Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ !!!Όθων Ιακωβίδης (6/ΧΙΙ/2017)

Κοιτάξτε πόσο βαθειά δουλεύει η προπαγάνδα των σύγχρονων δωσίλογων που κυβερνούν τη Χώρα !
Δεν αφήνουν ούτε σπιθαμή Γης ανεκμετάλλευτη!!

Κοιτάξτε πώς παραποιούν την έννοια της λέξης “δωσίλογος”:
A) ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ
(Α' Βραβείον Ακαδημίας 1953) :
δωσίλογος : ο υπόλογος να δώσει λόγον δια τάς πράξεις του, ο υπόλογος. Ο συνεργάτης των κατακτητών, ο προδότης.Και ιδού πως διαστρέφεται η έννοια της από το καθεστώς:

B) ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ:

δωσίλογος αρσενικό

ο συνεργάτης του εχθρού που κατέχει τη χώρα του, ιδίως ο συνεργάτης των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο .

Δηλαδή, η ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ (την οποία χρησιμοποιεί σήμερα όλη η κοινωνία, και κυρίως η νεολαία) περιορίζει την έννοια του δωσιλόγου, μόνον στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής, κατά τον Β'ΠΠ !!!
Δηλαδή, κατά τον λεξικογράφο (γαμώ το μυαλό τού κομματόσκυλου, για να μιλήσω ευγενικά) εκεί που είχαμε Ιταλική ή Βουλγάρικη κατοχή, δεν είχαμε δωσίλογους ! Οι Έλληνες συνεργάτες τους ήταν ακατανόμαστοι !!!
Αυτή η παραποίηση της πραγματικής έννοιας των λέξεων από το καθεστώς, δείχνει και τον φόβο που έχουν οι δωσίλογοι για την Αλήθεια των πραγμάτων.
Ίσως διότι η τύχη των δωσίλογων (αιωρούμενα κουφάρια στην αγχόνη) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο....
Με την ευκαιρία, να ακόμη μία παραποίηση της πραγματικής έννοιας των λέξεων από το καθεστώς της παγκοσμίως κυβερνώσας Ολιγαρχίας που αυτοσυστήνεται ως Δημοκρατία:
Δείτε τί συμβαίνει στον ορισμό τού λήμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: (“Ηροδότου Ιστορία”, 3, 80) :
“Δημοκρατία είναι το πολίτευμα στο οποίο άρχει το πλήθος και τα αξιώματα απονέμονται διά κλήρου, όλοι λογοδοτούν για τη διαχείριση της αρχής και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού”
Και ιδού πως διαστρέφεται η έννοια της από το καθεστώς:

ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ :

Δημοκρατία: Ουσιαστικό θηλυκό

πολιτικό σύστημα όπου ο λαός έχει την εξουσία άμεσα ή έμμεσα.

η δημοκρατία γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα
Δηλαδή, ρε αχρείοι, μ' ένα “ άμεσα ή έμμεσα”, καθαρίσατε !!! Νομίζετε !! Έλα, όμως, που δεν υπάρχει, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, να αποφασίζω έμμεσα, όπως δεν γίνεται να τρώω ή να κατουρώ ή να συνουσιάζομαι (βάλτε το κανονικό ρήμα) έμμεσα. Μόνον εγώ, αυτοπροσώπως, μπορώ να το κάνω. Ή το κάνω ή δεν το κάνω !!!
Όταν επιτρέπω (και εξουσιοδοτώ, με τις εκλογές) σε άλλους (στα κόμματα) να αποφασίζουν για τα προβλήματα μου, δεν σημαίνει ότι εγώ αποφασίζω μέσω αυτών των άλλων. Αυτοί αποφασίζουν, σύμφωνα με τα δικά τους ενδιαφέροντα και σκεπτικά.
Αυτό είναι και το μεγάλο κόλπο της Ολιγαρχίας που αυτοσυστήνεται ως Δημοκρατία, επειδή δίνει το “δικαίωμα” στο Λαό να συναινεί, κάθε τέσσερα χρόνια, στην απώλεια της δυνατότητας του να αποφασίζει ο ίδιος για τα προβλήματα του.
Κάτι τέτοια εξωφρενικά μ' έκαναν να κάτσω και να γράψω το βιβλίο/εγχειρίδιο “WE NEED REAL DEMOCRACY” που ελπίζω να εκδοθεί και στα Ελληνικά.
Ως τότε, θα τα λέμε αποσπασματικά.

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου