Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ιερώνυμος ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να γίνει το Συλλαλητήριο στην Αθήνα



Η κυβέρνηση, η συγκυβέρνηση οδηγεί τη χώρα μέσω πλειστηριασμών σε περαιτέρω οικονομική αφυδάτωση και αδυναμία να αμυνθεί σε εξωτερικές απειλές.

Ο Τσίπρας, ο μοιραίος άνθρωπος της Μεταπολίτευσης, οδηγεί την Ελλάδα στις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγή συνόρων και νέα εθνική τραγωδία.



Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι θα βρεθούν εντελώς μόνοι την ώρα που ο Ερντογάν θα θελήσει να αρπάξει νησιά του Αιγαίου. Ασφαλώς, όλοι έχετε παρατηρήσει ότι ουδείς ξένος Γερμανός, Γάλλος, Ευρωπαίος συμπαρίσταται στους Κούρδους που δέχονται σφοδρότατη επίθεση από τον Τουρκικό Στρατό. Μόνο οι Αμερικανοί εφοδιάζουν με όπλά – όπως λέει ο Ερντογάν- αλλά κυρίες και κύριοι, όλοι πουλάνε όπλα αλλά κανείς δεν στέλνει στρατό κατά του Ερντογάν.

Με την ίδια ψυχρότητα, οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα νησιά και στη Θράκη, μόλις αρχίσει το ντόμινο των υποχωρήσεων του Τσίπρα. Όλα τα ευρωπαϊκά έντυπα τον αποκαλούν βολικό για τους δανειστές. Τον πολιτικό ο οποίος εμπαίζοντας τους Έλληνες τα δίνει όλα και τώρα προσφέρει τα σπίτια των Ελλήνων, ζητώντας από την ελληνική αστυνομία να προστατεύσει την ηλεκτρονική κατάσχεση και απορρόφηση από τις τράπεζες. Δηλαδή να προστατεύσει τους συμβολαιογράφους. Ήδη οι Έλληνες αστυνομικοί αντιδρούν!

Όπως στην κατοχή τα Τάγματα Ασφαλείας καταδίωκαν τους Έλληνες και μάζευαν όλη την παραγωγή των Ελλήνων για λογαριασμό της Βέρμαχτ, έτσι και αυτοί με την ίδια ψυχρότητα κατάσχουν και απαλλοτριώνουν τις περιουσίες των Ελλήνων για λογαριασμό των ξένων δυνάμεων κατοχής. Ο Τσίπρας μέχρι στιγμής σπεύδει να δώσει, να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, παραδίδοντας έτσι την ιστορία μας και διεγείροντας έτσι τις αλυτρωτικές διαθέσεις των γειτόνων.

Ανοίγει πόρτες κατά μήκος των Συνόρων από την Αλβανία μέχρι το Καστελόριζο.

Σήμερα στο Νταβός θα συναντήσει το Ζάεφ, ο οποίος έχει οριακή πλειοψηφία στη βουλή των Σκοπίων και είναι αδύνατον – κατά τη γνώμη πολλών – να περάσει την απάλειψη των αλυτρωτικών άρθρων στο Σκοπιανό Σύνταγμα. Ήδη θεωρείται αδύνατο να αφαιρέσει το θέμα της Μακεδονικής γλώσσας, της μακεδονικής εθνότητας και των εδαφικών ορίων που περιέχει το Σύνταγμα. Τι θα πάρει ο μοιραίος πρωθυπουργός της Αθήνας, τον οποίο ο Αλαβάνος και πολλοί άλλοι που τον ήξεραν και τον έζησαν αποκαλούν Χούντα;

Προσπαθούν με διάφορους τρόπους και με διάφορα μηνύματα που περνάνε ήδη από την τηλεόραση, να φοβίσουν, να ανησυχήσουν τον κόσμο για να εμποδίσουν τη γιγαντιαία προσέλευσή του στις 4 Φεβρουαρίου.

Τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και η εκκλησία δεν θέλουν αυτό το συλλαλητήριο. Διότι πέραν του Μακεδονικού κλονίζει και ραγίζει το κέλυφος της παθητικότητας που σκεπάζει την κοινωνία μας.

Είναι η μεγάλη αντίδραση για το ξεπούλημα της χώρας, την υποταγή και την κατοχή της. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Τσίπρα. Έχει να κάνει με τα 8 χρόνια του μνημονίου.
Με το δηλητήριο που έσταξαν στις ψυχές των Ελλήνων.
Με την απαξίωση των πάντων.
Με τα 500.000 παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό.
Με την αποξήλωση των εθνικών συμβόλων.

Τρία είναι τα επίθετα που χρησιμοποιούνται από την μνημονιακή προπαγάνδα:

Εθνικιστές, πατριδοκάπηλοι, ακροδεξιοί και φοροφυγάδες

Αυτά πιπιλάνε όλοι προκειμένου να αναχαιτίσουν τη λαϊκή οργή για το ξεπούλημα της χώρας.

Ήδη αναρωτιούνται ποιοι συντονίζουν το συλλαλητήριο της Αθήνας και αν ο Φράγκος θα κάνει κόμμα. Και αναρωτιούνται αυτοί που έφεραν μνημόνιο μέχρι το 2060. Αυτοί που μιλούσαν για καθαρή έξοδο και τώρα μιλάνε για αυτοδύναμη, ενώ μόλις χθες το Ρέκλινγκ είπε στις Βρυξέλλες, στον ΣΚΑΙ, ότι θα υπάρχει αυστηρότατη επιτήρηση.

Κυρίες και κύριοι, σήμερα ο Θείος και ο Καλαμαράκης, η ομάδα μου ανέσυρε από το αρχείο τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Σαμαρά και πολλών άλλων για το Μακεδονικό αλλά και για τα παιχνίδια που παίχτηκαν στα παρασκήνια της πολιτικής μας ζωής, ενός πολιτικού κόσμου που οδήγησε στο μνημόνιο, στην απαξίωση της ελληνικής οικονομίας και τώρα οδηγεί στη συρρίκνωση του έθνους.

Είναι η δεύτερη φορά, μετά την Κυπριακή Τραγωδία που άφρονες οδηγούν το εθνικό άρμα στον γκρεμό. Είναι αληθές ότι το δίδυμο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά συνέβαλε στη διάλυση της ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας. Ο αείμνηστος Μητσοτάκης προέτρεπε τον Σαμαρά, να ακολουθεί κατά πόδας τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκένσερ και να υπακούει σε όλες τις οδηγίες του. Ο Σαμαράς με ενημέρωσε τότε στο υπουργείο Εξωτερικών και ξεκίνησα το μεγάλο μποικοτάζ κατά των Ολλανδικών και Ιταλικών προϊόντων. Γιατί ο Βάντερμπρουγκ και ο Ντε Μικέλις αναγνώρισαν πρώτοι τα Σκόπια ως Μακεδονία. Ο Σαμαράς άδραξε τότε την ευκαιρία για να ανατρέψει τον Μητσοτάκη, με την τελική ψήφο του Σιμπιλίδη και να φτιάξει την Πολιτική Άνοιξη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι ο Σαμαράς τα έκανε μούσκεμα στο Σκοπιανό από ανικανότητα.

Ο αείμνηστος υποστήριξε ότι αγρίεψε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Σαμαρά με αποτέλεσμα να τον απολύσει.

Μητσοτακέοι και Σαμαρέοι για πολιτικά και άλλα οφέλη τρωγόντουσαν μέχρι θανάτου. Ο Σαμαράς κατηγόρησε το Μητσοτάκη, ότι ήθελε να ξεπουλήσει το όνομα και ότι έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πότε έλεγε ότι τον ανέτρεψε ο Σαμαράς για το Μακεδονικό και πότε έλεγε ότι τον έριξαν ξένα συμφέροντα.

Είναι απορίας άξιο, πως η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον παλιό αντίπαλο Αντώνη Σαμαρά και τις θέσεις του Καραμανλή στο Βουκουρέστι, 1ον θα έχει μία ωφέλιμη και γόνιμη θέση στο Σκοπιανό και 2ον θα υπερασπιστεί τον ελληνικό λαό απέναντι στα νέα 88 προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές.

Καλή σας ημέρα.

Προσέξτε τώρα, ο Καμμένος τι έχει πει εκτός από τα αντιμνημονιακά του και ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με κόμμα του μνημονίου, για το θέμα της Μακεδονίας.

Προσέξτε άλλη δήλωση του υπουργού Άμυνας που θέλει τώρα να κάνει τράπεζα και να αγοράσει τα δάνεια των στρατιωτικών.

Αφού λοιπόν ο Καμμένος δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα σύνθετο όνομα αλλά ταυτόχρονα δεν πηγαίνει σε κανένα συλλαλητήριο, ποιοι θα ψηφίσουν το προϊόν της προδοσίας; Οι ποταμίσιοι, οι πασόκοι ή οι Νεοδημοκράτες;

Ακούστε, δύο ακόμη δηλώσεις του κου Καμμένου για να διαπιστώσετε λίγο αργότερα αν έχει σταθερές πολιτικές γραμμές, αν κοροιδεύει τον κόσμο, αν είναι υπηρέτης μνημονίων, αν βοηθάει και αυτός στην αλλαγή συνόρων και στο διαμελισμό της χώρας. Από χθες του την έπεσε ο κος Σκουρλέτης, ο οποίος τον έβγαλε ουσιαστικά εκτός κυβέρνησης, αφού είπε ότι δεν εκφράζει κυβερνητικές θέσεις.

Επίσης, ο κος Μπόλαρης πρώην ΠΑΣΟΚ που έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί – φίλες και φίλοι – στο Βόρεια Μακεδονία και συμφωνεί με όσα σας λέω εγώ, ότι αυτό προϋποθέτει και Νότια

Γιατί ο μοιραίος Έλληνας πρωθυπουργός, ο Λογοθετόπουλος που εφαρμόζει την τρίτη φάση του μνημονίου, η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου τρέχει τόσο πολύ να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία ;

Ο κος Ξυδάκης, λέει ότι κακώς δεν έχουν ενημερωθεί οι πολιτικοί αρχηγοί. Και ο κος Κουτσούμπας, ο γραμματέας του ΚΚΕ, τονίζει ότι πρέπει να προηγηθεί της ονοματολογίας μία συμφωνία για τα ζητήματα του αλυτρωτισμού και το απαραβίαστο των συνόρων. Ο δε ολετήρας Παπανδρέου αμφισβητώντας το Βέτο του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι αναγνώρισε ότι οι χειρισμοί του ήταν οι απολύτως ενδεδειγμένοι.

Φίλες και φίλοι, καλή σας ημέρα και καλή δύναμη να έχετε όλοι σας.

Χθες το βράδυ είδα μια ταινία με την Μέριλ Στριπ και τον Τομ Χανκς που πρέπει να δούνε όλοι οι συντάκτες της ΥΕΝΕΔ, δηλαδή της ΕΡΤ. Μια ταινία που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το ΟΣΚΑΡ και η οποία αναφέρεται στη στάση που κράτησε η Ουάσιγκτον Ποστ και οι Τάιμς της Νέας Υόρκης στα απόρρητα έγγραφα του Αμερικανικού Πενταγώνου που ανέφεραν ότι οι Αμερικανοί Πρόεδροι, ο Κέννεντυ, ο Τζόνσον, ο Νίξος απέκρυψαν από τον Αμερικανικό λαό την κακή πορεία και εξέλιξη που είχε ο πόλεμος στο Βιετνάμ. Απέκρυψαν από τον Αμερικανικό λαό ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να κερδίσουν αυτό τον πόλεμο. Παρά τις απειλές του Νίξον, η Ουάσιγκτον Ποστ, όπως και οι Τάιμς δημοσίευσαν τα απόρρητα έγγραφα. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Μεγάλης Δημοκρατικής Χώρας των ΗΠΑ με ψήφους 6 έναντι 3 απέρριψε την προσφυγή του Νίξον και διατύπωσε στο σκεπτικό του την άποψη ότι ο Τύπος υπηρετεί τους κυβερνώμενους και όχι τους κυβερνήτες. Λίγο αργότερα η Ουάσιγκτον Ποστ, έριξε τον Νίξον με τις αποκαλύψεις του Γουότερ Γκέιτ. Μια ταινία φροντιστήριο για τους φασίστες των Αθηνών, τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και όλους εκείνους που με ύβρεις, λάσπες και απειλές, 8 ολόκληρα χρόνια εμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση των ιδεών.

Κυρίες και κύριοι, είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να παραστούν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου. Είναι υποχρέωση όλων να παραστούν σε μια γιγαντιαία ειρηνική διαδήλωση, κρατώντας μόνο ελληνικές σημαίες, μακριά, πολύ μακριά από κομματικά σύμβολα. Μέχρι τότε θα ακούσετε πολλά. Χθες παραδείγματος χάρη αναρωτιόντουσαν στα κανάλια σε πιο σημείο θα γίνει και ποιοι θα το συντονίσουν.

Επίσης, υπήρχαν μπηχτές για το Στρατηγό Φράγκο που θέλει να κάνει κόμμα στα δεξιά, της δεξιάς. Παράλληλα, διέρρεαν πληροφορίες ότι και αυτός έχει πλήθος επαφών με τον Ιβαν Σαββίδη. Αυτές οι διαρροές γίνονται κυρίως από τη ΝΔ που στέκεται πολύ μακριά από τη λαϊκή αγωνία και τα εθνικά θέματα. Ήδη οι εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ γράφουν ότι εθνικιστές και υπερεθνικιστές, και μπούρδες κατσαρές, πρόκειται να κάνουν κόμμα στα δεξιά του Μητσοτάκη, ενώ από την Πειραιώς διαρρέουν αντίθετα για Σαββίδη και ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να διασπάσουν τη ΝΔ.

Μην ακούτε τίποτα από όλα αυτά. Έχουν πάθει σοκ από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και σπεύδουν με κάθε τρόπο να βρομίσουν και να αναχαιτίσουν την πανελλήνια κινητοποίηση για το συλλαλητήριο της Αθήνας. 

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν κρύβουν στη ψυχή τους, την ελευθερία για ενημέρωση που έχουν έντυπα όπως η Ουάσιγκτον Ποστ. Θα είμαστε όλοι στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου, χωρίς καμία κομματική ταυτότητα, με μόνο σύμβολο την ελληνική σημαία.

Φίλες και φίλοι, από την εποχή που ο Παπανδρέου πήγε στο Καστελόριζο και ανακοίνωσε χωρίς να ρωτήσει κανέναν την είσοδό της χώρας μας σε συνθήκες κατοχής, από την εποχή που ο αλήστου μνήμης Παπακωνσταντίνου ανακάλυψε ότι όλοι οι Έλληνες είναι νοσηροί, αμαρτωλοί και φοροφυγάδες, μέχρι σήμερα … αναφέρομαι συχνά και μεταφορικά τόσο στην Απριλιανή Χούντα όσο και στις κατοχικές κυβερνήσεις του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ως αστυνομικός ρεπόρτερ και ταυτόχρονα ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, έζησα επί Απριλιανής Χούντας, ως αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ηρακλή Τσίπρα, θείο του πρωθυπουργού. Μάλιστα στο ιστορικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ως συντάκτης της αθλητικής εφημερίδας Ντέρμπυ, ήμουν στη λεωφόρο και απέναντί μου ήταν ο Ηρακλής με τον Παττακό και τη Δέσποινα Παπαδοπούλου. Καμία σημασία βέβαια, με τα αριστερά φρονήματα και την ιδεολογία του σημερινού πρωθυπουργού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

http://amfipolinews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου