Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017



Tην Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 κακοκαιρία θα επικρατήσει σε πολλές περιοχές της χώρας. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα πεδινά ηπειρωτικά και στα νησιωτικά τμήματα. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και κυρίως στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρά. Έντονα επίσης ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ορεινά ηπειρωτικά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Μια δασκάλα δεν συμπαθούσε καθόλου ένα μαθητή της. Ώσπου έμαθε το τραγικό μυστικό του.


Rodo

Πριν από πολλά χρόνια σε ένα Δημοτικό σχολείο της Αμερικανικής επαρχίας υπήρχε μια δασκάλα.
Το όνομα της ήταν κυρία Τόμπσον.
Την πρώτη μέρα της καινούργιας σχολικής χρονιάς, στάθηκε μπροστά από τα παιδιά της πέμπτης τάξης, τους συστήθηκε και. στη συνέχεια τους είπε ένα μεγάλο ψέμα.

Το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος – (Πίνακας)

Το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος – (Πίνακας) - MediaΑναρωτιέστε αν βρίσκεστε στα κατάλληλα κιλά ανάλογα με το ύψος σας; Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να το διαπιστώστε!
Κοιτάζοντας τον παρακάτω πίνακα, ...
θα δείτε αναλυτικά ποιο είναι το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος σας. Επίσης, ο πίνακας παρουσιάζει αν η αντιστοιχία ύψους και βάρους ξεπερνά λίγο ή υπερβολικά το φυσιολογικό.

Οι μετρήσεις αυτές αφορούν ενήλικες και όχι παιδιά ή εφήβους κάτω των 18 ετών.

Τελικά, ποιο είναι πιο υγιεινό; Κουραμπιές ή μελομακάρονο -Διαιτολόγος εξηγεί



Εχει επικρατήσει λανθασμένα η αντίληψη ότι το μελομακάρονο υπερέχει διατροφικά έναντι του κουραμπιέ γιατί το μελομακάρονο φτιάχνεται με μέλι, καρύδια και ελαιόλαδο, ενώ ο κουραμπιές με βούτυρο και ζάχαρη, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Δρ Ελένη Παπαγιαννίδου, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Έλλη Παπαεμμανουήλ: Ελληνίδα Επιστήμονας Ανακάλυψε Το Γονίδιο Που Προκαλεί Την Παιδική Λευχαιμία

Η Έλλη Παπαεμμανουήλ είναι επίκουρη καθηγήτρια στο κέντρο καρκίνου Memorial Sloan Kettering Cancer Center…
Η γενετίστρια – βιολόγος, όντας επικεφαλής ερευνητικής ομάδας ανακάλυψε το γονίδιο που προκαλεί την παιδική λευχαιμία. Το συμπέρασμα της έρευνας για τη μυελοδυσπλασία δείχνει ότι νέες γενετικές ενδοσκοπήσεις θα διευκόλυναν τον προσυμπτωματικό έλεγχο μετάλλαξης.

Είστε της φασιστικής σχολής Στάλιν κύριε Τσίπρα.

Ο Προϋπολογισμός φτωχοποιεί τους Έλληνες και θανατώνει την μεσαία τάξη.

Είσαι Τροικανότερος των τροικανών κ. Τσίπρα. Η συμπεριφορά σου είναι «πολιτικά βαθιά ανήθικη». Ο Προϋπολογισμός υπερφορολογεί τους Ελληνες, είναι αντί αναπτυξιακός και σκοτώνει την ήδη

τελειωμένη μεσαία τάξη. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί η Κυβέρνηση πανηγυρίζει; Σε ποιόν παράλληλο κόσμο ζει η Κ.Ο του ΣΎΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ; Οι άνθρωποι από τα Γρεβενά θα χάσουν 50% επίδομα θέρμανσης. Το ΕΚΑΣ το κόψατε.

Η Αιθαλομίχλη Από Την Καύση Των Ξύλων Φέρνει Ναυτία, Πονοκέφαλο, Κόπωση. Πρώτες Βοήθειες. Μέτρα Πρόληψης

της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medlabnews.gr
Η στροφή του κόσμου στα τζάκια και τις ξυλόσομπες είναι μαζική.
Η καύση του ξύλου αυτού με βασικό στοιχείο τον άνθρακα, προκαλεί καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη συγκέντρωση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων, προϊόντων της καύσης, στην ατμόσφαιρα.

Πάνω από 5.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά!


undefined

Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο κοινό της Θεσσαλονίκης, γιορτάζοντας τον ερχομό του 2018.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), συμμετέχει στις εορταστικές δράσεις του δήμου, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τη ρίψη των πυροτεχνημάτων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Αυτές είναι οι 14 σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο το 2018



Η νέα χρονιά φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που άρχισαν να υλοποιούνται κυρίως στο τελευταίο τρίμηνο του 2017. Οι αλλαγές που θα μπουν σε τροχιά εφαρμογής από τις αρχές κιόλας του χρόνου θα επιφέρουν αλυσιδωτές επιπτώσεις στο Δημόσιο.

Παγίδα τεκμηρίων για ανέργους και φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα

Υπέρογκα ποσά φόρου εισοδήματος θα κληθούν να πληρώσουν το 2018 εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που απέκτησαν το 2017 χαμηλά εισοδήματα από περιστασιακή απασχόληση, κυρίως άνεργοι, φοιτητές και νοικοκυρές εξαιτίας της φορολόγησής τους με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης,
αν το υπουργείο Οικονομικών δεν καταθέσει στη Βουλή νέα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα παρατείνονται και για το φορολογικό έτος 2017 οι διατάξεις με τις οποίες τα συγκεκριμένα πρόσωπα επιτρέπεται να φορολογούνται για τα τεκμαρτά τους εισοδήματα με την ευνοϊκή κλίμακα φορολόγησης των εισοδημάτων από μισθούς και συντάξεις.

Και σε… Γερμανούς το κοινωνικό μέρισμα – Αλλοδαπός 1 στους 10 δικαιούχους - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι 172 υπηκοοτήτων. Ένας στους 10 δικαιούχους είναι αλλοδαπός.
Αναλυτικότερα 9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/12/2017

                                                              

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων