Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 24-8-2017



Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους, κυρίως στην ορεινή Πελοπόννησο και την οροσειρά της Πίνδου.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 31, και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 33.

Σ’αγαπάω, γαμώτο, κι ας γεράσαμε. Σ’αγαπάω κι ας μη σε χωνεύω πάντα.



Της Στεύης Τσούτση.
Σε κοιτώ και πια δε σε γνωρίζω.
Εσύ είσαι;
Εσύ είσαι ο άντρας που ονομάτισα κάποτε άλλο μου μισό; Κι αν ναι, γιατί τώρα νιώθω εγώ μισή, χωρίς εσένα;
Τι πήγε λάθος;
Τι κάναμε στραβά και χάσαμε αυτό που είχαμε;
Πια με ενοχλεί να με κρατάς από το χέρι ενώ κάποτε το λάτρευα. Μου έλειπε να μη νιώθω τη ζεστασιά σου.
Μου προκαλεί δυσφορία πλέον.

Περίεργο με Σκλαβενίτη: Γιατί δεν κάνει ποτέ διαφήμιση και δεν έχει σελίδα στο Ίντερνετ



Ποιος ο λόγος που ο Σκλαβενίτης δεν έχει κάνει ποτέ διαφήμιση;
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το deal του ομίλου Σκλαβενίτη με την εξαγορά της Μαρινόπουλος σε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ.

 Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πιο μεγάλος πλέον όμιλος σούπερ μάρκετ στη χώρα δεν έχει καν ανοίξει ιστοσελίδα, ούτε κάνει την παραμικρή διαφήμιση σε τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α.

Αρνούμαστε να έχουμε τους… Χότζες του ΣΥΡΙΖΑ στο κεφάλι μας



Κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο. Είναι 21 Αυγούστου 2004, πριν από 13 χρόνια, λοιπόν, και γίνεται η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Πύρρο Δήμα. Είναι το τέλος μιας
μεγάλης καριέρας ενός πραγματικού ήρωα του ελληνικού αθλητισμού και ολόκληρο το γήπεδο σταματά την απονομή και επί 5 λεπτά αποθεώνει το «λιοντάρι της Χειμμάρας».

Πώς να κάνετε το laptop σας να τρέχει σαν καινούργιο με μερικές απλές κινήσεις

Εν μέσω κρίσης, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι πιο «φρόνιμοι» τρόποι για να κάνει κανείς το ήδη υπάρχον μηχάνημα να «ανασάνει» και να «ξανατρέξει» σαν καινούργιο, με μερικές πολύ απλές κινήσεις που θα απαλλάξουν τους καταναλωτές από άλλο ένα αχρείαστο έξοδο.

Οι προτεινόμενες ενέργειες αφορούν σε περιβάλλον Microsoft Windows:

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της ΠΕΔ-ΚΜ για το ΔΣ του ΟΣΕΘ (VIDEO)

undefined
Τους τρεις υποψήφιους της για το ΔΣ του ΟΣΕΘ ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι δήμαρχοι διαφώνησαν με τον τρόπο επιλογής τον τρόπο επιλογής,  να σταλούν δηλαδή τρεις και όχι ένας
Τελικά οι υποψήφιοι είναι:

Τι αλλάζει στη νομοθεσία για την αυθαίρετη κατάληψη κοινοχρήστου χώρου

Με το άρθρο 55 του Ν. 4483/17 επήλθε μεταβολή στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η αυθαίρετη κατάληψη κοινοχρήστου χώρου.

Πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση που διαπιστώνεται αυθαίρετη κατάληψη κοινοχρήστου χώρου από το αρμόδιο αστυνομικό ή δημοτικό όργανο το τελευταίο συντάσσει σχετική έκθεση.

Η έκθεση επιδίδεται στο νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης ή θυροκολλείται στο κατάστημα ενώ, παράλληλα, επιδίδεται εντολή άρσης της αυθαίρετης χρήσης των κοινοχρήστων χώρων.

Ανελέητο κυνήγι και τηλεφωνήματα σε 670.000 οφειλέτες!…



Έτοιμα τα ειδοποιητήρια της εφορίας με απειλές για κατασχέσεις συντάξεων, λογαριασμών και ακινήτων

Αντιμέτωποι με τα ειδοποιητήρια της εφορίας θα βρεθούν 670.000 φορολογούμενοι οι οποίοι θα κληθούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο κατάσχεσης του μισθού, της σύνταξής τους ή κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων. 

Με 1,5 χρόνο καθυστέρηση και πετσοκομμένες οι νέες συντάξεις χηρείας

Αφορά περίπου 15.000 δικαιούχους - Οι χήρες δικαιούνται μόνο το 50% της σύνταξης του θανόντα ενώ έχει θεσπιστεί το 55ο έτος ως όριο ηλικίας του επιζώντος συζύγου για τη θεμελίωση δικαιώματος συνταξιοδότησης λόγω θανάτου

Τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να εκδίδονται οι πρώτες οριστικές συντάξεις χηρείας με βάση το νόμο Κατρούγκαλου.

Οι γονείς των παιδιών ήταν, είναι, και θα είναι πάντα και μόνο 2… Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. Τα άλλα είναι εφευρέσεις τεράτων….

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος  vafkanast@gmail.com   

Σύμφωνα με το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με τίτλο “ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
 επιβεβαιώνει με την βούλα,,, τις παρατυπίες και ανωμαλίες που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο εμάς αλλά και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ότι όλα είναι φυσιολογικά..

Οικογενειακές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο συνεδριάζουν στη Θεσσαλονίκη



Οικογενειακές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα φέρει σε επαφή το Συνέδριο που διοργανώνει η Aspen Family Business Group μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη και φέρει τον τίτλο «Χτίζοντας και διατηρώντας την κληρονομιά του Οίκου».
Η Aspen Family Business Group είναι μια διεθνής ομάδα από κορυφαίους εξειδικευμένους  στον τομέα των οικογενειακών επιχειρήσεων, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/8/2017

                               

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων