Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Λ. Κυρίζογλου: Έχει ξεφύγει ο κ. Μπουτάρης - Δεν επιτρέπω σε κανένα να με κατηγορεί ως πατριδοκάπηλο και εθνικιστή (VIDEO)

undefined
Επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, αναφορικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τις δηλώσεις του πρώτου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σε συνάντηση με δημοσιογράφους, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε πως «δεν επιτρέπω σε κανένα να με κατηγορεί ως πατριδοκάπηλο και εθνικιστή, όπως κάνει ο κ. Μπουτάρης. Δηλαδή κ. Μπουτάρη όποιος συμφωνεί με την άποψη σου είναι καλός, όποιος δεν συμφωνεί λέει σάχλες; Έχει ξεφύγει δεν ξέρει τι λέει, η προσποιείται να λέει κάποια πράγματα ότι είναι έτσι. Τον καλώ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων να πιάσει τον σφυγμό της πόλης, στην οποία διοικεί και των πολιτών του και να σεβαστεί και τις δικές του θέσεις και να μην καθυβρίζει κανένα. Μπορεί να λέει την άποψη του. Δεν επιτρέπεται όμως να καταφέρεται απαξιωτικά και υβριστικά εναντίον των άλλων».
Σχολιάζοντας του λόγους τους οποίους παρευρέθηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο σημείωσε πως «παρευρέθηκα στο συλλαλητήριο όχι μόνο ως πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ κι δήμαρχος αλλά και προσωπικά ως Λάζαρος Κυρίζογλου αισθάνθηκα την ανάγκη για λόγους πατριωτικής συνείδησης ότι δεν επιτρέπεται να δεχτούμε τον όρο «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε ονομασία ήθελε συμφωνηθεί. Την εξωτερική πολιτική θα την ασκήσει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος θα πρέπει να πάρουν τα μηνύματα».
Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου