Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018



Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στα παράκτια της Πελοποννήσου, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 16, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 20.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου