Έτσι λοιπόν χτες όταν έφτασε μια παραγγελία στο σπίτι μου, ο υπάλληλος μου έδωσε απόδειξη συν τα 4 λεπτά για την σακούλα.

Η Ισλανδία έγινε η πρώτη χώρα που επιβάλλει ίση αμοιβή για άντρες και γυναίκες

Σε μια ιστορική κίνηση για το κίνημα των ίσων δικαιωμάτων και τη μισθολογική εξίσωση των δύο φύλων, η Ισλανδία έθεσε σε ισχύ ένα νομοσχέδιο που αναγκάζει τόσο τις εταιρίες όσο και τις κρατικές υπηρεσίες να αμείβουν το ίδιο γυναίκες και άντρες.

Και η πολιτική θα διασφαλιστεί από τη ρήτρα που θέλει όλους τους εργοδότες, είτε ιδιώτες είτε δημόσιες δομές, να ελέγχονται από κρατικούς φορείς για την πολιτική της εξίσωσης των μισθών.

Βόλος: Σε δίκη μαθητές για σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου

Σε δίκη παραπέμπονται οι τρεις μαθητές που φέρονται να πρωταγωνίστησαν σε πράξεις φρίκης σε βάρος 10χρονου συμμαθητή τους, τον οποίο -σύμφωνα με την καταγγελία του πατριού του 10χρονου- κακοποίησαν σεξουαλικά επανειλημμένως, σε ώρες διαλείμματος στην τουαλέτα του σχολείου τους.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2016, οπότε η καταγγελλόμενη κακοποίηση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με την Εισαγγελία Βόλου να παρεμβαίνει και να διατάσσει με απόλυτη μυστικότητα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ - Και Πάλιν Ντροπή Σε Όλους Σας.

Κύριοι Βουλευτές Μακεδόνες και μη, και Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

·      Γνωρίζετε κανένα κόμμα που στις  προεκλογικές του δεσμεύσεις (αν και όπως γνωρίζετε και αυτές όταν είναι υπέρ του Ελληνισμού  αναιρούνται, επιεικής έκφραση), δήλωσε ότι θα έδινε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία;    Όχι βέβαια

Μετανάστες εισέβαλαν σε πλοίο στην Πάτρα και απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο με φωτοβολίδα!


Συνολικά επτά άτομα κατόρθωσαν να μπουν σε πλοίο που πήγαινε Ιταλία για να ταξιδέψουν λαθραία
Δύο από αυτούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο και απείλησαν να τον κάψουν, εάν τους έπιαναν

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στο λιμάνι της Πάτρας, όταν επτά μετανάστες, από τους εκατοντάδες που φτάνουν στην πόλη με σκοπό να βρουν μια ευκαιρία να τρυπώσουν στα πλοία για Ιταλία, έφτασαν μέχρι να απειλήσουν έναν καπετάνιο με τη ζωή του. 

Β. Πατουλίδου: «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα»



"Η Μακεδονία είναι Ελλάδα" αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου σε δήλωσή της για το θέμα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. 
"Η χρήση του γεωγραφικού όρου "Μακεδονία", ώστε να καλύπτει τη νότια πρώην Γιουγκοσλαβία δεν μπορεί να υφίσταται.

Αγία Θεοφάνεια

Αγία Θεοφάνεια


Βιογραφία
Τα Αγία Θεοφάνεια είναι μία από τις αρχαιότερες εορτές της εκκλησίας μας η οποία θεσπίσθηκε το 2ο αιώνα μ.Χ. και αναφέρεται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη βάπτιση του Ιησού Χριστού.

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/1/2018

                                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων