Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017



Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Σάββατο λίγες βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες ενώ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Πέταξε ό,τι σε ενοχλεί, ό,τι σε κρατάει πίσω!



Της Εύης Μαυρογιάννη.
Καθημερινά, ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις, τηρώντας με θρησκευτική ευλάβεια, κάθε κίνηση που σε χαρακτηρίζει.
Κάθε μέρα, σχεδόν το ίδιο σκηνικό.
Ιεραρχείς, όμως, τις προσωπικές σου ανάγκες; Η απάντηση είναι αρνητική.
Φυσικά! Δεν διαβάζεις τα σημάδια που στέλνει το σώμα σου.

Η αγκαλιά φάρμακο κατά του στρες και της κούρασης


Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το ιδανικό φάρμακο ενάντια στο στρες και την κούραση δεν είναι άλλο από την…
αγκαλιά.

Όπως υποστηρίζουν Σουηδοί μελετητές η αγκαλιά είναι φάρμακο ακόμα και για τις καρδιοπάθειες. «Η θετική συναισθηματική εμπειρία της αγκαλιάς ενεργοποιεί διάφορες βιοχημικές και ψυχολογικές αντιδράσεις»,

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ !!!



Όθων Ιακωβίδης (6/ΧΙΙ/2017)

Κοιτάξτε πόσο βαθειά δουλεύει η προπαγάνδα των σύγχρονων δωσίλογων που κυβερνούν τη Χώρα !
Δεν αφήνουν ούτε σπιθαμή Γης ανεκμετάλλευτη!!

Κοιτάξτε πώς παραποιούν την έννοια της λέξης “δωσίλογος”:
A) ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ
(Α' Βραβείον Ακαδημίας 1953) :
δωσίλογος : ο υπόλογος να δώσει λόγον δια τάς πράξεις του, ο υπόλογος. Ο συνεργάτης των κατακτητών, ο προδότης.

«Κούρεψαν» τα αναδρομικά ασθενείας σε συνταξιούχους

Οι κρατήσεις ασθενείας που επιστράφηκαν με τη σύνταξη Δεκεμβρίου είναι μικρότερες από αυτές που θα έπρεπε να λάβουν οι συνταξιούχοι

"Κούρεμα" που αποδεικνύεται με επίσημα στοιχεία είχαν στα αναδρομικά που πήραν από τις επιστροφές ασθενείας χιλιάδες συνταξιούχοι, καθώς το ποσό που πληρώθηκαν ήταν μικρότερο από την επιστροφή που πέρασε στα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων Δεκεμβρίου.

Προσφυγή Γερμανίδας Στα Διεθνή Δικαστήρια

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος
Πολιτικός Μηχανικός
Επιμελητής Πολυτεχνείου

Προσφυγή Γερμανίδας στα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την ανθρωπιστική τραγωδία  στην Ελλάδα - Εμείς αδιαφορούμε;

Ενοχλεί ο σταυρός: Εικόνες που έρχονται στην Ελλάδα ταχύτατα


Του Άρη Δημόπουλου

Δεν τίθεται καμία αμφιβολία, ακόμη ίσως και από τους πλέον δύσπιστους, πως οι καιροί της "πολιτικής ορθότητας", επιτάσσουν τον άνθρωπο να συμπεριφέρεται απλά ως άλλο ένα μέλος του "γκρι λαού", που δεν θα έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει, να λέει ότι θέλει ή ακόμη και να πηγαίνει όπου θέλει.

Ο Μασούτης νέος πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης


Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μασούτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο», είναι ο νέος πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), παραλαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από τον Δημήτρη Μπακατσέλο, όπως προκύπτει από τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο Ε.Ε.Θ. Το νέο ΔΣ και οι σταυροί προτίμησης.

Μιχ. Ζορπίδης: «Τελείωσαν οι αντιπαραθέσεις, αρχίζει η δουλειά»
Η Εκλογική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα τα επίσημα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, που διενεργήθηκαν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με αυτά, ψήφισαν 4270 μέλη, καταμετρήθηκαν 64 άκυρα και λευκά, με τον Συνδυασμό του Μιχάλη Ζορπίδη "Ισχυρο Επιμελητήριο» να αποσπά 2.771 ψήφους, ποσοστό 64,89% και 34 εδρες.

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση. Τι θα γίνει με ανασφάλιστους ΑμεΑ και αδήλωτα τέκνα

Νέες διορθώσεις σε αδικίες για το κοινωνικό μέρισμα. Ο κ. Καρέλλας, μιλώντας σχετικά με το Κοινωνικό Μέρισμα, υπογράμμισε πως το πρόβλημα με τα αδήλωτα στις φορολογικές δηλώσεις, γεννηθέντα πριν το 2016, παιδιά θα λυθεί και θα δοθεί η δυνατότητα να δηλωθούν όπως τα νεογέννητα μέσα στο 2017.

Στη μεγάλη αδικία που αφορά στους ανασφάλιστους ΑΜεΑ, στάθηκε επίσης ο Γ.Γ., αναφέροντας ότι γίνονται προσπάθειες για επίλυση του ζητήματος, μέσω του εντοπισμού των ατόμων αυτών και την πίστωση των σχετικών ποσών, χωρίς δική τους προσπάθεια.

Οταν το Νοσοκομείο των Γρεβενών «έσβησε» τα φώτα

Το έργο του Νοσοκομείου Γρεβενών επελέγη ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλο τον κόσμο για να διεκδικήσει το διεθνές βραβείο Energy Globe 2017, που θα απονεμηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Τεχεράνη



Ειρήνη ΒενιούΕιρήνη Βενιού

Μέσα σε μία τετραετία και με απλά βήματα, μείωσε την κατανάλωση του νερού κατά 70%, της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 35% και της θέρμανσης κατά 50%. Κάτι τέτοιο, το έκανε «πρότυπο», ενώ πλέον διεκδικεί το Διεθνές Βραβείο Energy Globe. Τι λέει στο Protagon ο άνθρωπος πίσω από αυτό το επίτευγμα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων