Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2017



Τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2017, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Εξαίρεση αποτελεί το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και η Κρήτη όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις, κυρίως στη Κρήτη. Από το μεσημέρι όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν και σε αυτές τις περιοχές. Έως και το πρωί, αλλά και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Το τέλος της μέρας χωράει πάντα μέσα του ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη.



Της Γεωργίας Ανδριώτου.
Οι υποχρεώσεις μας επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας και την κάνουν δύσκολη και απαιτητική. Σημείο μιας εποχής που η οικονομική κρίση χτυπά αλύπητα την ποιότητα της ζωής μας και εξαντλεί τα ψυχικά μας αποθέματα. Αυτή η ίδια καθημερινότητα, όμως, είναι γεμάτη με ανθρώπους. Τους ανθρώπους της ζωής και της καρδιά μας, που γίνονται οι αποδέκτες των συμπεριφορών και των συναισθημάτων μας σε όλες τους τις αποχρώσεις.

Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή



Το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνη και ως εκ τούτου βοηθά το ανθρώπινο σώμα να προστατευθεί από πολλές ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, ενώ κανείς...

δεν ξεχνάει και τα μπάνια της πριγκίπισσας Κλεοπάτρας της Αιγύπτου μέσα σε γάλα γαϊδούρας, προκειμένου να έχει πιο όμορφο δέρμα. 

Μας δείχνουν "μετανάστες" μεσα στη βροχή -Εμείς θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους



Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία ΜΚΟ...


Πολλοί είναι και φέτος οι άνθρωποι που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο δρόμο, σε ένα παγκάκι ή σε ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα στο πεζοδρόμιο…
Δείτε τις φωτογραφίες…

Δείτε πότε πρέπει και γιατί να αλλάξετε αστυνομική ταυτότητα

Aπίστευτη ταλαιπωρία προκαλεί στους πολίτες μία απλή αναγραφή στο Δελτίο Ταυτότητας.

Παρατηρήστε καλά τι γράφει η ταυτότητά σας. ...Αν έχετε γεννηθεί στη... Θεσσαλονίκη και στην ταυτότητά σας αναγράφεται σε συντομία το όνομα της πόλης δεν μπορείτε να βγάλετε διαβατήριο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… «ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πολλά ερωτήματα γεννά η είδηση που έρχεται από την Τουρκία ότι είναι ήδη έτοιμη η νέα «πανίσχυρη» ομάδα επέμβασης και διάσωσης σε περιπτώσεις πολεμικών επιχειρήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ομάδα αυτή, που αποτελείται από ειδικούς κομάντος του τουρκικού στρατού, έχει την κωδική ονομασία, «ΜΑΚ» και έχει την έδρα της στην Σμύρνη για να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να επέμβει στο Αιγαίο

Έλληνας: Η Λέξη Που Απαγορευόταν 1500 Χρόνια Με Ποινή Θανάτου!

Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. 
Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται. Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

Κακά νέα για Τραπεζικούς! Πόσες απολύσεις ετοιμάζουν οι τράπεζες



Νέους τρόπους αναζητούν οι τράπεζες, προκειμένου να προχωρήσουν σε περαιτέρω μείωση του προσωπικού τους, καθώς η παροχή δελεαστικών κινήτρων οικειοθελούς ή συναινετικής αποχώρησης δείχνει να εξαντλεί, ως «εργαλείο», τη δυναμική του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διετία 2018-19, οι τράπεζες πρέπει να μειώσουν το προσωπικό των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων τους κατά 6.500 με 8.000 άτομα.

Μέχρι 29 Δεκεμβρίου και η διορία για κατάθεση πινακίδων

Από το υπουργείο Οικονομικών δεν διευκρινίζουν προς το παρόν αν υπάρχει σκέψη για παράταση λίγων ημερών στην διορία πληρωμής

Σύγχυση και ταλαιπωρία προκαλεί σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων η διορία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Κατόπιν ερωτήσεων, από το υπουργείο Οικονομικών δεν διευκρινίζουν προς το παρόν αν υπάρχει σκέψη για παράταση λίγων ημερών στην διορία πληρωμής ή και εάν ενδεχομένως, επειδή φέτος η 31η Δεκεμβρίου πέφτει Κυριακή, πρέπει η καταληκτική διορία να μεταφερθεί αυτομάτως στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ποια πρόστιμα της εφορίας κουρεύονται έως και 30%



Σε αναδρομικό «κούρεμα» του συνολικού ύψους των προστίμων εκπρόθεσμης καταβολής φόρων για έτη από το 2006 μέχρι και το 2013 αναμένεται να προχωρήσουν οι φοροελεγκτικές υπηρεσίες, σε φορολογικούς ελέγχους που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή έχουν ολοκληρωθεί αλλά έχουν παραπεμφθεί για κρίση είτε στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών είτε στα διοικητικά δικαστήρια.

Εορταστικό ωράριο -Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι την Τρίτη 2/1/18

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η αγορά, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά σήμερα και αύριο, με διευρυμένο, εορταστικό ωράριο.

Αναλυτικά:

  • Σάββατο 23-12-2017 10 π.μ. – 6 μ.μ.
  • Κυριακή–Παραμονή Χριστουγέννων 24-12-2017 11 π.μ. – 6 μ.μ
  • Δευτέρα - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 25-12-2017 ΚΛΕΙΣΤΑ