Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Τετάρτη 8-11-2017



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και νεφώσεις με τοπικές βροχές στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στα δυτικά, στην Κεντρική Μακεδονία και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων αναμένεται από τα δυτικά.

Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Οι άνθρωποι απογοητεύουν.



Όταν έχετε μια επιθυμία ή ένα όνειρο, προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε. Να προσέχετε με ποιον μοιράζεστε τις λαχτάρες σας, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να βάλουν εμπόδια στα όνειρα σας, αυτοί που θέλουν να σας υπονομεύσουν και φυσικά άνθρωποι που θα σας κρίνουν αργότερα γι αυτά που καταφέρατε.

Κατάργηση διοδίων και συσκευές... "big brother" σε όλα τα οχήματα εξήγγειλε ο Σπίρτζης!

Την κατάργηση των σταθμών διοδίων προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.


Ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στον Ant1, έδωσε το στίγμα για το τι θα ισχύσει με το νέο σύστημα πληρωμής και χρέωσης των διοδίων στις εθνικές οδούς και περιγράφοντας το πώς θα λειτουργήσει, είπε ότι, «θα έχουμε μια συσκευή ή μια εφαρμογή στο κινητό, με την οποία θα χρεωνόμαστε για τα χιλιόμετρα που διανύουμε»...

Αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017


undefined

Κανένας πλειστηριασμός δεν θα γίνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2017, όπως αποφάσισε σήμερα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών- Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσου (ΣΣΕΑΠΑΔ), κατά την έκτακτη συνέλευσή του.
Οι συμβολαιογράφοι καταλογίζουν ευθύνες στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τους έως τώρα χειρισμούς του στο θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ειδικότερα, οι συμβολαιογράφοι, για λόγους ασφαλείας, θα απέχουν από τους πλειστηριασμούς, ακόμη και τους ηλεκτρονικούς, έως 31 Δεκεμβρίου,

Κοντά στο μισό εκατομμύριο τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα παρά το πρόστιμο


Τουλάχιστον 450 χιλιάδες Ι.Χ. οχήματα παραμένουν ανασφάλιστα παρά το γεγονός ότι με την νέα νομοθεσία περί τα 400 χιλιάδες οχήματα υποχρεώθηκαν να ασφαλιστούν λόγο βαρύτατων προστίμων.

Από την εφαρμογή της νομοθεσίας επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ για ανασφάλιστα οχήματα, τα οποία όμως στη συνέχεια ανακλήθηκαν καθώς περιείχαν μεγάλο αριθμό λαθών, για διάφορους λόγους που είχαν να κάνουν κυρίως με την κεντρική βάση δεδομένων που χρησιμοποιήθηκε.

Βόμβα Παρασκευόπουλου: Ζητά κατάργηση του νόμου του για τις αποφυλακίσεις (VIDEO)

Βόμβα Παρασκευόπουλου: Ζητά κατάργηση του νόμου του για τις αποφυλακίσεις (VIDEO)
«Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος, ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως» είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης
Την κατάργηση του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων ζητά τώρα ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βασικός εμπνευστής των διατάξεων που οδήγησαν πρόωρα εκτός φυλακής εγκληματίες και ποινικούς.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Η υπερφορολόγηση προκαλεί ασφυξία στην οικονομία-Απαραίτητη η ελάφρυνση χρέους


Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Η υπερφορολόγηση προκαλεί ασφυξία στην οικονομία-Απαραίτητη η ελάφρυνση χρέους

« Καμπανάκι» για την υπερφορολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων εκπέμπει στην τριμηνιαία του έκθεση το Γραφείο Προυπολογισμού τηςΒουλής που τονίζει ότι η «υπερφορολόγηση σκοτώνει τις επενδύσεις και δημιουργεί αντικίνητρα για την εργασία».

Η Μεγάλη Ληστεία Των Τραπεζών



Κάνοντας σήμερα πληρωμή μέσω e-banking,το ποσό για το στεγαστικό μου δάνειο(ρυθμισμένο ξανά και ξανά την τελευταία 6ετία),νοστάλγησα τα προ κρίσης χρόνια,τότε που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων,εξυπηρετούσε κανονικά,όλες τις υποχρεώσεις. 
Αυτοί που δεν πληρώνουν σήμερα,είναι αυτοί που δεν πλήρωναν ποτέ εκ συστήματος,κι αυτοί που φτωχοποιήθηκαν τα χρόνια της οικονομικής μας κρίσης και εξαθλίωσης.

Ακριβότερο το χτίσιμο του αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα

Το αφορολόγητο όριο μπαίνει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο. Πριν οδηγηθεί στο χειρουργείο για να περικοπεί στα επίπεδα των 5.600 ευρώ, θα γίνει «ακριβότερο» και θα δυσκολέψει τη ζωή των φορολογουμένων.

Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες θα κληθούν το 2018 να κάνουν περισσότερες συναλλαγές με πλαστικό χρήμα για να χτίσουν το αφορολόγητο όριο και να αποφύγουν την πληρωμή έξτρα φόρου με συντελεστή 22%.

ΟΑΕΔ: Όλα τα επιδόματα που δικαιούνται οι άνεργοι



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, τον Σεπτέμβριο του 2017 οι άνεργοι ήταν 799.964 άτομα. Ειδικότερα, 489.749 (61,22%) άτομα ήταν εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 310.215 (ποσοστό 38,78%) ήταν εγγεγραμμένα στο μητρώο για χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους.

Με Εισοδηματικά Κριτήρια Το Κοινωνικό Μέρισμα Πριν Από Τα Χριστούγεννα - Ποιοι Θα Το Πάρουν



Με εισοδηματικά κριτήρια θα διανεμηθεί το Κοινωνικό Μέρισμα, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Antenna, το Κοινωνικό Μέρισμα θα είναι συνολικά 1,2 δισ. ευρώ και από αυτά τα 700 εκατομμύρια θα μοιραστούν σε περίπου 274.000 οικογένειες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/11/2017

                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων